Pokaż pełną wersje : The Matrix Online
The Matrix Online już jest (http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=18714)
I co wy na to? Dobry pomysł? W końcu Matrix nadal jest dla wielu przebojem. Myślę, że może się udać, ale...
Jeśli nie wiecie o co chodzi, to daję jeszcze link do zapowiedzi [ale ona jest już trochę stara]:
Zapowiedź do gry The Matrix Online (http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=2307)
Pomysl byl ciekawy, ale zalezy, jakie bedzie wykonanie. Chociaz i tak pomysl online'owego matrixa dla mnie jakis ciekawy nie byl.
i tak pewnie na moim gratowatym kompie nie pójdzie :P
Vanhelsen
26-03-2005, 11:59
Wszystko by było cacy gdyby nie 14 Euro opłaty miesięcznej :P
A zauważając, że w ostatnim czasie wyszedł inny, wielki MMOcRPG czyli World of WarCraft to wybrałbym tego drugiego.
Choć latanie w czarnym płaszczy ala Neo uzi w łapie i wyczyniania figur akrobatycznych niczym w cyrku jest kuszące :D
Shanhaevel
26-03-2005, 12:37
Choć latanie w czarnym płaszczy ala Neo uzi w łapie i wyczyniania figur akrobatycznych niczym w cyrku jest kuszące
No, wg mnie lepiej sobie odpalić PoP: Warrior Within. ;) Może bez uzi, ale też akrobacje fajne i bez opłat. :P
No, wg mnie lepiej sobie odpalić PoP: Warrior Within. ;) Może bez uzi, ale też akrobacje fajne i bez opłat. :P
Ale nie możesz założyć zespołu wykonującego tańce synchroniczne ;]
Ale nie możesz założyć zespołu wykonującego tańce synchroniczne ;]
Możesz za to dynamicznie zaprosić do tańca sporą grupkę przeciwników i skorzystać z pomocy otoczenia, aby uatrakcyjnuć sposób eliminowania oponentów. A do tego ta wspaniała muzyka xD W4rr10r W1th1N rox0rz [xD] k3wl! ph34r t3h ub3r-l33t g43m!
Matrix moim zdaniem bardziej kojarzy się z grą akcji - nie MMORPG. A połączenie jednego z drugim raczej nic dobrego nie przyniesie (kolicja Warrior Within, Counter-strike i MMO... ikemasen!). Tak samo nudne mogłoby być usunięcie całkowitej akcji z matrixa... No i na czym tu exp nabijać? Na samych agentach? :P
No i na czym tu exp nabijać? Na samych agentach? :P
Matrix jest tworzony przez niezliczoną ilość programów. Wiele postaci to tak naprawdę maszyny, na przykład poplecznicy Morowinda [oczywiście niektórzy to normalni ludzie]. Raczej nie ma się co martwić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.