PDA

Pokaż pełną wersje : RODZINKA

Monoron
20-02-2004, 23:24
Domyślam się, że to trochę nOObistyczne pytanie, ale wcześniej się tymnie zajmowałem.
Gdzie trzeba wejść na tibia.com żeby ustawić kogoś swoim bratem, siostrą, mężem, żoną itd.
Bo dluuuugo tego szukałem i nie mogłem znaleźć.
Prosiłbym o link i krótką instrukcję.

Gewof
20-02-2004, 23:28
Nie ma takiej mozliwosci, najwyzej mozesz sbobie wpisac w swoim profilu ze ktos tam jest twoim bratem, qmplem itd. A jak chcesz rodzinke to juz trzeba zaczynac gre od nowa i np. przy nicku macie nazwe rodziny np. istniejace rodziny Del Toro, de"Vire itd.

czarna
21-02-2004, 12:46
Możesz też napisać do cip'ów albo do kogo tam żeby zmienili ci nazwę np. jak nazywasz się kowalski-żeby zmienili ci na : kowalski (i tu wpisujesz jak chcesz żeby było)

---------
Post trochę zamotany ale da się rozczytać :P

targud
21-02-2004, 13:03
Takie zeczy czy ktos jest twoim bratem, siostra, ojcem sie ustala w grze Nie ma czegos takiego ze sobie ustawiasz bo kazdy by miał ze Walkor to brat a povi mama :D

Gimlos
21-02-2004, 13:17
Oryginalnie dodany przez targud
Takie zeczy czy ktos jest twoim bratem, siostra, ojcem sie ustala w grze Nie ma czegos takiego ze sobie ustawiasz bo kazdy by miał ze Walkor to brat a povi mama :D
tak, i przy spotkaniu z np. shtahet bylby zabijany:P
z wpisywaniem przyjaciol i rodziny na tibia.com trzeba byc uwaznym, ktos z nich cos przeskrobie i moze byc krucho

behi
21-02-2004, 16:00
Teraz na Amera powstala jakas nowa rodzina hyba holendrow.Cos tam cos tam uit houten...CHyba ich zabije:h

Magus
21-02-2004, 16:21
Oryginalnie dodany przez behi
Teraz na Amera powstala jakas nowa rodzina hyba holendrow.Cos tam cos tam uit houten...CHyba ich zabije:h

Nie dość ze robisz błędy to jeszcze glupoty piszesz. Moze nam powiedz jaki to ma zwiazek z tematem.

nawigator
21-02-2004, 18:35
Oryginalnie dodany przez behi
ZBLUZGAJ MNIE!!!
JUUUUUUPPPPIJJJEEEEJ.PRZYJACIEL DOBRA RZECZ!!!

podnieca cie to ?

a co do tematu to tak samo powstala jakas rodzinka na Valorii hehe i zaczeli sie nawzajem zabijac :) heheheh o ile dobrze pamietam to lider zaczal :)

heh