zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Basilisk Quest!!!!

Szczelec Szypka Szczała
25-03-2005, 12:46
Tak jak obiecałem zamieszczam screen z Bazyliszkiem. Był tam moj qmpel 110 elite knight, ale nie rozwiązał do końca zagadki :(

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/bazilisk.JPG

Kubus Puchaty
25-03-2005, 12:49
wow! ciekawe jaki loot z tego questa?

Muzynek
25-03-2005, 12:51
wow! ciekawe jaki loot z tego questa?

Prawdopodobnie dsl..

Zenek Petarda
25-03-2005, 12:52
O ja pitole to jest ten super quest chyba co nagrode to dragon scale legsy i great shield.

WoW !!!

MANHIR
25-03-2005, 12:55
Wydaje mi sie, ze to fake, poniewaz kolo basiliska nie ma dziury...
Moge sie mylic, ale jesli to fake, to ladny~~

vemazep
25-03-2005, 12:55
CIekawe czy to prawda na jakichs ssach widzilem z basilikiem ze tamto pomieszczenei jest male z nim a nei wielkie ale jak prawda to gratz .Wielkei grazt ale watpie.

Zenek Petarda
25-03-2005, 12:56
A gdzie tam dziure widzisz??

Ja widze teleport

Kubus Puchaty
25-03-2005, 12:58
Mi sie wydaje ze to nie fake :p

Raul
25-03-2005, 12:58
Dziura może jest, może nie ma. Ja tam nigdy nie byłem to nie wiem. Widziałem tylko 3 kratki sam w grze i one się akurat zgadzają. No cóż jeśli to nie fake to dziwi mnie tylko, że tak szybko dał za wygraną z tą rozmową z bazyliszkiem.

Szczelec Szypka Szczała
25-03-2005, 13:00

Pomieszczenie było małe, poniewaz widziełes go zapewne przez sciane i nie mogłeś zobaczyc całego pokoju. Jeszcze sam tam nie byłem, ale wkrótce się tam wybiorę. Do tego miejsca prowadzi teleport.

Dwik
25-03-2005, 13:00
Jak fake to niezły :) jek nie to gz. Szkoda, że nie podałeś nicka postaci która tam weszła. Byś mógł to uwiarygodnić, a jak ma coś koło ~100 lvla to i tak raczej nikt mu nie podskoczy ;)

powrót vavca
25-03-2005, 13:03
Wyszukuje błędów pod powiększeniem 8x ale narazie nic nie znalazłem...może to nie fake...

Cor Tibiarz
25-03-2005, 13:08
a wedlug mnie to fake bo tam jest dziura

Raul
25-03-2005, 13:09
@up
Gdzie jest dziura? Byłeś tam sam, że jesteś tak tego pewien?

Muzynek
25-03-2005, 13:10
a wedlug mnie to fake bo tam jest dziura

to może nam udowodnisz że tam jest..

powrót vavca
25-03-2005, 13:10
Moim zdaniem fake znalazłem na forum inne zdjęcie:
http://members.lycos.co.uk/boba15/basilisk.jpg
porównajcie:
1 nie ma dziury
2 na tym zdjęciu co podałem jest jeszcze 1 posąg rycerza.
Dalej szukam błędów:)

D4n0nk4
25-03-2005, 13:11
A ja chce filmik -.-

L-fan
25-03-2005, 13:12
ja mam 2 pytania: gdzie jest ten Bazyliszek i jak do niego dosjc?

vemazep
25-03-2005, 13:15
http://members.lycos.co.uk/boba15/basilisk.jpg na ty mzdieciu sa 2 posagi na tym co dales jest 1 i jest dziura na tym co ty dales nei ma dziury wiec fake
-.-

Cor Tibiarz
25-03-2005, 13:15
to może nam udowodnisz że tam jest..

juz ktos to zrobil i co jest tam dziura a jak nie widzieliscie to sie nie odzywajcie

powrót vavca
25-03-2005, 13:18
http://members.lycos.co.uk/boba15/basilisk.jpg na ty mzdieciu sa 2 posagi na tym co dales jest 1 i jest dziura na tym co ty dales nei ma dziury wiec fake
-.-

No co ty nie powiesz-.-"
Szukam i nie mogę znaleźć więcej błędów.hmmm
Właściwie posąg mógł przesunąć ale pozostaje dziura:)

Muzynek
25-03-2005, 13:19
więc dzięki tym dowodom jestem wstanie przyznać wam racje..to jest fake..

Pharaun
25-03-2005, 13:26
W sumie nie znam się na tyle żeby powiedzieć jednoznacznie że to fake, lecz nie moge też stwierdzić że to prawdziwy ss. Naprawde trudno mi uwierzyć w to ,że ten legendarny quest został rozwiązany. Mogłbys nam powiedzieć co ten bazyliszek mówił, albo chociaż pokazać nagrode?(jeśli takową dostałeś)

Andard
25-03-2005, 13:29
W sumie nie znam się na tyle żeby powiedzieć jednoznacznie że to fake, lecz nie moge też stwierdzić że to prawdziwy ss. Naprawde trudno mi uwierzyć w to ,że ten legendarny quest został rozwiązany. Mogłbys nam powiedzieć co ten bazyliszek mówił, albo chociaż pokazać nagrode?(jeśli takową dostałeś)

Zgadzam sie :P LOL

xarxid
25-03-2005, 13:33
Z jakiego jestescie servera ?

Ork Szaman
25-03-2005, 13:36
Za zabicie basiliska dostaje sie chyba dragon scale legsy.

Tylko bubble je ma chyba :D

fil0nson
25-03-2005, 13:36
Fajnie by było gdyby to nie był FAKE.

Już widze polowanie na króla :D

@Edit:

Ej ta dziura i posąg przecież są.

@Edit, down:

Masz racje nie zauważyłem.

FAKE!!!!!!!

Kebes
25-03-2005, 13:37
Haha jaki koleś... popatrzcie teraz na screena... edytował go... <rotfl> Stary, przecież wszyscy rozpracowali, że dałeś fejka...

Raul
25-03-2005, 13:46
Ale gratz za inwencję twórczą. Ładne pomieszczenie zrobiłeś. -.-

Lodzik Kalinowa
25-03-2005, 13:54
Ludzie na obu ss są te dziruy .............. a posąg rycerza mógl przesunąć albo coś :P według mnie to nie Fake. Gratz za wejście tam :]

@Edit
Przecież te posągi stoją dobrze ;/ a tak pozatym ci co mówią że to Fake pewnie są zazdrośni że im sie tam nie udało wejść a jemu sie udało .
Jeszcze raz wielkie GRATZ :P
P.S. Ja ci wieże że tam wszedłes.

Chopkers
25-03-2005, 14:00
Za zabicie basiliska dostaje sie chyba dragon scale legsy.

Tylko bubble je ma chyba :D

wypas --.--
zabij bazyliuszka a dostaniesz ode mnie HoTS'a ...

jak mozna og zaciukac jak to NPC, i nie wadomo cyz nie mowi z swoim jezyku tak jak blind orc?

swoja droga, to nie musi byc fake, to moze byc poprostu bardzo stare zdjecie, z momentu gdy ten quest byl aktywny

btw, bubble ich nie ma prawdopodobnie

vemazep
LOL @up
on edytowal to zmieniajac i dajac tam dziure i 2 posag to fake jest LOL

Raul
@Lodzik Kalinowa
Te, to było od początku śledzić ten temat. Na początku ss był bez dziury i posągu. Dorobił dopiero jak ludzie zauważyli błędy. -.-

Ente-Ente
25-03-2005, 14:01
Zobaczcie ilosc Cap`a. Fajny krzywulec -.- take care - fake

powrót vavca
25-03-2005, 14:04
Musze ci pogratulować fake ciekawie zrobiony:)
Niektórzy jeszcze myślą że to nie fake .Aha i zmieniłeś jeszcze teleport:)

Lodzik Kalinowa
25-03-2005, 14:04
@Lodzik Kalinowa
Te, to było od początku śledzić ten temat. Na początku ss był bez dziury i posągu. Dorobił dopiero jak ludzie się zauważyli błędy. -.-
Hmm to sorry to możliwe że Fake ja od początku tego tematu nie śledziłęm tylko przed chwilą zajząłem i porównalem i mi sie wszystko zgadzało :P

Lord KATuxo
25-03-2005, 14:10
Musze porównać ze zdjęciami które ja posiadam i zedytuje.

Edit:
To nie jest fake(co najmniej tak mi sie zdaje)
popatrzcie sie ludzie jak jest odkryta mapka w tym miejscu wiec ktos musial tam byc.
jest to moje jedyne uzasadnienie wiec czekajmy az ktos wpadnie na jakis pomysl.

Gracz_Tibia
25-03-2005, 14:10
Ten twoj kolega to moze Emers? (moze sie myle..)
Tak mysle ;]

btw. on z mojego miasta jest xD

jesli to nie fejk to gz nice dude

EDIT:

To nie jest Emers, Emers bije ze sworda a na ssie koles ma stoneccuter axa ;]
Mozna wiedziec czemu zasloniliscie ksywke? Fake plax?

EDIT2:

Czemu ten cap wyglada jakby byl wklejany w paincie? Normalnie tak nie ma -.- Fake?
http://top.pwii.pl/basilisk2.gif

Kerin Tale
25-03-2005, 14:22
To nie jest fake, a jeśli nawet to tak idealnie zrobiony że poprostu nie dopatrzysz się błędów...dziura która jest koło Basiliska jest również normalnie, posąg rycerza można przesunąć...natomiast teraz bardzo mnie ciekawi jedna rzecz...gdzie jest Dwarf King bo o nim mowa w rozmowie z Basiliskiem :) potwierdza się więc legenda, że po drodze do rozwiązania questa jest do pokonania Król i kilka(naście) guardów...quest musi działać i ktoś [?] kiedyś go rozwiąże....tylko kiedy..pozostaje czekać..

powrót vavca
25-03-2005, 14:24
up@przeczytaj cały temat-.-

Hallabard
25-03-2005, 14:25
@UpUp
To jest fake. Jak pisali wyżej osoba robiaca owy fake na początku zrobila go bez owej dziury a potem dorobiła więc teraz jest.

@Topic
Też myślałem na początku że to fake i dobrze myślałem :P Chociaż szkoda że jednak to tylko fake... Raczej nikt już się naprawdę nie dowie o co chodzi z tym bazylem :/

@up byłeś szybszy :P

Hakoonin
25-03-2005, 14:29
http://members.lycos.co.uk/hakoonin/gay11.jpg

Lord_Nerevar
25-03-2005, 14:37
W prawdziwość tego obrazka wierze tak jak w podpis autora tematu -.-

ponury demon
25-03-2005, 14:40
Ja zauwazylem jeszcze jeden bląd ... Pod tym posagiem co jest na gorze jest martwy skiele w faku a w prawdziwym zdjeciu sa kawalki kamieni :].

gandalf mag
25-03-2005, 14:40
Pewnie ze to fake!! Ja zauwazylem tylko jede Bardzo wazy blad!! Nie rozlozone kosci czlowieka w tym zielonym bagnie powinny siem utopic a tutaj leza jak na ziemi :] 8o

ANALIZER
25-03-2005, 14:41
Porównałem w paińcie dwa zdjęcia i to zamieszczone na forum jest fakiem ponieważ ilość capa jest wklejona więcej błędów nie wyłapałem (jeżeli to nie jest fake to z góry sorki).

Xadam
25-03-2005, 14:41
To jest fake, ale ładnie zrobiony. Mam tam kawałek mapki i na zamieszczonym screenie brakuje jednej dziury... posągi są w dobrym miejscu. Poza tym na mapce brakuje kawałka kopalnii na zachodzie. Trzeba to jeszcze dopracować :p

ANALIZER
25-03-2005, 14:45
Ja zauwazylem jeszcze jeden bląd ... Pod tym posagiem co jest na gorze jest martwy skiele w faku a w prawdziwym zdjeciu sa kawalki kamieni :].

Bardzo dobre spostrzeżenie gratz dla tego pana ;)

Cor Tibiarz
Wykonanie: 10/10 zadnych bledow :)
Pomysl: 3/10 Bazyliszek istnieje wiec pomysl slaby
Trzeba bylo jakas dluzsza historyjke zrobic :p

Rob dalej. Twe fakei sa swietne :). Tylko... Czy czasem nie pomyliles dzialu?

Jadzia
jezeli ten koles naprawde tam wlazl to niech da filmik jak tam doszedl zabil basyliska dal go emperorowi i wzial se dsl i sie nimi jaral w dp ok?

Cor Tibiarz
25-03-2005, 14:47
@up

On tam naprawde nie wszedl

osator160
25-03-2005, 15:13
To jest fake na 100% największymi dowodami są ilość capa i że pod posągiem powinny być kamyki a tu jest ciało szkieleta ;p

ale ogólnie gdyby niebyło tych błędów trudno by było się domyśleć że to fake

Dejvo
25-03-2005, 15:14
łał, tylko ciekawi mnie jedna rzecz ;) Przyjżyjcie się Basiliskowi:

Czy jest możliwe, aby NPC (Basilisk) stał w takiej pozycji? Patrzy się w lewo stojąc przy prawej ścianie, a NPC obracać się wokół własnej osi nie potrafią... tak mi się wydaje ;)

Anor
25-03-2005, 15:28
mogl stac patrzac w lewo, bo mogl sie akurat ruszac z miejsca, albo tez tuz po rozmowie z nim byc odwroconym w jego strone. ale i tak widac ze fake ;] choc bardzo ladny

Lord KATuxo
25-03-2005, 15:37
łał, tylko ciekawi mnie jedna rzecz ;) Przyjżyjcie się Basiliskowi:

Czy jest możliwe, aby NPC (Basilisk) stał w takiej pozycji? Patrzy się w lewo stojąc przy prawej ścianie, a NPC obracać się wokół własnej osi nie potrafią... tak mi się wydaje ;)
mogl stac patrzac w lewo, bo mogl sie akurat ruszac z miejsca, albo tez tuz po rozmowie z nim byc odwroconym w jego strone. ale i tak widac ze fake ;] choc bardzo ladny.

No Wlasnie: Jesli go tam nie bylo to jak to mozliwe zeby basilisk byl odwrocony w tamta strone?

Kub!k
25-03-2005, 15:50
-.-
Slepy jestes? sorry no ale ja widzie drugi posag -.- w samym rogu widac mala czesc :P ja mysle ze to mimo wszystko nie jest fake.:P nie wiem dalczego tak mysle ale tak mi sei wydaje. a jezeli to fake to wieeeelki Gratz dla tego kto to zrobil .

sealorr
25-03-2005, 15:53
Slepy jestes? sorry no ale ja widzie drugi posag -.- w samym rogu widac mala czesc :P ja mysle ze to mimo wszystko nie jest fake.:P nie wiem dalczego tak mysle ale tak mi sei wydaje. a jezeli to fake to wieeeelki Gratz dla tego kto to zrobil .

moj Boże, widzialbys 1 foto bez dziury to bys tak nie mowil -.- przeczytal 3 ostatnie posty i wystawia komentarz.
"(...)Boże, widzisz i nie grzmisz(...)"

Thimburd
25-03-2005, 15:54
omfg
Na początku myślałem że spadnę z krzesła (kiedy zobaczyłem fotkę). Nad basilisk questem pracuje od kilku miesięcy. Gadam z all npc, szukam w podziemiach i takie tam. Ale kurcze, czytam dalej, i ten edit ;p Hehe. Czyli ciągle jest to tajemnica. ;) No, ale fake bardzo ładny :P Gratz.

Asazello II
POpatrzcie na napis "basilisk" widac ze jest wklejony tak jak eq... a jesli ten gośc ma 110 lvl to podaj jego nick -.-

Dabek
Slepy jestes? sorry no ale ja widzie drugi posag -.- w samym rogu widac mala czesc

Jak ten post się pojawił nie było na zdjęciu posągu i dziury, dopiero jak mu wytknęli ten błąd to poprawił -.-

Thimburd
25-03-2005, 15:58
A ma ktoś może starą fotke??? Chętnie bym zobaczył.

Trenei
25-03-2005, 15:59
O ja pitole to jest ten super quest chyba co nagrode to dragon scale legsy i great shield.

WoW !!!
Moim Zdaniem nie wiem co to jest za quest ale dragon scale legsów NIE można zdobyć wogóle można je zobaczyć w skarbcu imperatora kazzordonu. Więc WIELKA NIEWIADOMA !!! X(

Kubaa
25-03-2005, 16:04
ja mysle ze to OTS , jesli jednak jest inaczej- poprosze o film

Tasiorstrasz
25-03-2005, 16:08
Moim Zdaniem nie wiem co to jest za quest ale dragon scale legsów NIE można zdobyć wogóle można je zobaczyć w skarbcu imperatora kazzordonu. Więc WIELKA NIEWIADOMA !!! X(

@ up
n/c - nooba / cytuj

@ topic
Notor nie bawi sie w takie fake'i wiec screen z Members'a jest prawdziwy :P , ten glowny to zapewnie fake jak uwazacie ze on jego edytowal , nie widzialem , zobaczymy w najblizszych miesiacach czy ktos podola zadaniu i wykona quest.

Ka sia czek
25-03-2005, 16:20
A moze i quest ;]. A nasz kumpel Bazyliszek jest tylko jego czescia ;]. I przy umiejetnej rozmowie dowiemy sie wiecej ;]. Do czgos te "guziczki" po drodze do skarba musza sluzyc ;d. Nasz kumpel Emperor tez ;]. Moze trza polozy na kazdym jakis itemik ;]. I wtedy drzwi sie otworza ;]. Ale kazdy item mozna zdobyc jedynie z questa ?, ktory podsuwam nam bazyliszek ? ;]. A moze to dopiero podklad pod questa ktory jest not avible ;]. Przecierz teraz wszystkie quest nagrody sa tylko i wylacznie w skrzyniach ;] A nie leza sobie na ziemi ;].

Thomas
25-03-2005, 16:21
.

No Wlasnie: Jesli go tam nie bylo to jak to mozliwe zeby basilisk byl odwrocony w tamta strone?
jesli mowisz do npc to on sie natychmiast odwraca w twoja strone, nie ruszajac sie z miejsca...:]

Wojtas
25-03-2005, 17:07
Wowowow, życze rozwiązania tej zagadki :P

Dj Fara0n
25-03-2005, 17:12
Nice fake.Stwierdzam to ,aczykolwiek ,gdzyz ,poniewaz :
1.Jaki 100level by nosil 2 bp uhow i 1 bp explo (jesli mial jeszcze dalej uhy i explo to sry)
2.Jak na ten level ciut za malo capa.Ja sowim 43 elite knightem mam tyle capa z 7 bp uhow(+eq).-.-
3.Z edytowal post i dal nowe przerobione zdjęcie.
4. Pod posągiem lezą kamienie a nie zdechly szkielet
5.Wątpie zeby legendarny bazyliszek mowil "...what you need?"
5.Na mapie widac dziure obok dziury.
Chyba wystarczy przekonac tych ktorzy twierdzą ze to nie fake.Czekamy na opinie modow ;] .

mateusz_15
25-03-2005, 17:22
to nie fake bo nawet swiatlo utevo lux sie zgadza (obszar na jakim swieci); re@ topic: a sprawdzal ta skrzynke po lewej?

Fakolpet
25-03-2005, 17:30
to jest fake znalalzem 2 bledy(wszystkie dot.slowa pisanego)

po pierwsze nie pisze sie what you need tylko what do you need

drugie nie inexperienced tylko unenxperienced...

komu ty kit wciskasz

Zenek Petarda
25-03-2005, 18:02
Nice fake.Stwierdzam to ,aczykolwiek ,gdzyz ,poniewaz :
1.Jaki 100level by nosil 2 bp uhow i 1 bp explo (jesli mial jeszcze dalej uhy i explo to sry)
2.Jak na ten level ciut za malo capa.Ja sowim 43 elite knightem mam tyle capa z 7 bp uhow(+eq).-.-
3.Z edytowal post i dal nowe przerobione zdjęcie.
4. Pod posągiem lezą kamienie a nie zdechly szkielet
5.Wątpie zeby legendarny bazyliszek mowil "...what you need?"
5.Na mapie widac dziure obok dziury.
Chyba wystarczy przekonac tych ktorzy twierdzą ze to nie fake.Czekamy na opinie modow ;] .

kurna ty masz 7 bp uhów on ma pewnie z 40bp wiec capa moze miec tyle bo nie sadze zeby mial mniej
to na 100% niejest fake, ja mu wieze a mapa wlasnie zgadza sie, ty pewnie zza sciany widziales i masz odkryty tylko kawalekmapy,
A co wedlug ciebie powinien powiedziec legendarny bazyliszek?

Nie mówie ze to fake a nie ze to nie fake ale chociarz bys dobre argumenty dawal

Ka sia czek
25-03-2005, 18:02
Co do tego ze fake widac niema juz watpliwosci ;d. Ale co do tego ze moze to byc quest niema watpliwosci ;] krol kaz daje za zadanie zabic drania ;] Jest tabliczka by na niego uwazac ;d itp. Wiec to pewno kwestia czasu ;]. A jesli to niebyl quest moze po updatach jest ? albo bedzie ? Nowy najtrudniejszy quest w tibi ? bo niechodzi o ilosc potworow a o intelektualne problemy z jego rozwiazaniem ? ;d

Misieq Druid
25-03-2005, 18:27
Nie no masakra.... jesli to na serio nie fake to ziom jest zaje****. :D
Tera przynajmniej wiemy ze da sie do niego dojsc, jedno pytanie: jak? B)

Szaskald
25-03-2005, 18:28
Dzisiaj z kilkoma kumplami wybieramy się do Kazoordon, aby pogłówkować nad tym questem... Jak coś to od razu poinformuje:)

Ork Szaman
25-03-2005, 18:30
Bardzo dziwny jest ten quest :p
U empiratora w kazardoon widziałem, że oprócz dragon scale legsow dostaje sie golden legsy :D :D :D

A buble na 99% ma dragon scale legsy ;)

Fakolpet
25-03-2005, 18:40
to jest fake znalalzem 2 bledy(wszystkie dot.slowa pisanego)

po pierwsze nie pisze sie what you need tylko what do you need

drugie nie inexperienced tylko unenxperienced...

komu ty kit wciskasz

a czy moje argumenty nie przemawiaja??

Morin
25-03-2005, 18:43
Heh ladny fake tylko jedno nie dopracowales jesli to Basyliszek to czemu nie atakuje twojego kolegi ;p bo przeciez nie ma battle ? Chyba ze mozna do niego zagadac ;]

Adaras
25-03-2005, 18:45
Ja powiem tylko tyle:

LUDZIE CZYTAJCIE CAŁY TEMAT! Zamiast pisać "ooo ale zaje*teges quest co tam jest nagroda plxplx to nie fake hyba blzzz fre itens"

Podano dowody, to JEST Fake, tylko o niebo lepszy od Memuza >.<"

@Autor
Zedytuj jeszcze te kości pod posągiem to będzie idealny fake.

Gracz Tibii
25-03-2005, 18:53
To jest fake bo:

po 1. Z postów tych którzy pisali przed edycją o godzinie 13.31 mówią że na początku nie było posągów i dziury. Już się na tym poprawianiu przejechał Memuzo też mówił że mu się udało ale był w skarbcu.

po 2. "Pokoik" bazyliszka ma inny kolor na mapce przyjrzyjcie się.

Jak coś jeszcze zobacze zeedytuje posta.

Lord KATuxo
25-03-2005, 20:15
jesli mowisz do npc to on sie natychmiast odwraca w twoja strone, nie ruszajac sie z miejsca...:]

Hehe. I o to mi chodzi, czyli kolo musial tam byc zeby basilisk sie odwrocil.

Benitez
25-03-2005, 20:16
jaki swiat?:) Gratsss;p

osator160
25-03-2005, 20:36
Hehe. I o to mi chodzi, czyli kolo musial tam byc zeby basilisk sie odwrocil.

niemusiał jak już zauważyli wszyscy fake był bardzo dobrze zrobiony i moim zdaniem ten basilisek to nic innego jak snake wklejony i nazwa nad nim wklejona !! bo inaczej niedało by się odwrócić basiliska!! a po drógie wiele błędów jest które potwierdzają że to fake :

1.ciało które leży na bagnie!!
2.szkielet pod posągiem!!
3.ilość i wygląd capa!!

i na początku nie było posągu i dziury !! bo potem dopiero zmienił gdy ludzie się wypowiedzieli na temat zdjęcia (fake)

Fakolpet
25-03-2005, 20:44
jaki swiat?:) Gratsss;p

no comment...

Maly =]
25-03-2005, 20:45
@up

Zgadzam sie. to jest fake, ja znalazlem dwa beldy.

1) przyjrzyjcie sie dziurze, dookola niej jest taka czarna linia, po ktorej widac ze zostala ona wycieta z jakiegos innego screena
2) jak juz poprzednik mowil - spojrzcie na cialo na bagnie

A tak wogle to szczere gratulacje dla autora fake'a, bo jest on naprawde, bardzo dobrze zrobiony

Lord KATuxo
25-03-2005, 20:45
Hmm... myslalem ze dotrfam do konca w twierdzeniu ze to nie fake bo tak bym bardzo chcial, ale trodo. ;(

GRATZ DLA PANA KTORY WYKONAL TEGO FAKE'A :cup:

osator160
25-03-2005, 21:00
nudze się troszke przy kompie więc oglądnełem to zdjątko w powiększeniu dużym!!

http://img15.exs.cx/img15/6762/uo04462js.jpg

przyjżyjcie się dobrze bazyliszkowi jego imieniu i ziemi pod nim

Paul of celesta
25-03-2005, 21:17
Jednoznacznie dobrze zrobiony FAKE ! A szkoda :/

Palek Szkaf
25-03-2005, 21:34

Moze sie myle, ale waz ma chyba oczy....

Ork Szaman
25-03-2005, 21:44
Moze sie myle, ale waz ma chyba oczy....

Gdzie tam widzisz oczy bo ja chyba oślepłem B)

Mumia2
25-03-2005, 21:46
Mi się zdaje że napis jest krzywo wklejony (może nie krzywo ale widać jakby był wklejany ;) )

Mental II
25-03-2005, 21:46
Omg kurde to jest fake ale zrobiony dobrze bardzo dobrze tylko że na zoomie wszystko widać jak sie z daleka oglondnie .A taki quest istnieje w tibi pszynaimniej tak sądze.Bo nikt tego z palucha nie wyssał

PinGOnE
25-03-2005, 21:57
Gdzie tam widzisz oczy bo ja chyba oślepłem B)

właśnie o to chodzi ze zwykly snake ma oczy

http://konrad.koczarski.webpark.pl/snake.jpg

A bazyl nie ma :P

Ork Szaman
25-03-2005, 22:05
Zapomniałeś jeszcze napisać o języczku :p

bez podtekstów proszę <zawstydzony> ;)

Xopunuk
25-03-2005, 22:14
Taaaaa... Bazyliszek ........ Kolego jeślli taki z ciebie kozak to czego zakrywasz swój nick ?? A z reszta to na 125% jest fake bo jakby to byl qest to loot by byl fajny (DSM) i napewno jakis menel by sie wozil na servie ze ma tego loota

Lodzik Kalinowa
25-03-2005, 22:20

Przyjżyjcie sie jeszcze dobrze koło dziury jej obwolutka tak jak ktoś tu już napsiał jest z innego ss :P jest tam inna ziemia

osator160
25-03-2005, 22:20
Taaaaa... Bazyliszek ........ Kolego jeślli taki z ciebie kozak to czego zakrywasz swój nick ?? A z reszta to na 125% jest fake bo jakby to byl qest to loot by byl fajny (DSM) i napewno jakis menel by sie wozil na servie ze ma tego loota

kolego nie dragon scale mail czyli DSM
tylko dragon scale legsy DSL

P.S mała różnica jest ;p

Dejvo
25-03-2005, 22:23
Przyjżyjcie sie jeszcze dobrze koło dziury jej obwolutka tak jak ktoś tu już napsiał jest z innego ss :P jest tam inna ziemia

bullshit, kompresja JPG po prostu zniszczyła jakość!

Neonex
25-03-2005, 22:27
http://luki.v.w.interia.pl/fake.JPG
Daje tutaj swoje uwagi.
Sam nie wiem co o tym myslec 70 % to fake 30 % raczej nie.
I zaznaczylem ten teleport bo sie powinienem swiecic a reszta za teleportem widac zamiast ciemno powinno byc.Zreszta sami patrzcie.
EDIT:Pomylily mi sie zdjencia bazyliszkow po lewo prawidzwy po prawo fake.
Nikt na mnei udowodni ze to fake ani ze to prawdziwe

bez nicka
25-03-2005, 22:55
z tego co mi sie wydaje to basilisk ma oczy :baby: a zresztą i tak widać że dialog jest wklejony i nie wydaje mi sie że rozmowa z nim na tak trudnego questa była taka krótka w stylu :
-siemka co tam słychać chcesz mnie sobie zabić bo ci król rozkazał
-ta przyszedłem na questa
-e to daruj mi zycie idz sobie zabij króla a mnie biednego wężyka zostaw w spokoju,dam ci super itemy B)
-a no dobra
-no to powodzenia :confused:

Elvis
25-03-2005, 23:14
http://members.lycos.co.uk/boba15/basilisk.jpg to jes fake . zobaczcie na battle

Raul
25-03-2005, 23:17
@up
Ty fake jesteś. -.-

Lord Slash
25-03-2005, 23:24
A moze i quest ;]. A nasz kumpel Bazyliszek jest tylko jego czescia ;]. I przy umiejetnej rozmowie dowiemy sie wiecej ;]. Do czgos te "guziczki" po drodze do skarba musza sluzyc ;d. Nasz kumpel Emperor tez ;]. Moze trza polozy na kazdym jakis itemik ;]. I wtedy drzwi sie otworza ;]. Ale kazdy item mozna zdobyc jedynie z questa ?, ktory podsuwam nam bazyliszek ? ;]. A moze to dopiero podklad pod questa ktory jest not avible ;]. Przecierz teraz wszystkie quest nagrody sa tylko i wylacznie w skrzyniach ;] A nie leza sobie na ziemi ;].

Mądrze rozumujesz :)

@topic
Następnym razem dawaj screeny w plikach bez kompresji stratnej lub z mniejszą niż w JPG (png, psp itp.).

Tychanowicz
25-03-2005, 23:33
No szkoda, że to tylko FAKE
@Autor: odpisał byś, nie bądź taki skromny

matecki
26-03-2005, 00:05
Drodzy panowie :) TO jest OTS ^^

Wejść się tam napewno da, ale komu się chce latać z kilofem po wielkich kopalniach ?? (dla niewtajemniczonych - Prizon i "tajne" wejście w kopalce gdzie jest Crusader Helmet) Tereny są tam ogromne ... oprócz tego kto wie ... wiele miejsc jest słabo znanych ... całe MOLS, Pustynia itp :)

Rafał_13
26-03-2005, 00:36
Fajnie jeżeli to nie jest w skrzynce to co dziennie by miał nowe legi by sie chłopak dorobił.

..::THAWN::..
26-03-2005, 01:24
Mi się wydaje, że jest to OTS. Już mówie dlaczego... Porównajcie Battle na fake'u i tym prawdziwym screenie. Na fake'u imie basiliska nie jest odsuniete w prawo tak jak na screenie. Powód? OTS pracuje na starszym kliencie Tibii, jeszcze przed wprowadzeniem systemu czaszek, tak więc imię Basiliska nie jest przesunięte. Oto kolejny dowód, że jest to fake ;)

Deziom
26-03-2005, 09:21
kurna ty masz 7 bp uhów on ma pewnie z 40bp wiec capa moze miec tyle bo nie sadze zeby mial mniej
to na 100% niejest fake, ja mu wieze a mapa wlasnie zgadza sie, ty pewnie zza sciany widziales i masz odkryty tylko kawalekmapy,
A co wedlug ciebie powinien powiedziec legendarny bazyliszek?

Nie mówie ze to fake a nie ze to nie fake ale chociarz bys dobre argumenty dawal

Powinnien powiedzieć "What do you need ?-.-

@topic- Fake zrobiony świetnie wielkie gratz dla wykonawcy.

ahaw
26-03-2005, 09:26
w przeciagu nocy na tym ssie "wykopali" dziure obok bazyliszka:) wiec jak to moze nie byc fake?:>

Dejvo
26-03-2005, 09:47
Korzystająć z filmiku zamieszczonego na tym forum zrobiłem dwa screeny w idealnej jakośći - lepszej się nie da (grafiki są 32x32... ), teraz można porównywać ;)

http://gmk.net.pl/~iwona_myslak/basilisk.png

osator160
26-03-2005, 09:52
Korzystająć z filmiku zamieszczonego na tym forum zrobiłem dwa screeny w idealnej jakośći - lepszej się nie da (grafiki są 32x32... ), teraz można porównywać ;)

http://gmk.net.pl/~iwona_myslak/basilisk.png

tu widać wszystko dokładnie basilisk ma oczy i język a na fake tego basilisk niema !!!! a także widać tu dokładnie że pod posągiem są kamyki a na fake jest trup szkieleta to są niepodważalne dowody na to że zdjęcie rozpoczynające temat jest fake !! :P

Dejvo
26-03-2005, 10:05
Jeszcze co mnie bardzo tu przyciąga to sam efekt "utevo lux"... jak widać to - knight, żadnego świecącego na ziemi (może teleport) czy w ręce przedmiotu nie ma, więc napewno użył "utevo lux"... - utevo lux nie daje chyba aż tak potężnego efektu światła... na samym dole, jest bagno - wydaje mi się, że przy użyciu zwykłego utevo nie zobaczylibyśmy wszytkiego tak dobrze, chociaż mogę się mylić ;)

Szczelec Szypka Szczała
26-03-2005, 10:41
Edytowalem posta bo był problem z serwerem. Teraz jest juz chyba wszystko ok. :p

TO NIE JEST FAKE ! :evul:

Dabek
26-03-2005, 11:08
Edytowalem posta bo był problem z serwerem. Teraz jest juz chyba wszystko ok. :p

A świstak siedzi...
Wszyscy którzy śledzą temat od początku już wiedzą że to fake, i poprawianie obrazka w miarę wytykanych Ci błędów nie pomoże:P

Masat
26-03-2005, 11:37
Hmmm....ciekawe od kiedy TP jest na dziurze do ropowania :p

Gracz_Tibia
26-03-2005, 11:42
Kiedyś ktoś wkładał fake'i na tym forum dotyczące tego questa:

http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/skarbiec_kumpel.gif

http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/BasiliskQuest.gif

To są oczywiście fake'i ;P

Kredi
26-03-2005, 11:44
A wiesz kto to był? Memuzo -.-

Valai
26-03-2005, 13:00
Tak, to jest fake.Popatrzcie na mini map, tma widac 3 miejsca do ropowania (lub dziury) w samym pomieszczeniu jest tylko jedno + teleport.I na pewno bazyliszek ,który zabija dwarfy mówi good luck. -.- żal tym co uwierzyli.

Pogromca Dragonów
26-03-2005, 13:10
Mi sie wydaje ze to nie fake :p
mnie tez sie wydaje

Paul of celesta
26-03-2005, 13:20
Jeszcze co mnie bardzo tu przyciąga to sam efekt "utevo lux"... jak widać to - knight, żadnego świecącego na ziemi (może teleport) czy w ręce przedmiotu nie ma, więc napewno użył "utevo lux"... - utevo lux nie daje chyba aż tak potężnego efektu światła... na samym dole, jest bagno - wydaje mi się, że przy użyciu zwykłego utevo nie zobaczylibyśmy wszytkiego tak dobrze, chociaż mogę się mylić ;)

ale mogl uzyc utevo gran lux juz przy dojsciu i czesciowo sie dopalilo zostawiajac srednią poswiate. Ale i tak sadze ze fake !

Dejvo
26-03-2005, 15:30
ale mogl uzyc utevo gran lux juz przy dojsciu i czesciowo sie dopalilo zostawiajac srednią poswiate. Ale i tak sadze ze fake !

chyba nie, no chyba, że knight ma utevo gran lux ;) ...

S.P.M
26-03-2005, 15:44
chyba nie, no chyba, że knight ma utevo gran lux ;) ...
Przykro mi to stwierdzić, ale ma.
@DOWN
To tak zwana ironia :] Odebrać? Nah, sam gram ostatnio knightem, ale mu ten czar do niczego nie potrzebny.

Paul of celesta
26-03-2005, 15:49
przykro ? jeszcze bys chcial jeden czar knightowi odebrac ;)

Raul
26-03-2005, 16:01
Dobra może ja nie na temat bo i tak już stwierdzono, że to fake. Tylko do podpisów. Po co ****a takie z***ane podpisy ze statsami swojej postaci. Rozumiem dobry level, skille, magic level. Ale co mnie obchodzi, że masz knighta na 9lvl ze skillami 30+. Uważam to za z***any pomysł i jeszcze obok piszesz jakie będziesz miał skille. Równie dobrze mogę napisać, że mam postać na 1lvl i będzie 100lvl plx plx. -.-

soldiier
26-03-2005, 16:05
co do tego swiatla to przeciez istnieje tibia suite i mozna se regulowac wielkosc swiatla ;) fake :P raul nie rob se nadzieji... xd ta problemy na serverze.. jakim? dziwne :P

Paul of celesta
26-03-2005, 16:10
@a co mnei obchodzi Twój obrazek w podpisie ? W koncu to forum o tibi i niech kazdy pokaze co ma...

zAkLiNacZ
26-03-2005, 16:38
Musze porównać ze zdjęciami które ja posiadam i zedytuje.

Edit:
To nie jest fake(co najmniej tak mi sie zdaje)
popatrzcie sie ludzie jak jest odkryta mapka w tym miejscu wiec ktos musial tam byc.
jest to moje jedyne uzasadnienie wiec czekajmy az ktos wpadnie na jakis pomysl.

Po 1 Jest taki plik na ktorym jest odkryta cala mapa tibi wiece on moze sobie sciagnol ten plik i zastapil tym plikiem ten plik ktory on mial a wtedy tylko stana tam za sciana i przesuna mapke w bok i widzial jak wyglonda to pomieszczenie na mapce

Down@: moze ty masz racje a moze ja

Btw koles nawet nie musial se meczyc z rola basiliska

Name: Basilisk
Sex: male
Profession: Knight
Level: 9
World: Hiberna
Residence: Thais
Last login: 15.01.2005 07:38:04 CET
Account Status: Free Account

Dabek
26-03-2005, 16:42
Po 1 Jest taki plik na ktorym jest odkryta cala mapa tibi wiece on moze sobie sciagnol ten plik i zastapil tym plikiem ten plik ktory on mial a wtedy tylko stana tam za sciana i przesuna mapke w bok i widzial jak wyglonda to pomieszczenie na mapce

Nie ma czegoś takiego, odsłonięte mapy do ściągnięcia to są czyjeś mapy i przedstawiają tylko tyle ile gracze odkryli - nie wszystko co istnieje -.-

Repos
26-03-2005, 16:46
moz emi sie wydaje ale pod capem jest jakas czarna plamka...

FilipYo
26-03-2005, 16:50
Nie ma czegoś takiego, odsłonięte mapy do ściągnięcia to są czyjeś mapy i przedstawiają tylko tyle ile gracze odkryli - nie wszystko co istnieje -.-
i tu sie mylisz to sa cale odsloniete mapy nie tylko te co gracze odkryli

Asazello II
26-03-2005, 19:22
a propo błendów na tym fake.
po 1
dokladnie ogladając mapke mozna stwierdzic ze nei jest podobna do pomieszczenia z bazyliszkiem.
po 2
JEŚLI ta mapka jest dobra to hyba miejsce w którym stoji gracz powinno byc na srodku -.-
jesli sie myle to nie moja wina :P

BeZeL
26-03-2005, 19:42
Omg... Tak to ten quest :) Dragon Scale Legs!!! Tylko ze ja myslalem ze to jest wiekszy ten bazyliszek a nie takie H***two - Snake LOL!!! :D Nagroda jest klucz do skarbca w Kazz moze ten quest wykonac 1 osoba z Serva!!! Nikt tego questa nie wykonal :( Np. Skarbiec na Antice jest pelen :( Choc mysle ze Antica juz niedlugo przegryzie zagadke Calmera tez :) :) Bubble i Cachero razem by kazy quest zrobili :) :)

Orithil
26-03-2005, 19:47
Omg... Tak to ten quest :) Dragon Scale Legs!!! Tylko ze ja myslalem ze to jest wiekszy ten bazyliszek a nie takie H***two - Snake LOL!!! :D Nagroda jest klucz do skarbca w Kazz moze ten quest wykonac 1 osoba z Serva!!! Nikt tego questa nie wykonal :( Np. Skarbiec na Antice jest pelen :( Choc mysle ze Antica juz niedlugo przegryzie zagadke Calmera tez :) :) Bubble i Cachero razem by kazy quest zrobili :) :)

powiem tak: LOL
w tym quescie liczy sie inteligencja a nie level ;p

Palladni
26-03-2005, 20:18
Chcecie dowodu ze to Fake?? Prose balco :P
1) Jedno z ciał lezy na "krzaku" co jest niemozliwe.
2) Przyjzyjcie sie plecaką... Czegos brakuje... Zakładajac ze pierwszy plecak z ringami jest plecakiem glównym to tam znajduja sie dwa inne, na screnie sa zas ogółem otwarte 4 plecaki. Nieda sie dwa razy otworzyc tego samego plecaka mozna to zrobic tylko na OTs. Pozatym jest taka fajna funkcja jak przejscie do poprzedniego plecaka (Taka strzałeczka), na ots tego jeszcze niebyło(Edit: I na tym ss tez niema szczałeczek :P)

Gratz faka, Next please.

600 V
26-03-2005, 20:34
jeje! AOL źle wklejony :P Jeżeli to nie fake to udowodnij lub twój kolega nakręcając FILM!

MaveriC
26-03-2005, 20:36
Nie chce mi sie czytac całego...i niewiem czy ktos jush o tym mowil...ale czy nie mozliwe jest ze on ta dziure wykopał kilofem....fak ze jej nie bylo..no ale ^^

Lord Slash
26-03-2005, 21:21
Ktoś tu wspominał o jakimś filmiku. Czy ktoś może podać mi link. Jedyne czego brakuje mi do rozwiązania sytuacji to droga do Basiliska, resztę już znam i możecie być pewni, że niedługo na Trimerze ten quest zostanie rozwiązany :]

Pevij
26-03-2005, 21:23
Znów ktoś pomylił działy i zamiast do Fake to dał do Zdiecia :/ Wykonanie 10/10

Lord KATuxo
26-03-2005, 21:31

A kto cie poinformowal o tym ze ten quest moze wykonac tylko jedna osoba z serwera? moze gm'y a moze bubble i jej maz krorej tak nienawidzicie.
@off topic
Bubble ponoc ma fory bo maz jej jest gmem i dla tego ma zkaczyc z tibia?. Jak by wasi rodzice byli lekarzami to odebrali bys cie sobie zycie bo macie fory?
Jeli jest to naprawde quest to jak bubble go wykona powstanie jeszcze wiekrza nienawsc w stosunku co do niej bo ludzie beda mowic ze miala fory!?!?! Czysta ironia!

Bubble!! Rulez!!

po 2
JEŚLI ta mapka jest dobra to hyba miejsce w którym stoji gracz powinno byc na srodku -.-
jesli sie myle to nie moja wina :P

Nie twoja wina bo to jest prawda. Mapka jest ustawiona tak jak by gracz byl w tynelu a nie w pomieszczeniu(jest przesunieta).

600 V
26-03-2005, 22:01

A świstak siedzi i wpiernicza Milkę :/ Weś tak sie nie podniecaj tym fake po w portki nawalisz i jeszcze ci spodnie spadną z **** ! A..... Twoja stara na wakacjach :P

Pozdro Dabek :)

Gensioorek
01-04-2005, 20:06
Prawdę mówiąc wierzę w istnienie tego questa ale czy to jest możliwe, aby można było zabić Dwarf Kinga(coś tam jest w tej konsoli)"...I thing killing dwarf king...". Moim zdaniem bazyliszek jest potworem, ale po zobaczeniu tego screena sądzę, że bazyliszek jest potworem, który po np. wejściu do niego z lusterkiem(mirror) i kliknięciu na niego z ctrl bazyliszek "spojrzy" sobie w oczy 8) i może zamieni się w NPC...
Nie wiem!!!!!!!!!

Goofy Brozek
01-04-2005, 21:27
http://img.photobucket.com/albums/v636/GoofyBrozek/Funy/bazilisk.jpg

Przy bp powiina byc strzałka ktura po naciśnięciu cofa się bp do poprzedniego bp

GrZyBu
01-04-2005, 21:43
No w sumie to mi sie wydaje zr to jest fake.Chyba ze po updete-cie zrobili nowy qest ale jak wiadomo niebylo tego qesta niegy...Ale jesli to prawda to SuPeRrRrRrR ! 8o 8o

----------------

Kozasasso
Master Sorcerer
Xantera

Level 53
Magic Level 51 <--sux
Club Fighting 21
Shielding 27

bajerfull
02-04-2005, 10:47
To musi być fake! Goofy Brozek ma racje!
Po 1 nie ma strzałek
Po 2 nie ma torcha który dawalby tak duze swiatlo a ja innych pochodni nie widze.
FAKE

Arrivald
02-04-2005, 11:40
.

Mogl stac w tej pozycji z glowa odwrocona do gory ale gdy gosc do niego zagadal; to npc obrocil sie do niego. Oni zawsze obracaja sie w strone rozmowcy.

NIRee
08-04-2005, 12:17
Do koloru podłoża ani obwodek kolo posagow i dziory sie nie czepiajcie bo obwodki to wina shitowatej kompresji JPG a koles robiac tak dobrego fakea napewno bral texturki (dziory posagi itp.) z pliku tibia.spr a nie bawil sie w wycinanie ze screenow ;]

Jest to 100% fake ponieważ Bazyliszek jeśli wogole mowi to mowi poprawnie po angielsku czyly "What DO you need".
Punktem centralnym mapki jest bialy krzyzyk przedstawiajacy postac playera, na faku ten krzyzyk jest z boku.
Brakuje strzalek w Backpackach wiec ostatecznie dzieki spotrzegawczości uczestnikow tego tematu można jednogłośnie stwierdzić:

NICE FAKE DUDE!!

Leweracja
08-04-2005, 13:03
ale ja nie rozuzmiem co mu dalo to ze pokazal fake i szpanuje ze zrobil questa lecpiej bylo sie wziosc za siebie i na serio go zrobic a nei tylko udawac ....

Wulkan
08-04-2005, 14:57
Ja mam jescze jeden blad, nie wiem czy byl wymieniany bo doczytalem 5 stron i mi sei znudzilo :) Wiec pod pomnikiem ktory widac nad dziura sa w rzeczywistosci takie kamyczki...a na tym FAKE'U jest dead skieleton...wiec fake ;)

Schokolade
08-04-2005, 15:09
Jezu co za ludze widac od razu ze ma w plecaku 2 plecaki a otwarte 3 i nie ma znaczka zeby cofnol plecka do gory. To jest zwykly fake a wy nie potraficie tego zauwazyc.

600 V
08-04-2005, 20:10
;/ Identyczny temat na tibia.de :/

TomiK
08-04-2005, 20:32
a tak wogule to zobaczcie sobie jego Cap i zobaczcie ta "7" a poruwnajcie "7" z fake z "7" "prawdziwa"

szoz
08-04-2005, 22:25
http://members.lycos.co.uk/szoz1/OU0062.jpg
Ja był tak i zakumał, że to jest najniższy poziom na mapie i ta dziura nieprowadzi do nikąd.

http://members.lycos.co.uk/szoz1/UO0062.JPG

Drucik
09-04-2005, 10:59
Ciekawe jak się tam dostać?

I jakie nagrody z tego quetu? Moze Wlaśnie Takie Jak kolega mówił : Dragon Scale Legs i Great Shield 8o

Pozdro all!!!!! :D

Anadea
10-04-2005, 11:28
Wiecie Co To Jest Fake :] On Wzioł To Z tibi.de Bo Oglądałem Dziś Fakei Z tibi.de I Więc Ten Screen Powinien Wylądować W Fakei A Nie Tu !!

FilipYo
10-04-2005, 12:51
Wiecie Co To Jest Fake :] On Wzioł To Z tibi.de Bo Oglądałem Dziś Fakei Z tibi.de I Więc Ten Screen Powinien Wylądować W Fakei A Nie Tu !!
no co ty.....*******isz??

Szczelec Szypka Szczała
10-04-2005, 12:57

Zobacz daty napisania tematu. Moj temat powstal wczesniej niz na tibia.de. NOOB!!!

Ziomek adi
10-04-2005, 13:30
Ja mysle ze ten ss to nie fake tylko jedno mnie ciekawi jak do tyego Basiliska dojsc i co niby u niego jest

Ivul Kumkfat
10-04-2005, 18:03
@ ci co 'mowia what DO you need'

Angielski potoczny jest inny niz ten, ktorego uczycie sie w szkolach...

@topic

I tak to jest fake... przeciez to 7 w capie jest krzywe.. jak... jak... ...

PacMan
10-04-2005, 19:47
Ludzie mają kompleksy :/ FAKE ( Jakiś mod by zadziałał bo temat robi zamieszanie :/ )

mellus
11-04-2005, 19:00
Mi siE zdaje, że to jest fake, bo gdzieś słyszałem, że bazyliszka można zobaczyć zza ściany a tam takiej ściany nie ma :p. Ale faktem jest, że bazyliszek istnieje :D

Louner
11-04-2005, 19:09
Przecież tam jest ściana -.-" Tyle co można zobaczyć w normalny sposób, zostało tu ujęte tak jak trzeba. Jednak to jest fake.

mellus
11-04-2005, 19:24
Przecież tam jest ściana -.-" Tyle co można zobaczyć w normalny sposób, zostało tu ujęte tak jak trzeba. Jednak to jest fake.
Ściana jest ale nie taka żeby można było przez nia coć zobaczyć :P a wiem z źródeł że bazyliszka można zobaczyć zza ściany a te źródła sa wiarygodne i sie potwierdziły w innych źródłach :P.

Polinik
11-04-2005, 21:07
Skoro zostalo juz jasno ustalone, ze to podrobka i nie ma nic do dodania to zamkne temat.