Pokaż pełną wersje : Znowu DT zabily Gottara
Jestem roztrzęsiony. DT znowu zabili Gottara.
21.02.2004 04:18:50 CET Killed at Level 113 by Sehindel
and by Diego Del'Toro
Jak ktos mialby zdjęcie to umieszczcie no chyba ze Gottar zabroni.
Gottar rozwija sie w szybkim tepie, jednak sam to on nic nie zrobi. Musialby znalezc sobie kogos do pomocy.
Btw: nie pisac w tym temacie postow typu: "zjednoczmy sie!!", "w jednosci sila", "ble ble ble" bo i tak wywale :P
Del'toro po występie Golden Legionu staja się niestety coraz bardziej brutalni. Miejmy nadzieje ze Gottar w koncu zmobilizuje swoich ludzi i pomoże.
Szkoda że Black DEvils nie walczą ;(
Wiadomość z ostatniej chwili. Golden Legions rusza na DT w ,Carlin na nich czekaja . Ich jest z 40 .
Dan the Automator
21-02-2004, 11:36
Oryginalnie dodany przez eerion
Miejmy nadzieje ze Gottar w koncu zmobilizuje swoich ludzi i pomoże.
Po co tracic taki dobry level na jakąśtam którąś z rzędu wojenke? Mam nadzieje ze bedzie expił dalej, nie przejmując się stratami~
Ja osobiście uważam, że wojna urozmaica tą grę bardzo.. bo jest cell robienia runów, expowania, trenowania... żeby razem się zjednoczyć i albo stracić, bo byliśmy za słabi albo zwyciężyć i rosnąć w hwale :D. U mnie na ruberze też niedlugo chyba wojna się zacznie..ale niestety w chwili obecnej udzialu w niej nie wezme :( tylko 32 lv :((( no ale jak tak do 70 podejde za miesiąc, góra półtora..to im pokaże co znaczy siła miećcza ;) ...Kurde cały post oftopic... A do tematu ...to na isarze nie skończyliście jeszcze z deltoro ??? czy to już nowy świat ?... "Walczcie grupa i zwycięzajcie, jak jesteście sami to uciekajcie" :D
Oryginalnie dodany przez Dobo
Oryginalnie dodany przez eerion
Miejmy nadzieje ze Gottar w koncu zmobilizuje swoich ludzi i pomoże.
Po co tracic taki dobry level na jakąśtam którąś z rzędu wojenke? Mam nadzieje ze bedzie expił dalej, nie przejmując się stratami~
No tak tylko że jak będzie expował to Dt bedzie go zabijało :( Tak sobie myśle że trzeba by było trozke zrobić z tym pożądek, tzn. żeby ktoś zabił paru DT, żeby poczuli że jednak oni tu nie żądzą. X(
Co do tego postu niżej to może masz i racje ale pomyśl też o tym że zanim zrobisz ten 100 lvl to po pierwsze to trochę potrwa , po drugie jeżeli uda ci się zrobić ten 100lvl zostaniesz prędzej zmasakrowany przez DT. Więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie.
Matheous
21-02-2004, 12:28
Ile razy juz byly 'WOJNY' z DT???
Dobrze to podsumowal ktorys z modkow w gdzies 50 z rzedu takim temacie-powiedzial ze podczas ostatniej wojny zabito ok 5 DT a oni zabili okolo 30...
No ale co racja to racja-ludzie jak chcecie NAPRAWDE pomoc to wysylajcie Gottarowi na Edron wszystkie runy jakie macie... Albo lepiej-niech cala Isara zalozy jakies 50 gildii anty-DT ktore trzymaja sie razem i jak widza DT to zabijaja...
Taka rzecz-DT maja najwyzsze lvle na Isarze(poza Gottem) wiec zanim znowu zaczniecie z nimi walczyc to dociagnijcie do tego 100 lvla...A w przypadku sorcow gdzies do 60 mlvla... Bo jak ich zaataqje nawet i 40 60-70 lvlowcow to oni ich pozabijaja bez wiekszych strat...Nie zapominajcie ze oni maja gdzies od 90 do 102 lvla i jest ich ok 13...(tylu killowalo Gottara na tym screenie) Najlepiej to zebrac wszystkich na PACC owanych sorcow z 40 mlvlem i przechodzac kolo DT zrobic sobie 'UE test'(tylko bez ostrzezenia i majac jeszcze jakies 2 bp sd przy sobie :]) i szybko ich dobic...Zanim sie spostrzega to maja deda a ze wiekszosc z nich ma red skulle to niezle ich oslabicie...
GOOD LUCK!!!
Ja osobiście uważam, że wojna urozmaica tą grę bardzo.. bo jest cell robienia runów, expowania, trenowania... A jak jest pokoj to nie ma sensu? Poza tym jak ktos walczy wojnie to raczej nie ma czasu expic.
jest ich ok 13...(tylu killowalo Gottara na tym screenie) Kilku juz nie ma - podzielili los Morgasy :)) .
ziomalek15
21-02-2004, 17:38
Ja tam na miejscu Gottara za tylekasy co on ma to bym se zrobił sorca albo pala i nakupywał mnustwo mana fluiduw ze byzaraz mniał pewnie z 60m lvl :D słyszałem ze ma kasy od chu.. A takim knightem to on nie ma szans niestety :(
Ale taki lvl co on ma to naprawde szkoda juz nim nie grać :( Kurde wogule to ja niewiem jak tak szybko można taki lvl nabić :)
po pierwsze mówiłem że gram na Ruberze czarna :P i jak narazie nie ma aż tak wielu pk.. tylko Shining Force bierze co chce i od kogo chce :P no ale o to ta wojna będzie :) no i 100 lv też da sę wmiare szybko zrobić nawet nie grając dużo.. bo ja na moim słabym lv i skilach robie 25 k expa w okolo 1,5- 2 godziny Wiec jakbym zaczoł tylko expić a nie grać to może w miesiąc by mi się udało.. ale ja lubie grać ..porozmawiać..przewietrzyć się ;) i pokazać coś komuś... bo też po to jest ta gra :). Więc nie jestem w sytiuacji bitewnej i mam gdzie expić i wogule , i podziwiam tych którzy w tych bojowych warunkach na isarze zdobywają kolejne skile i lv, ale to zawsze jest coś nowego ..duże dawki adrenaliny i wogule.... warunki bojowe :P ..Jeszcze raz pozdrowienia dla tych którzy żyją w isarskim podziemiu i zaopatrują żolnierzy walczących na froncie
Gottar tylko wzmocnil DT niestety. Dopoki najwyższe lvle mialo DT wszystko stalo w miejscu, lvle DT nie zmienialy sie znacznie. Gottar przekroczyl 100 i sie zaczelo najpierw pierwsza smierc potem ostre expienie czolowki DT i teraz nastepna smierc Gottara. Wynik kazdy widzi czolowka DT ma juz lvl ponad 100 i sa jeszcze silniejsi niz kiedykolwiek. Co do GL to smiech, potrzeba by z 10 takich GL zeby cos wskurac :(.
heh .... niechce bys pesymista ale ciemno to widzie .... bez zjednoczenia nikt nie pokona Del toro ....... nie gram na isarze ale wiem ze ich nie pokoncie .... chyb ze postawicie na jedna karte i bedziecie ostro walczyc ... i madrze a nie ze ktos sie wycofa / wykupi ...
@zalozyciel tematu
"Jestem roztrzęsiony..." lol jakby to ciebie dotyczylo, a zreszta wogole jaki ty z tym zwiazek masz... :ASD nabicie posta plx? omfg!
Dark Ice
22-02-2004, 11:29
@n3m3s!s
Zjednoczcie sily...w jednosci sila..Dacie rade tylko wtedy gdy to rozplanujecie a nie takie glupie..pier**nie, na Valori jak byla wojna to zostala przegrana przez koalcjie tylko dlatego ze nie umieli madrze walczyc..
Btw.Czekamy na nowy swiat i jak bym mogl ktos pacca zalatwic to bylo by spox ! ;)
Ja bym pomogl gottarowi ale jestem za slaby :(
lvl 18 skille 43/39 nicku nie podaje by mnie DT nie zabili slyszalem ze maja 1 szpiega w DT (polaka nawet mnie zabl :( zemscilem sie ale to nic Dt mnie scigalo:( jednak mial racje) Pomagajcie Nam DT nie moze zwyciezyc Dobro zwycieza a zlo przegrywa .
Gottar expi w zastraszającym tempie... Golded lige zrobilo ostatnio rozróbe diego goorge i piccaro gdyby w dp nie siedzieli to by padli uhac by sie nie zdążyli... a sd by lecialo i by szumialo!!! :rolleyes: Z moich obmyślen gdyby ich zblokować na ludce padli by napewno tlko trzeba bylo by ich zwabić...
Bllooniarz
22-02-2004, 21:29
Mam pomysła ! :D
Trza siędowiedzieć gdzie Ci z Del Toro mieszkająw real i wziąść jakiś napakowanych kiboli wisły , jechać do nich i ich trach ! bum ! trzask ! :D :D I jeszcze im kompa sfajczyć :D Nieee najlepiej to zabić :P
@ re up
Tiaaa. Ile było takich pomysłów...
Poza tym niedługo DT mają żałowac swoich czynów.
Wiecej nie mogę powiedzieć
(sprawa wagi narodowej :D )
Ale ma być krucho.
I nie o żadną wojnę chodzi.
A co do wojny- bez sensu jest teraz walczenie. Trzeba nakłonić BD i Vampiressy żeby się przyłaczyły! wtedy będą jakieś szanse.
Propozycja- zasypujcie liderów i vice liderów tych 2 gildii proźbami w stylu
"plz! help us! fight with DT"
Moze coś pomoże.
To już wprawdzie szaleństwo, ale obecnie nic innego nie moze nam pomóc.
Właciciel
22-02-2004, 23:41
Ja to jak bym był dobrym hakerem to bym takiego GM zchakował ;) (jesli sie da a jesli sie do FBI da to GM tez) i bym tylko wpadł na ta isarke fist fighting 300 ?? se ustawil i rozpierdolil cale del toro z Ue ?;) Marzenia ale wiecie .... Marzenia sie spełniają ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.