PDA

Pokaż pełną wersje : Rotworm's - gdzie jest dobry resp?

Memphis
25-03-2005, 21:07
Mianowicie, jak mówi temat, szukam dobrego respawnu rotwormow. Najlepiej jakby był na jakimś Premium Area. Mile widziane mapki
Z góry dziekuje.

Ork Szaman
25-03-2005, 21:29
Koło MOLTS jest sporo rotwormów :p

Aha i nie napisałeś z jakiego miasta jesteś, ale pod Carlin koło bugów są 2 dziury z rotami :D

Pozdro ;)

Rankor
25-03-2005, 21:56
1. Okolice bagien w Venore.
2. Darama.
3. Kopalnie obok Kazz.
4. Szukaj nastepnym razem....

Jadzia
25-03-2005, 22:01
jak jestes w banku na darashii idz dokladnie na polnoc tam jest dziura i od dp tez tam na zachod. 2 fajne spawny

Memphis
25-03-2005, 23:24
@Rankor
Szukalem...ale po 10 stronach czytania Skasowany Powod:po raz milionowy o dragach postanowilem zrobic temat..nie pomyslalem o przycisku szukaj

@Ork Szaman
no fakt, podalem niedokladne info, ale powiedzialem :
Mianowicie, jak mówi temat, szukam dobrego respawnu rotwormow. Najlepiej jakby był na jakimś Premium Area. Mile widziane mapki
Z góry dziekuje.

Czyli chyba bylo oczywiste ze mnie lokacja jest obojętna
Kopalnie kolo Kazordoon...coz, za wiele osob sie tam kreci

@Jadzia
No, o to mi chodzilo...BIG THX

Pozdrawiam

Salvatore
26-03-2005, 07:55
Farma rotwormów w Kaz jest ich tam spora ilość.

Scream
26-03-2005, 08:00
na darashi poszukaj dziur na pustyni.... napewno znajdziesz - sa tam same roty. z facc aren to fibula.

Sierput
26-03-2005, 16:36
Bardzo dobry resp z mnóstwem rotów jest w podziemiach Fibuli. Tylko uwaga na 3 ds'y :)

Cadonis
26-03-2005, 16:50
Na Daramie są 4 rotowiska. 2 już podane, a pozostałe:
- jedno niedaleko GSa na skałce
- drugie w okolicach minotaur pyramid

marcinwin
27-03-2005, 16:55
A kto mi powie, gdzie znajde jakis fajny/szybki/durzy respik rotów [lub podobnych stworkow] dla FACC najlepiej kolo ab, carlin ale w inncyh okolicach tez prosze pisac ;] thx

Krzy_ek
29-03-2005, 09:58
jesli jestes z Ab'denderiel mozesz pojsc do ssypu na smietnik na dol i beda raty i roty :P
W thais mozesz pojsc do ancient temple tam jest niezly resp ale troche ludzi chodzi(uwazaj bo jak zadaleko pojdziesz to mozesz spotkac orki, ps , orki spearmany,orki warriory ) A jak wogole ci sie nie uda (zejdziesz za gleboko,pojdziesz za daleko )to spotkasz nawet fire dewile wiec uwazaj. ;)

Gallesorx
01-04-2005, 19:29
A gdzie śa jeszcze respy rotow kolo carlin ale nie w kanalach ?
ZA all thx ...

Astera :D $ Isara :]

soldiier
01-04-2005, 19:40
1: Darashia - na północ
2: wschód od Venore( Dużo tam :])
3: A jeśli chodzi o dwarfy to koło kazoo to to samo co roty

Venderer
01-04-2005, 19:51
z facc aren to fibula.

A czy fibula to nie czasem wyspa???? Myslałem że jest tylko dla PACC... tzn. Że facc też mogą????O_O

P.S. troche n00bowskie pytanie ale chciałbym wiedzieć i sorki że nie na temat :P

@topic:
Niedaleko NP, a dokładnie na południe od tego wielgachnego domu na wybrzeżu
jest dziurka, w niej na niższych poziomiach jest sporo rotów i prawie wcale tam nie ma ludzi.... Ja spotykałem średnio 1 na dzień.....

Zhin
01-04-2005, 19:54
- 4 spawny na Daramie - od depo na zachód i północ, niedaleko górki z Gsem i koło piramidy z Mino.

- Na południu Edron jest dość miły spawn, ale wiadomo - wszystko sie psuje jak jest dużo osób ;)

-Kolo Ab'Dendriel jednym w większych spawnów jest spawn w Hellgate - nie wiem jak z szybkością, ale rotów jest dośc dużo - mogą być problemy w wyjściem, bo trzeba znać drogę i pokonać w sumie około 15 ghouli.

-Na pólnoc od Carlin jest też dośc dobry spawn rotów - 2 poziom pod ziemią koło Northport

Xeltix
01-04-2005, 19:59
a gdzie wy polecacie expic na daramie czy fibuli mam Pacc chce szybki lvl w spokoju nabic

TiboNovhot
02-04-2005, 00:50
z tego co wiem dobry resp jest na fibuli ale trzeba uwazac na Ds no i klucz drogi ale naprawde sie opłaca polecam B)

Florydaking
02-04-2005, 08:34
A czy fibula to nie czasem wyspa???? Myslałem że jest tylko dla PACC... tzn. Że facc też mogą????O_O

HeHe
Fibula to wyspa ale dostaniesz się na nią podziemnym przejściem na południowy zachód od Thais... Tak dla ciekawostki tam na fibuli jest sklep w którym hatchety za 25gP schodzą a kusze za 180Gp :]
I nietylko PaCC może ze statków kożystać bo na folde możesz normalnie popłynąć statek jest na północ od Carlin
Topic:Roty Hmmmmm ja bym radzi kopalnie i wschód ven a dlaczego akurat roty Dwarfy są lepsze :P

Memphis
02-04-2005, 18:07
Coz...poszedlem do kazo - ide, ide 18:07 You see a blackboard.
You read: Rotworm Tamer i probuje otworzyc drzwi i lipa, nie mam klucza. Skad go wziac? gosciu ktory tam jest go nie sprzedaje, sprzedaje tylko Rotworm'a(ktorego sie nie kupi;p)

Pozdro dla all piszacych w temacie

[edit]: poprawiam bledy w tekscie...

Cadonis
03-04-2005, 19:26
@Xeltix:
Lepiej na Daramie, wygodniejszy resp.
@All:
Jak sie ma pacca to i tak lepiej expic na larwach niż na rotach :)

Thunder87
04-04-2005, 14:28
You read: Rotworm Tamer i probuje otworzyc drzwi i lipa, nie mam klucza. Skad go wziac? gosciu ktory tam jest go nie sprzedaje, sprzedaje tylko Rotworm'a(ktorego sie nie kupi;p)

Też tam dzisiaj byłem, i jak z gościem pogadałem to mi powiedział że potrzebna jest jedna z 2 licencji, jak sie zapytałem o te licencje to powiedział który NPC je ma, ale dalej mi sie nie chciało szukać. Nie wiem o co tu chodzi :p

Sidek
04-04-2005, 21:13
fibula- dobry,szybki respawn, jest ich tam bardzo duzo. musisz kupic klucz u zebraka za 800 i zaykac drzwi. wtedy bedziesz sam(oprocz tych z kluczem) i zarobisz okolo 2k i kilka tys expa. jedyna wada sa DSy ...(mam od nich z 5 dedow)

Tede Del'Bezel "ISARA"
04-04-2005, 21:45
Na fibuli jak jestes zam 1 1h knightem z hmm robisz 10k expa sam wiem bo tam teraz robilem lvl od 15-28

A I MNIEJ ZE SOBOM PARCEL I ZBIERAJ MACE SWORDY B)

Memphis
05-04-2005, 02:02
@Thunder

Tego rota sie nie kupi, to tylko zagadka mająca przyciągnąć do tibii(chociaż, kto wie?).

@Topic

Wiem że dobry spawn jest na foldzie, ale aktualnie jest od cholery pk. chodzenie na folde = plx plx kill me plx plx plx i'am on stupid island "folda" it's fuck*** PK island kill me plx(tak tak, nie przesadzam, na foldzie roi sie od pk na lvl-ach 40+)...Dobre spawny to Darama(mało ludzi), podobno Edron(ale moi kumple pacc nie maja wiec nie wiem czy im wierzyć), fibula i kazo.

@Jadzia Mnie sie wydaje ze ten kolo venore to prowadzi do swamp trolli ale moze chodzi ci o inny

P.S. Przypominam że słowo plx nie istnieje. Oficjalnie jest pls, dozwolone plz.

Jadzia
05-04-2005, 07:47
Cała Darama wokół Darashii, kopalnie dwarfów ale tam tez sa dwarfy jak sama nazwa wskazuje, niedaleko northport'u w podziemiach sa (początki MOLTS) i wiecej zabardzo nie znam chociaz obiło mi sie o uszy jakiś resp koło venore ale dokładnie nie wiem gdzie

Lifjana
05-04-2005, 08:17
I jak sie wedruje do Hellgate jest dobry spawn ale to juz raczej zeby sobie potrenic:D