Pokaż pełną wersje : Dziwne zdarzenie
Wita. Gram na serwerze PvP-Enforced. Jakis czas temu moim pk charem probowałem zabić jakiegoś gościa na trolach koło Dwarf Bridge :p . Jako że jestem palkiem goniłem za nim i waliłem z boltów. I tak idę i idę za nim a on nagle dał log out. Nie wiem jak to zrobił. Przecież cały czas go atakowałem i miałem go na ekranie. Nie miał szans moim zdaniem aby się wylogować, ale jednak udało mu się. Czy może ktoś wie jak on to zrobił. Proszę o odpowiedź ( no chyba że to jest jakiś rodzaj cheatowania). Moj kumpel wytłumaczył mi to w taki sposób, że istnieje coś takiego jak pingi i dzięki temu gościu się wylogował. Może to będzie jakiś przełom w unikaniu ataków PK lub stworków, które wiesz że za chwilę Cię zabiją.
Vashresamunuh
25-03-2005, 05:22
Wiesz, mi tez sie tak zdazylo gdy bilem na Arcani white skulla, dal loga i niepokazywal sie przez godzinke, niewiem jak to sie stalo, moj kumpel tez byl zdziwiony, przez caly czas byl przez nas kopany a jak mial red hp nagle LOGAUT ;)
Możesz się wylogować na kilka minut przed czyszczeniem serwera. To znaczy wtedy, kiedy dostaniesz taki elegancki czerwony komunikat o tym.
@re: down
Nie podczas walki -.-"
a moze gosc wziol exit i zaznaczyl na mapie gdzie chce iść w takim wypadku bedzie dlaej szedl a potem po uplywie kilkudziesieciu sekun logoutuje
To jest jakieś dziwne bo mi się tak zdażało kiedys i sprawdzałem to. Kiedys jak nie wiedziałem co to mc :P to wlaczylem jedna postać, dałem zeby atakowała kumpla, dawałem exit, przelogowywalem sie na postac kumpla i atakowalem postac, ona po kilkunastu sekundach dawała loga. Jednak ostatnio trenowalem z kumplem i jemu komp sie zresetował, jak sie zresetował to przestał mnie atakować, ale nie wylogowalo go... Strange..
Mysta Krecik
25-03-2005, 13:18
jesli dasz exit to masz troche czasu zanim wyzuci postac ( mozesz wtedy zalogowac sie spowrotem bez kolejki nawet jesli liczy 500 osob :] ale nigdy nie liczylem ile bodaj 1 min albo 2 8o poprostu jesli postac nie ma polaczenia internetowego z jakimkolwiek kompem to ja wywala nawet jasli pod koniec rzuci sie na nia 1000 demonow :p , a co do wylogowujacej sie czachy czy innego playera to musialbyc save servera trwa on bodajrze 10 min na titani jest okolo 9:00 nad ranem i wtedy mozna sobie nawet zaatakowac Rosteina ( takie Buble titani ) i szybko sie wylogowac 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.