Pokaż pełną wersje : Beckon Isara Rookslayer
Leweracja
25-03-2005, 08:07
TEMAT DO KASACJI
Heh, bardzo dobry pomysł z wklejeniem screenów z rooka, rutyną na forum był main. A ty bardzo oryginalnie wyszedłeś z pomysłem, screeny są dobre, śmiało możesz temat aktuwalizować.
W pelni sie zgadzam ze pomysl oryginalny tylko jest jedno troche musialem czekac az wszystkie sie wczytaja :/ ale potatym to wszystko jest super
PS.
Nie trapnoles kogos ?? :P
Fre Ithil
25-03-2005, 08:34
Mam jedno zaszadnicze pytanie? Co was trzyma na rooku? Jezeli jest to brak mozliwosci bycia zabitym przez przypadkowago PK to czy nie lepiej wybrac none pvp serwer i zostac 2 Cachero?
Czy nie kusi was:
Zmierzyc sie z potworem zdecydowanie silniejszym od minosa?
Miec zdecydowanie lepsze eq?
Poznac ludzi o wiekszej niz rookowa wiedzy i mozliwosciach?
Czekam na odpowiedz...
PS. Tibia GG?
No tak, "nuup", który twierdził, że ma pioson daggera, upierał się przy tym, nawet kiedy mu to udowodniono, potem napisał, że kasuje postac, teraż wyskakuje ze screenami... LOL
Leweracja
25-03-2005, 08:41
@koziol
staram sie nie :P ale jak mnei ktos w kurzy na mino hell to wsyzstko mozliwe
@Fre Ithil
mi sie poprostu podoba rook i chcialem pokazac ze mozna zrobic na rooku lvl ktory na mainie ludziom nei wychodzi
co do potworow i eq mam postac na mainie i nie jedna i co dziwne 23 lvl tylko bo nie chce mi sie grac rook mnie fascynuje
ps. ciii :P
@up
co ?! ja nigdy nei mowilem ze mam pd
jak juz to nie jaki Rokgardzista uwaznie czytaj a nie mowisz bzdury temat o pd zalozyl nie jaki Wetnk powraca czy jakos tak nadal gra na rooku ma chyba 10 lvl
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=27775&highlight=poison+dagger o jego temat wypraszam sobie ...
Waawiernia
25-03-2005, 08:45
nice ss gz all adv(może pamiętasz jak byłem z tobą na mino hell :D nick:Qamil)
__________________________________________________ _______________
Tazer lucel 19 lvl 9 mlvl skills:60 dist i 45 shie 40 fishing Paladin
Qamilos 13 lvl 28 mlvl skills:nieważne Druid
Fajnie miec postac na rooku na wienkszym lv tez zrobie sobie
Gratuluje wytrwalosci :) Zycze Ci abys dobil 75lvl :)
Ninusi Deal
25-03-2005, 09:58
spoko ss'y
tylko jak bedzisz robic jeszcze te rot hunty :p to dawaj ss'y z walk i hitów i bedzie spox B)
Ps: nie wiem jak ty mozesz grac na rooku :baby: . Ja nie moge często zdobyc 8lv bo mnie te nooby w****iają X( ;(
A na 1 screenie to jest white skull ??
A tak btw nice screens
Tien Sharpshooter
25-03-2005, 11:56
Hah, ss są świetne. W końcu coś oryginalnego bo ile razy można oglądać te demon hunty, wypaśne eq i lvlowanie 100+. Ale dodaj może troche ss z ciekawych miejsc na rooku? :>
Tylko idiota może zrobić tyle expa na rooku :P
Leweracja
25-03-2005, 12:53
@jardol
Party ....
@wojtas
zazdroscisz bo na mainie takiego nie mozesz zrobic :P
Gatho Gokhinin
25-03-2005, 13:12
On tu na rooku 19lv, a ja na mainie 21 :)
Gratz!
Na Rookgardzie łatwiej jest exipc na rotwormach, minoskach, orcach, bo mało ludzi tam chodzi........Chyba sam zrobie rookslayera
Leweracja
25-03-2005, 13:16
Gratz!
Na Rookgardzie łatwiej jest exipc na rotwormach, minoskach, orcach, bo mało ludzi tam chodzi........Chyba sam zrobie rookslayera
tak na rooku 1 rota walisz 2-3 min masz slabsze eq skille i duzo noobow ktory w 3 beda twojego rata nawet bic i ci cialo zabierac rook to miescce dla ludzi z mocnymi nerwami
Lodzik Kalinowa
25-03-2005, 14:09
A na 1 screenie to jest white skull ??
A tak btw nice screens
Według mnie to party bo obok widze tarcze :P
Hehe Beckon fajne ss looknełem... i mi sie podoba. :cup:
Może kiedys i ja bede na twoim ss :P
Gratz!
Mało ludzi chyba ci sie zdaje tam jest co raz więcej rookstayerów a najgorsze jest to ze robi sie coraz więcej rookstayerów noobów takich co myślą że jak mają większy level od 8 to sa the best.
Na mino hellu sa tacy którzy potrafia dopejsc przy ful respie i wpuscic wszystkie minosy.
Niestety taka jest prawda :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.