Pokaż pełną wersje : 2 Nowe Filmy PKing. 55 EK, 79 RP
Oto moje 2 nowe filmy wykonane przezemnie.
55 Elite Knight:
Link: http://www.ketibro.anax.pl/pkingaldora.rec lub http://rapidshare.de/files/1006031/pkingaldora.rec.html
Opis: Na początku filmu jest troche nudno, lecz na koncu filmu jest troche zabawy. Około 10 Ludzi próbowało mnie zabić.
79 Royal Paladin:
Link: http://www.ketibro.anax.pl/pkingelysia.rec lub http://rapidshare.de/files/1006046/pkingelysia.rec.html
Opis: Tak samo jak poprzedni. Na początku troche nudno a potem troche zabawy.
Comment plx...
Tak s0bie =]
Offtopic*
nie wiedzialem ze masz 79lev :> myslalem ze tylko w otsie siedziesz =P
Tak subie =]
Miałes na myśli nubie?
Transfer taki, ze szlag trafia :] polecam lycos...
Już dodałem w pierwszym poscie nowe linki.
Mam nadzieje, że umiecie sciągać z Rapidshare.
Oba lekko nudne ;) <knightem masz dobre skille ;)> u palka jedynie cos sie dzieje :) A u knighcika to uciekanie bylooo troche fajne ale bardziej nudne i męczące :P
PvP mam troche sux, ale umiem zdobywać takie postacie ;)
Nie długo będzie więcej filmów.
powrót vavca
26-03-2005, 09:21
O.o Ja nie mam narwów na takie filmy xD.Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.Ty chyba chciałeś umrzeć mogłeś się wylogować i kilka razy uciec...Dobrze że te bry żadnego loota nie dostały:)435345vs1
2 film obejrze później.
KornikCrew
26-03-2005, 10:09
Co do pierwwszego filmiku NOOB GO ROBIL:P 0 umiejetnosci pvp...(umiesz tylko uciekac) Co do drugiego NOOB NOOB ale gratz ze udalo ci sie zabic tego gs lol...
Alcor Sake
26-03-2005, 10:37
Raczej nudne tylko biegałeś i od czasu do czasu zkimś się napażałeś.
Najciekawsze jednak było bicie gs.
Pierwszy film mi sie bardzo podobal xD drugi wlasnie ogladam xD Gratz dla tego knighta widac ze chcial deadnac gdybys chcial to bys uciekl im 10 razy B)
odkryles nowy rodzaj pkowania :) - pkowanie gsów:]
Verleyem zabiles tylko 27 e.d. i nic wiecej..
Pierwszy film byłby niezły gdyby nie UHanie się aimbotem :>
A ten drugi z Palkiem, to n/c. Widziałem lepsze w wykonaniu 15 lvls :P
hahahahahaha ROTFL, to najgorszy film z pkowania jaki widziałem hahahahah nawet nooby na 10 lvlach maja lepsze pvp lolz, uhać się również nie umiesz lolz~ po prostu newbie xD
hahahahahaha ROTFL, to najgorszy film z pkowania jaki widziałem hahahahah nawet nooby na 10 lvlach maja lepsze pvp lolz, uhać się również nie umiesz lolz~ po prostu newbie xD
Klasyczny objaw n00bostwa-wszystkich jedzie od n00bów <rotfl>
Choć filmiki były słaba wątpie, żebyś ty zrobił lepsze :)
A gdzie posty "Ketibro nałucz mnie chackować plxx!!11" ?;)
@Topic
Wszystko pięknie, ale nastęonym razem przed monitorem postaw kumpla, który potrafi zgrać: oko-ręka-backpack-uh ;p.
knight skiller
26-03-2005, 19:31
radze ci o ots nie stawiac postow bo ci gm konto usunie :o
Klasyczny objaw n00bostwa-wszystkich jedzie od n00bów <rotfl>
Choć filmiki były słaba wątpie, żebyś ty zrobił lepsze :)
Pfft, chcesz dyskutować? proszę bardzo~
- "wszystkich jedzie od noobow" jakich wszystkich? lol jadę go ponieważ takich gównianych filmów to ja dawno nie widziałem, (chociażby podam przykład - koleś bije 39 knighta i nawet nie umie go trzymać na odległośc po prostu ROTFL, albo idzie 79 palkiem do miejsca z rotami gdzie expią ludzie z 10-30 lvl lol) nie wspominam już o nieudolnym zabijaniu gsa, czy śmierci z powodu głupoty.
Czy lepsze filmy bym zrobił? hmm, nieskromnie stwierdzę, że tak~
btw: zwrot "wszystkich jedzie od n00bów" jest niepoprawny gramatycznie, popracuj nad tym~
szczerze mowiac nie musiales teog na prawde szajs (nie obraz sie... sorki ale to prada)... przynajmniej ten z palkiem... nie chcialem sciagac z knightem bo ludzie pisdza ze jest jeszcze gorszy...:/
"wszystkich jedzie od noobow" jakich wszystkich? lol jadę go ponieważ takich gównianych filmów to ja dawno nie widziałem,
Nie zrozumiałeś Ironii, ale nvm :) A jechanie kogoś od n00bów, bo zrobił głupi czy zły filmik jest n00bowate ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek i przyjąć do wiadomości, że to był impuls albo twoja lekkomyślność :]
(chociażby podam przykład - koleś bije 39 knighta i nawet nie umie go trzymać na odległośc po prostu ROTFL, albo idzie 79 palkiem do miejsca z rotami gdzie expią ludzie z 10-30 lvl lol) nie wspominam już o nieudolnym zabijaniu gsa, czy śmierci z powodu głupoty.
jakbys niezauwazyl on tego knighta gonil, a nie knight go :) co do rotow-on je olal, a nie nie umial ominac... śmierć z powodu głupoty-znudzilo mu sie??? -.- A pozatym on ROZWALAL te chary (jak mniemam) więc olał to, ze ma slabe pvp i tylko chcial sie pobawic...
btw: zwrot "wszystkich jedzie od n00bów" jest niepoprawny gramatycznie, popracuj nad tym~
To jest predzej ironia niz gramatyczny błąd :) (skoro z powodu głupich filmików wyzywasz kogos od n00ba to nie chcial bym z toba wogole gadac, bo moglbym sie znow zalamac poziomem inteligencji polaków^^)
dexterus the knight
26-03-2005, 21:52
moglby wypasc dobry loot a ty przestales go bic...a z tym 23 knightem to juz nie mowie.ty kupiles ta postac-bez kitu.a co do skilli...wspolczuje.69/63 na 55 lvlu to chyba przesada nie uwazasz?
Nick:...kto wie ten wie xD
Level:40 B)
Profesja:Elite Knight :baby:
Skille:78/77
Megic Level:4(zaraz 5)
Swiat:Fortera
Malutki Palladino
26-03-2005, 22:38
Nie no ... początek - nuda ... ale od tego momentu gdy zaczela Cie gonic ekipa bylo zabawnie :p
Nie zrozumiałeś Ironii, ale nvm :) A jechanie kogoś od n00bów, bo zrobił głupi czy zły filmik jest n00bowate ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek i przyjąć do wiadomości, że to był impuls albo twoja lekkomyślność :]
jakbys niezauwazyl on tego knighta gonil, a nie knight go :) co do rotow-on je olal, a nie nie umial ominac... śmierć z powodu głupoty-znudzilo mu sie??? -.- A pozatym on ROZWALAL te chary (jak mniemam) więc olał to, ze ma slabe pvp i tylko chcial sie pobawic...
To jest predzej ironia niz gramatyczny błąd :) (skoro z powodu głupich filmików wyzywasz kogos od n00ba to nie chcial bym z toba wogole gadac, bo moglbym sie znow zalamac poziomem inteligencji polaków^^)
Po pierwsze gdybyś wskazał mi fragment mojej wypowiedzi gdzie nazywam twórcę tych (pożal się Boże) "pk filmów" to byłbym wdzięczny.
Po drugie skoro on tylko niszczyłte postacie (co jest imho przejawem głupoty) to powinien temat nazwać nie "pking~" tylko co najwyżej "głupek niszczy czyjąś pracę" , ten knight gonił go a potem zaczął uciekać (btw: kiedy goni się pallem knighta wiadome jest, że należy trzymać go troche dalej od siebie).
Co do trzeciego akapitu.. jak już wspominałem wskaż mi fragment mojej wypowiedzi, w której nazywam go noobem -.-, a co do tego co w nawiasie napisałeś...licz się ze słowami bo jak narazie to ty jednie pokazujesz swoją ignorancję (nie przeczytałeś nawet dokładnie mojege posta, więc wyciągnąłeś pochopne wnioski~)
lol jadę go ponieważ takich gównianych filmów to ja dawno nie widziałem Sam się przyznałeś, że go jedziesz, a teraz się wypierasz?? ;)
Nie wiem w czym pokazuje moją ignorancje, bo ty go jechałeś cytuje:
nawet nooby na 10 lvlach maja lepsze pvp lolz, uhać się również nie umiesz lolz~ po prostu newbie xD
Tu go jedziesz :) nie warzne, nie chce mi sie juz klucic :)
Uciekasz od tematu... wspominałeś, że wyzywam kolesia od noobów, pokaż mi gdzie to zrobiłem? -.- Fakt jadę kolesia, należy mu się, a ty nie wspominałeś o tym, że ja go jadę, tylko że wyzywam go od noobów. Poza tym mogę go jechać, podaje konretne powody dlaczego uważam, że ten film jest taki a nie inny~
btw: plączesz się w dyskusji, może dlatego nie chcesz się kłucić? Ahh i jeszcze jedno: pisze się "ważne", a nie "warzne". Może zamiast grać w Tibię lepiej poduczyć się ojczystego języka? Pamiętaj, że jak cię widzą tak cię piszą~
@edit
Ignorowanie posta, jest tym samym co przyznanie się do winy (w tym przypadku kłamstwa) sam o sobie świadczysz w ten sposób~
Offtopiec: Nastepnym razem kiedy wykazesz sie "umiejetnoscia zdobywania takich postaci" (zakup chara?hack? sprostuj mnie jesli sie myle :P), to bardzo cie prosze wykaz sie umiejetnosciami pvp.
Topic: Na pierwszym filmiku sie bardzo usmialem jakto taki lud biega za 55ek:D.
Co do drugiego, to potencjal byl bardzo duzy jednak dales ciala :(.
moglby wypasc dobry loot a ty przestales go bic...a z tym 23 knightem to juz nie mowie.ty kupiles ta postac-bez kitu.a co do skilli...wspolczuje.69/63 na 55 lvlu to chyba przesada nie uwazasz?
Nick:...kto wie ten wie xD
Level:40 B)
Profesja:Elite Knight :baby:
Skille:78/77
Megic Level:4(zaraz 5)
Swiat:Fortera
do takich osob i podobnych. to nie byly jego posatcie, skille, lvl, itp. sa to hackniete postacie i podejrzewam ze nic go nie obchodza statsy postaci, jak i to czy ktos je zabije. Taka mala riposta:nabijasz sie a sam masz dopier 4 mlvl.
pozatym widze ze masa najlepszych pkerow sie tu wypowiada, co jeden to lepszy.
na tibia.de tez goscia objechali,ale faktem jest ze takie postacie mozna bylo lepiej wykorzystac,ale autorowi sie po prostu nie chcialo.
Kelizizu1
02-04-2005, 07:28
Słuchaj pokazałes że knigiem mozna wszystko i widocznie na tym serwie co grasz wszyscy to nooby oprucz ciebie jestes moim zdaniem najleprzy z tego serwa powodzenia no i z checia zobaczyl bym jeszcze 1 twój film :cup:
danio joker
02-04-2005, 08:05
[QUOTE=Ketibro]Oto moje 2 nowe filmy wykonane przezemnie.
****a chłopcze weź mnie nie w****iaj. Dokladnie tydzień temu ściagałem te filmy z Tibia.de. Podam nawet dokladny link http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=78077
Jka chcesz to mozesz wystawiać filmiki z Tibia.de ale na *** *******isze ze to film wykonany przeze mnie. Tak w ogole to te filmiki jakies brazuki albo ktos krecili.
[QUOTE=Ketibro]Oto moje 2 nowe filmy wykonane przezemnie.
****a chłopcze weź mnie nie w****iaj. Dokladnie tydzień temu ściagałem te filmy z Tibia.de. Podam nawet dokladny link http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=78077
Jka chcesz to mozesz wystawiać filmiki z Tibia.de ale na *** *******isze ze to film wykonany przeze mnie. Tak w ogole to te filmiki jakies brazuki albo ktos krecili.
Verley jest polakiem idioto, a mogles tez zauwazyc ze Ketibro zalozyl sobie konto na tibia.de zeby wkleic te filmiki wiec jak najbardziej te filmy moga byc jego. nie musisz tyle klnac bo nie zabardzo widze co tu napisales...
Nie wiem po co zamieszczacie zdjecia o hakerowaniu ten pallek 100% jest hakowany po co by sprawdzal czy ma invita do domkow....
zygmunt-apollo
02-04-2005, 16:36
lol to nie byl jego paladyn po pierwsze nie widziales ze zhakowal te postacie !?> a na poczatku szukal czy ma do kogos z gilid invited ... haker...
Obejrzałem tylko filmik z palkiem i mi wystarczyło. Zupełnie się nie sprawdziłes w roli PK. NIe umiales sobie poradzić z Knightem duzo gorszym od Ciebie, ledwo zabiles GSa, a wiekszosc czasu spedzales na statkach i prezgladajac depo w roznych miastach ... . Tylko koniec odrobine Ciekawszy, ale jesli jestes hackerem to H**** Ci w D**** X(. Zrob lepiej swoja postać od nowa bo grać postaciami na hight lvl to Ty nie potrafisz.
Mocny Drucik
12-04-2005, 11:55
Zara obejrze te filmiki 12.04.05 godz 12:00 dajcie znak jake one sa xD
Angel of Death
13-04-2005, 00:21
Omg Ketibro jesteś poprostu noobem xD Nie dośc że hacknąłeś te chary to zupełnie nie umiesz pkowac , <grać zresztą też ..> uhasz sie Aim Botem , gdyby nie to nie wiem czy byś 10 minut tym knightem wytrzymał jak Cie ta grupka goniła , ledwo gs'a zabiłeś fakt widziałem że masz lagi ale na 79 lvl'u utani hur + time ring to łatwizna -.- , przez prawie 2 godz zabiłes jedna osobe nie ma co fajne pkowanie :] ...
Umiesz zdobywac,jestes zalosny....
Powienies podkreslic ,ze umiesz hakowac innych , a twoje pvp jest naprawde ..
Angel of Death
13-04-2005, 23:00
Podejrzewam że na tej swojej stronie czy tam forum o OTS'ie ma keyloggery w plikach itp. ...
Drag'mour
16-04-2005, 20:33
Podejrzewam że na tej swojej stronie czy tam forum o OTS'ie ma keyloggery w plikach itp. ...
Teraz stary przegiołeś pałe. Widziales k@#@# na tym fourm pliki od niego? Ja nie sądze. Pozatym to jest MOJE forum i wypraszam sobie mówienie ze tam są keyloggi. Znajdz mi tam 1 keylogg to ci pogratuluje...
Tacy cwani jestescie to pokazcie swoje filmiki .. nie kazdy jest dobry z pkowania skad wiecie moze pierwszy raz pkowal i sie uczy ;)
Sądzcie jak sądzicie ale wedlug mnie Ketibro napewno nie jest hackerem ;>
Zna sie bardzo dobrze na otsie ;)
Umiesz zdobywac,jestes zalosny....
Powienies podkreslic ,ze umiesz hakowac innych , a twoje pvp jest naprawde ..
lepsze to niz dzielic acc ze szwedami
a tak do filmikow to dobila mnie szybka "operacja plastyczna" na ławce na dachu :D :D :D - niezle sie kręcili
Miałes na myśli nubie?
c***owo ye ten drugi filmik nie dyiala pewnie bzl bz lepsyz
:)
Te filmy juz keidys sie pojawily na forum...:/
Master Knight de'Vere
05-06-2005, 15:48
Co do pierwwszego filmiku NOOB GO ROBIL:P 0 umiejetnosci pvp...(umiesz tylko uciekac) Co do drugiego NOOB NOOB ale gratz ze udalo ci sie zabic tego gs lol...
LoL -.- A ty jesteś taki mądry to co on miał robić jak go biło chyba 8 osób?? Miał stanąć w miejscu i czekać aż go trapna i padnie jeszcze szybciej ? Myśl co piszesz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.