Pokaż pełną wersje : Basyliszek ?
Kryształek
25-03-2005, 11:12
Film z Seri:
Sir Andric, Asthard Poszukiwacze przygód.
Dużo w dzisiejszych czasach słychać jest o jednym potworku lub Npc Basylisku i my zainteresowani próbujemy rozwiazac quest. Iż quest jest Żmudny, długi i skomplikowany pokazalem tylko gdzie widac bazyliszka i Odkryłem nowe tereny mi nie znane, uważąm ta wędrówke za udaną :
Ssijcie !!!--> http://rapidshare.de/files/996547/Bazylek.rec.html
Mam nadzieje, że i wy ksorzystacie z tej podpowiedzi :) Pozdrawiam :D
.:NARA:.
Bikstopa Reaktywacja
25-03-2005, 11:23
film bez sesu
wiele juz bylo zdjec na forum i opisow
ten filmik nic niewnosi ~_~
Na drugi raz jak krecisz filmik nie uzywaj tibii gg tylko włącz normalne światło bo my nic nie widzimy....
Kryształek
25-03-2005, 11:43
Jowisz, kk spoko :) dla was wszystko, no sroka ale nie mam gdzie torchów wsadzić ;/ (własnie to sa munisy palka). I wecie co Wkurza mnie już mój podpis :P za duży zaraz go zeminie :P 8o
[Edit] :
Już zmieniony ( podpis )
Tuhamiid, Arthus Drag'Tail, Elevo, Demongo, wiem, że siedzicie na moim temacie, zamieszczajcie posty ja nie gryze :P Troche szkoda ze nikt nie zaamiescil posta na temat filmik ( tylko na temat tibi gg ) :(
Mam prośbe. Nakręc drugi raz ten filmik tylko nie uzywaj tibi gg :( bo nic nie widać :( tylko wez torche albo uzyj utevo lux lub cos innego :) Filmik może i fajny tylko mówie kolejny raz cimno jak w d*** :p i nic nie widać :)
malyjanek
25-03-2005, 11:59
tibia gg.....no comments
widze tylko ciemnosc,gdybym nie spojrzal na battle(tam widac bazyliszka) to masakra...ogolnie przez ta ciemnosc beznadzieja
Kryształek
25-03-2005, 14:58
Ludzie ! Ludzie !
Nakręć z torchami, a gdzie ja Kur** będe trzymał Bolty/arrowsy ?? moze w bp i bedze strzelal z Bp ? nakrece jeszcze raz i bede uzywal utevo luxa pasi ?
Aha czemu wszystkie postu Ale ciemno,ale ciemno,ciemno jak w dupie, przyczepcie sie czegos innego OMG wystarczy jeden post w stylu:
Ciemno tu popraw plx ! i tyle a nie 100 postów o tym sammym -.-
Tibie gg mozna odpalac w filmikach...
Tibie gg mozna odpalac w filmikach...
odpalenie tibi gg w filmiku wiaze sie z odpaleniem tibi gg w grze a to jest niedozwolone przez cipsoft takze nie pisz glupot
a co do filmu:
ccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeemmmmm mmmmmmnnnnnnnnnnnnnoooooooo
Kryształek wyluzuj! Najpierw dajesz film, na którym za przeproszeniem g***o widać, a potem jeszcze skaczesz do ludzi, że zwracają Ci uwagę. Grasz na TibiiGG ok, Twoja sprawa, ale jak już kręcisz film to pomyśl o oglądających. A masz chyba na tyle many, żeby od czasu do czasu zapodać Utevo Lux prawda? A to, że ludzie czepiają się tylko ciemności to pewnie dlatego, że tam niewiele więcej widać...
To tez wlaczcie TibieGG..I nie ma problemu :D
browomir
25-03-2005, 16:12
on nie musi zamieszczac filmikow na forum , ale jak juz zamiesci to moglibyscie
nie marudzic tyle, to ze nie nic nie widac to jest juz wasz problem(action hint :mozna zwiekszyc kontrast lub rozjasnic monitor :D )
KornikCrew
25-03-2005, 17:17
co w tym bylo ciekawego ja sadze ze nic...
Pogromca zgredow
26-03-2005, 00:57
film jako taki, troche juz przestarzaly. bazyliszka ledwo widac :D ale gratz za chec wykonania
-=::NorbI::=-
26-03-2005, 09:25
on nie musi zamieszczac filmikow na forum , ale jak juz zamiesci to moglibyscie
nie marudzic tyle, to ze nie nic nie widac to jest juz wasz problem(action hint :mozna zwiekszyc kontrast lub rozjasnic monitor :D )
Nie wiem czy wiesz, ale rozjaśnienie monitora nic nie daje...Nikt nieużywałby torchy i utevo lux(chyba że do spalania many) tylko rozjaśnialiby monitor 8o
Trusio123
26-03-2005, 11:44
Filmik moze bylby niezły gdybys rosjasinil tom sprawe a pozatym ciekawi mnie ta sprawa .... ponoci bubble padl kiedys na tym potworze?? :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.