zaloguj się

Pokaż pełną wersje : KLUB "ANTY PK" ZGŁASZAJCIE SIE

howi
25-03-2005, 10:23
Szanowni obywatele tibi niepokoją mnie wieści że PKrzy zaczeli atakowac dosłownie wszędzie więc jeśli komuś sie to niepodoba niech się zgłosi do klubu "ANTY PK" w klubie jeszcze nikogo niema ale im bendzie nas wiencej tym mniej bendzie PKrów klub bendzie załorzony na lunarze w thais bendzie to polegało na tym że gdy zobaczymy kogoś atakującego kogoś innego za nic to poprostu go atakujemy aż bendzie mial czerwony pasek życia jak nie odpuści to go zabijemy.Wten sposub liczebność PKrów powinna się zmniejszyć.Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub chce dołonczyć do klubu "ANTY PK" niech pisze na mój nr gg 2118674 albo na forum.

Helixaw
25-03-2005, 10:26
a skad wiesz ze koles bije innego za darmo? moze mu loot podpieprzyl albo zabil wczesniej, albo kumpla zabil. Nie ma to sensu. Chcesz stworzyc non-pvp z pvp?
Jak chcesz pk to idz na trole kolo thais, tam jest ich najwiecej ;)

Matek
25-03-2005, 10:31
A zastanawial sie ktos czemu sa stworzone swiaty PVP?? Moze wlasnie dla PKowania??

M@RI@N
25-03-2005, 11:26
LOL tibia bez pk byla by nudna

iglarf
25-03-2005, 11:33
Wiekszosc osob nie pkuje bez powodu...Ja np zabijam thiefow i osoby ktore zabijaja mojich slabszych kolegow. No i? -.-

Adaras
25-03-2005, 12:03
Załóz lepiej klub Anty-dyslektyków...

"PK is a part of game".
Btw. Była taka gildia na Eternii (30+ ludzie), Outlaw Aliiance poradziło sobie z nimi w kilka dni...

ripper
25-03-2005, 12:05
Hehe... Nieciekawy pomysł. Już widze kilku 20 lvl+ którzy biją każdego skulla. Ja bym to raczej nazwał skull huntingiem niż anty pkowaniem -.- No i oczywiście kogoś o lvlu wiekszym od was byście nie tykali ^^

joey
25-03-2005, 13:26
Szanowni obywatele tibi niepokoją mnie wieści że PKrzy zaczeli atakowac dosłownie wszędzie więc jeśli komuś sie to niepodoba niech się zgłosi do klubu "ANTY PK" w klubie jeszcze nikogo niema ale im bendzie nas wiencej tym mniej bendzie PKrów klub bendzie załorzony na lunarze w thais bendzie to polegało na tym że gdy zobaczymy kogoś atakującego kogoś innego za nic to poprostu go atakujemy aż bendzie mial czerwony pasek życia jak nie odpuści to go zabijemy.Wten sposub liczebność PKrów powinna się zmniejszyć.Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub chce dołonczyć do klubu "ANTY PK" niech pisze na mój nr gg 2118674 albo na forum.

co to jest "bendzie" ?
lunara... dajmy na to jakiś h lvl bije jakiegoś 8-20lvl i co? zabijecie jakiegoś 100lvl'a zgrają 8-18lvl'e?

Herante
25-03-2005, 13:33
..........

Tony ^^
25-03-2005, 14:13
Ehm słaby pomysł....
Lepiej by było stworzyć cos na wzór Satori....
Czyli protekcja konkretnego miasta.. w którym trzeba przestrzegać zasad nażuconych przez Gildie...
(Gildia ta powinna być tworzona przez h-lvl oczywiście i invitować starych, dobrych graczy)

np:
1x Non-Pvp in city (only on battle area next to ship)/np. ring z parceli, do reda/
2x Zakaz summonów innych od Monka i Ghoula (do train)
3x Zakaz AFK na terenie miasta
Itp... Itd...

katelublin
25-03-2005, 14:20
Ja gram na lunarze i mam najlepszych ziomow z high lvlkami : Polinek , Hagin,Slepy,don Marko, Ruda Nikita, Barette,Kiperr. Mają czasami white skulla i co? Nie radzilabym robic takiego klubu .. bo, :baby: co bedzie jak oni zrobia klub "ANTY ANTY PK"<<<>>> B) :) :baby: :p ;)

Maly =]
25-03-2005, 14:45
ten pomysl jest zepelnie bez sensu i i tak nie wypali. Jak komus sie nie podobaja PK'erzy (lub PK'ezy :p ) lub przeszkadza im to ze ciagle padaja od innych graczy to niech sie wyniosa na serwer non-pvp no bo po co sie meczyc? ja tam wole serwy pvp bo ktos juz to mowil w tym temacie "tibia bez pk bylaby nudna".i tyle

ciemne dropsy
25-03-2005, 15:00
Jezeli wam sie nie podoba to zdupcac na non pvp.

Ja pkuje sobie bez powodu - wlasnie po to wybralem swait pvp. A nei po to zeby nikogo nie bic bo nie wolno bo mnie klub antypk zgnebi...

Poroniony pomysl. Najlepiej zalozcie Ten klub na pvp albo jeszcze lepiej - na enf-pvp, oni wam to szybko wybija z glowy :D

Darksorcerer
25-03-2005, 22:34
Ja tam chcialbym byc anti PK ale mam slabe lvl mojich kolesi ;)

janek@
26-03-2005, 00:59
ej nie trzeba zakładac anty pk jak jakiś low level zaczyna pk innego mniejszego prprostu go miarzdzysz nie? a jak by był taki klub to wogule nie było by najmnniejszej szansy
jak cie ktoś wkurza że pk ludzi to normalnie biegniesz do niego i go klepiesz proste nie? :D

Ashlon
26-03-2005, 08:08
Ehm słaby pomysł....
Lepiej by było stworzyć cos na wzór Satori....
Czyli protekcja konkretnego miasta.. w którym trzeba przestrzegać zasad nażuconych przez Gildie...
(Gildia ta powinna być tworzona przez h-lvl oczywiście i invitować starych, dobrych graczy)

np:
1x Non-Pvp in city (only on battle area next to ship)/np. ring z parceli, do reda/
2x Zakaz summonów innych od Monka i Ghoula (do train)
3x Zakaz AFK na terenie miasta
Itp... Itd...

Glupie. Po co wprowadzac takie przepisy, skoro prawie nikt cie nie zabije, gdy :
1 : nie stoisz afk i masz przy sobie runy leczace
2 : kazdy moze summonowac co chce, pomaga pkt 1 ^
3 : no to pk przeniosa sie poza miasta, tam pekowac. Ratunek : nie afkuj.

@Adaras : hehe :) Outlaw Alliance ownuje ;)