Pokaż pełną wersje : ;/ pomocy nokia 5510 nie lapie zasiegu
Przepraszam bardzo ale w poprzednim temacie nie dostalem wyczerpujacej mnie odpowiedzi. Ile kosztuje naprawa telefonu nokia5510, telefon nie lapie zasiegu. Prosze o nie pisanie: "o boze co za noob" i wtym stylu interesuje mnie aby odpowiedz na moje pytanie. To nie jest temat do nabijania postow, prosze o szybka odpowiedz pozdrawia piotr.
Sorry, ale jaki to ma związek z Tibią? Bo przy dziale inne pisze: To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. Tak więc gdzie tu cokolwiek co ma związek z Tibią? Proponuje znaleźdz inne forum X(
mowilem interesuje mnie aby odpowiedz na moje pytanie;/
prosze o modka o przeniesienie tego tematu do "wszystko i o niczym" czy cos w tym stylu.
Pisze na tym forum bo na nim sie wychowalem, nie wiem jak ty... zawsze mi pomagano, moze nie nowemu nickowi ale wczesniejszemu duzo mi pomagano... Prosze o szybką odpowiedz. Czekam i pozdrawia Piotr.
nie wiadomo co sie dsokladnie zepsulo i jaka czesc trzeba wymienic, ale zdaje sie ze to jest nieodpowiedni temat
Prawdopodobnie padła ci antena. Niestety nie orientuję się w cenach więc nie mam pojęcia ile to może kosztować. Na allegro znalazłem aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45869867 ... z niej wnioskuję, że nie powinno to być raczej drogie .. no chyba, że to coś więcej niż tylko antena.
heh... ja bym tam polecał udanie się do serwisu i zapytanie o koszty naprawy osób zorientowanych i wykwalifikowanych. Jak zepsuje Ci się pralka, też będziesz nabijał posty na tym biednym forum?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.