zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wielkanoc

Dr. Omader
26-03-2005, 13:28
Nadszedł czas Wielkanocy, kolejny tydzień wolnego, w którym można pograć więcej w Tibie ;) Jednak pamiętajcie, że Tibia w przeciwieństwie do Zająca Wielkanocnego nie ucieknie, więc zamiast przed komputerem spędźcie trochę czasu z rodzina :)
Niech ten czas będzie w Tibii wypełniony radością. Przez ten czas bądźcie mili dla innych, nie zabijajcie i nie kradnijcie. Niech te święta będą szczęśliwe dla wszystkich Tibijczyków.

Tibia.pl team życzy wam Wesołych Świąt i mokrego Śmigusa-Dyngusa. Tylko nie zmoczcie sobie komputerów ;)

Shinjix
26-03-2005, 13:34
Ja zycze, zeby Tibia.pl byla jeszcze lepsza niz jest 8o Merry Christmas!!!! Ups... Nie ta bajka!!! Smacznego jajka (tylko bez jaj mi tu!!!), mokrego dyngusa i mile spedzonego czasu w gronie rodziny...

zyczy
Shinjix

Diego The Devil
26-03-2005, 13:34
Dziekuje :)..
Spoko news .. najelpszy jest ten kawalek "nie zabijajcie i nie kardniicie" heheheheeheheh :D... :D :D :D :p

Crus kalar
26-03-2005, 13:37
wreszcie święta. ja zamierzam nabic 30 :) :) :) szkoda ze brazyle tez maja swieta i beda kolejki :p

Xumatixus
26-03-2005, 13:37
Heh. Ja tez zycze wszystkim smacznego jajeczka i mokrego dyngusa :) A no i mile spedzonego czasu z rodzina :)

ostry12
26-03-2005, 13:39
Kurczak skacze już w koszyku
baran ostrzy rogi też,
przyniósł nawet mandarynkę
obudzony ze snu jeż.
Ania maluje pisanki,
przy okazji tłucze dzbanki,
a Co robi mała Kaja??
Ciągle krzyczy! Allejaja!

Cebix
26-03-2005, 13:46
A ja ze swojej strony życzę wszystkim wesołego zająca z wielkimi jajkami ;)
I chociaż przez ten tydzień zróbcie coś dobrego nie tylko dla ludzi i zostawcie te biedne dwarfy! :)

Wesołych, spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy
Cebix.

Rybzor
26-03-2005, 13:50
Ja również zycze wszyskiego dobrego, smacznego jajca, suchego komputera i mogrego dyngusa :]

Neho
26-03-2005, 13:50
Życzenia wszystkiego "naj" dzisiaj składam,
gdyż niedługo do stołu siadam,
Jedzonko będzie smakowite,
żeby w Tibi wiodło się obwicie,
Tak o to wam dobrze życzę,
aktualnie skile ćwiczę.

Paul of celesta
26-03-2005, 13:52
Dziekuje, i zycze tego samego wszytskim forumowic.

Ps. Czy to znaczy ze w królikach bede jaja ?

Gucioo
26-03-2005, 13:54
Dziekuje,i nawzajem a co do smingusa dyngusa i komputera to mi stary wczoraj w piatek zrobil jak mył okna i wylał miske na kompa i mój pokoj X( :confused:

Lord of the Mis
26-03-2005, 13:54
Zeby smialy sie pisanki,
usmiechaly sie baranki,
mokry smingus zraszalskronie lejac szczescie w twoje dlonie.
Wesolych Swiat do calej Tibii.pl ale takze dla innych graczy :) :)

Master Dawidoos
26-03-2005, 13:58
Odemnie też wszystkiego naj...
By Dawidoos

Wordi
26-03-2005, 13:59
Wielkanocnym , żółtym kurczaczom i skakajacym zajaczkom mówimy zdecydowanie NIE :) :) !!

A tak naprawde to Wesolych Swiat i Mokrego Dyngusa :D

Mar Cin
26-03-2005, 14:00
Wesołych Świąt Wilelkanocnych!

ps.
Mi się święta zaczęły bardzo wesoło - ded od amazonki przez laga ;(

p.l
26-03-2005, 14:07
Wszystkim dobrze przeżytych Świąt, byle nie przy Tibii.

Imprezowy Chłoptaś
26-03-2005, 14:10
Nie moge sie doczekac lanego, wtedy ebde sie bawil z laseczkami, znaczy wiecie , bo jak pryskasz to one zakrywaj a ty chyc za dupe! Smacznej Choinki Zycze all

Marjusz
26-03-2005, 14:12
Dziekuje i wzajemnie ... Ja zycze wszystkim Polakom zeby nabili 100 lvl :D Peace na swieta :P

Gatho Gokhinin
26-03-2005, 14:12
Moje pierwsze Święta w Tibii-ciekawe jak to u mnie na serwerze będzie wyglądało....
Ja zrobie sobie prezent na Święta wstepując do jednej z najlepszych gildii B)
Ogólnie to życzę wszystkim wesołych jajek i mokrego baranka...

Salvatore
26-03-2005, 14:41
Fajny news ja już od poczatku ferii nie zabijam (jeszcze troche kradne, ale tylko małe rzeczy :D )

Sie mapes
26-03-2005, 14:42
No to ja wam azycze smacznego i jajecznego jajka no i wodnego dyngusa no i malych kolejek =)

Iron
26-03-2005, 14:45
Całej redakcji Tibia.pl i forumowiczom życze Udanych Świąt Mokrego Dyngusa Smacznego jajka no i żeby zając wielkanocny przyniósł wam jaja i co niektórym słownik ortograficzny:P

Vasylij Zajcev
26-03-2005, 14:53
Dzieki. Ja wam tez zycze mokrego jajka i smacznego dyngusa (albo odwrotnie, jak kto woli ;))

P.S.

Slyszalem ze Wielkanocny Zajac ma byc, a tu ani widu ani slychu :baby:

Lord KATuxo
26-03-2005, 15:25
Ja też życze all jak naj, naj for Tibia.pl

A forumowiczom smacznego jajka(z Rabbitow), a kielbase to nie wiem z kad wytrzasniecie(Miejmy nadzieje ze kazdy ma swoja).

taran toleth
26-03-2005, 15:40
sa swieta zajaczkow nie zabijaimy ich w te dni swiat (oczywiscie poznij tak) :)

Destruktor
26-03-2005, 15:42
Z okazji świąt Wielkanocnych życzę wszystkim Tibio maniakom zdrowia, szczęścia oraz po 10000gp dla każdego :P

Rafciu Mistrz
26-03-2005, 15:47
Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania". :) Zycze ja .. :p

Cadonis
26-03-2005, 15:50
Tja, smacznych świąt i wesołego jajka :)
A ja pierwszy necro hunt i 2x boh zlootowane, hrhr...

Lama
26-03-2005, 16:06
Świeta ehhh to czemu mnie zabili w sobote jakies buraki (trap) przy wejsciu do Kaz X( no ale cóż przynajmiej złapałenm nerwa na Tibie i do końca świąt jej nie dotkne przynajmniej spędze święta z rodzinką :D

Masat
26-03-2005, 16:12
Wszystkiego najlepszego:)

Tibrion
26-03-2005, 16:17
Ja również życzę wszystkim wszystkiego najlpeszego (tego wszystkiego co się życzy przy tej okazji ;) ) i jak najlepszym wyników w grze etc. etc.

P.S. Dzisiaj (tak na święta) red skull mi się skończył :D , a mojego kumpla zbanowali za zabijanie - lol? :(

Badzo
26-03-2005, 16:23
"Na stole święcone, a obok baranek,
Koszyczek pełny barwnych pisanek
I tak znamienne w polskim krajobrazie
W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.
Zielony barwinek, fiołki i żonkile
- Barwami stroją uroczyste chwile.
W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,
Gdy wielkanocne na stole śniadanie."

CHciałbym wszystkim forumowiczom złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających świąt Wielkanocy, zdrowia, radości, mokrego dyngusa i smaczego jajka

Nerevareen
26-03-2005, 16:37
Wesołych jajek nie koniecznie z włosami 8o
Najlepszego :)

Marjusz
26-03-2005, 16:46
Nadszedł czas Wielkanocy, kolejny tydzień wolnego, w którym można pograć więcej w Tibie ;) Jednak pamiętajcie, że Tibia w przeciwieństwie do Zająca Wielkanocnego nie ucieknie, więc zamiast przed komputerem spędźcie trochę czasu z rodzina :)
Niech ten czas będzie w Tibii wypełniony radością. Przez ten czas bądźcie mili dla innych, nie zabijajcie i nie kradnijcie. Niech te święta będą szczęśliwe dla wszystkich Tibijczyków.

Tibia.pl team życzy wam Wesołych Świąt i mokrego Śmigusa-Dyngusa. Tylko nie zmoczcie sobie komputerów ;)

Brecht bo akurat dzisiaj na hibernie byla wojna PLs vs BRs :P

Delmicjusz :P
26-03-2005, 17:54
Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju swiętego i czasu wolnego,
życia zabawnego w jaja bogatego
i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego.

Życze Wam ja ;P

Pzdr

Spoon2
26-03-2005, 18:03
co jeszcze mozna życzyć, wszystko już pozyczone :p
Ale życze wszystkim:
Farta w znajdowaniu itemów
Szybkiego expienia itp.
No i poza tym standard;
Wesołego jajka, smacznego dyngusa, mokrej swięconki, śiwieconych swiąt no i smacznego opłatka. czy jakos tak :p

Ninusi Deal
26-03-2005, 18:15
Smacznego jajka życzy firma Udław się!

Jacekkk_Amera
26-03-2005, 19:42
@up
to dobre :D

@all :]
Zecze wszystkiego najlepszego... duzo szczescia w itemach :) (jak jak ja gdy kupilem medusa shielda za 10k a kosztuje 15:)) :cup:

slimaczek
26-03-2005, 19:55
@down
Znam to, ale u mnie to się mówi tak "Smacznego życzy firma udław się jajem"

No też wesołych swiat wszystkim zycze, ja sam na swieta bede mial 30lv i dzis kupilem crown arma.

Ziomal gogo
26-03-2005, 20:06
Wielkanoc powinna być w tibi czasem spokoju. Tmczasem 5 osob grozilo mi deadem bo szedlem spacerkiem polować na trole :] na rooku gosc obiecal mi deada za to, ze ukradl mi zbroje i chcial wyludzic 2k na mainie. Z koleji inny za zabicie 1 trola z 3 (do treningu wystarcza przeciez 2) zacząl rzucac we mnie włóczniami i dotarlem do swatyni z 28 HP (głupi :lucznik: z małym distance). Taka w tibi pogodna atmosfera przedświąteczna :( . A co okropne to wszystko zdazylo sie tego samego dnia ;( . Ale za rok oni juz sobie zobaczą :berserk: (nie pożałuje SD :evul: )

Niq
26-03-2005, 20:19
no ja też wam wszystkim tibi-maniakom zycze wesolych swiat i mokrego dyngusa :P Niech wam ten czas przy kompie mija jak najdluzej i zebyscie lagow nie mieli :) oraz super lotow z potworkow wam zycze :D 8o

P.S. troche zaluje ze na farmoni nie ma PvP bo wkurzaja mnie 10 lvl ktore jak sepy wybijaja potworki do treningu :( ale ja im jeszcze pokaze :evul: :evul:

Dimix
26-03-2005, 21:07
jak zepewnie większość z was wie.... teraz będą dodatkowe korzyści z huntu na króliki!Ja jako króliczy zabójca:] pewnie wieeeeelu jajek sie dorobie.... hehehe ciekawe ile uzbieram a ja wszystkim życze szczęscia!

Copyright: Ja (tak na wszelki wypadek.... :)

Strzelczyk
26-03-2005, 21:17
Na te święta czekalem moze dostane jakis prezecik w ksztalcie 80 zl na pacc hehehe oby mi sie poszczescilo wam wszystkim zycze tez wesolych swiat i duzego jaja no i oczywiscie mokrego dyngusa lejcie wszystkich hehe a i jescze wszystkiego najleprzego calej zalodze tibia.pl moze dostaniecie kase na jakies najleprze serwery zeby tibia chodzila bez zazutow hehe pozdro 600 v

ps. nie zapomnijcie o wygranym meczu przez polske 8:0 mam nadzieje ze malo polakow gralo w ten czas kiedy polacy wlczyli z azerbejdzanem o zwyciestwo hehehe :D

8o 8o www.kulturka.mylog.pl buhahahahaha 8o 8o

Bodzio15
26-03-2005, 21:33
Ja tez Zycze wszystkim jak najmniej dedów :) ale mnie juz za***al kunpel za to ze nie chcialem mu sprzedac pewnej zeczy. X( ;(

D4n0nk4
26-03-2005, 21:41
Wejdzcie w link u mnie w podpisie - fajny filmik 8o
Życzę oczywiście mokrego jajka, smacznego dyngusa, karpia bez ości i dużo prezentów od świętego zajączka ^.^
btw. Mecz do końca trzymał w napięciu ... 0.o

kwakman
26-03-2005, 21:48
Wszystkim życze wszystkiego najlepszego i dużo jajek wogóle to ja mam 2 i mi narazie wystarczają :p No i jeszcze mokrego poniedziałku i dużo żarcia na stole.

Waziutki
26-03-2005, 21:56
Wielkie dzięki za życzenia. Ja również życze Wam wszystkiego dobrego. Mam nadzieję, że tibia.pl bedzie jeszcze lepsza. Wiem, że bedzie to trudne bo już teraz jest bardzo dobra ;) , ale mam nadzieję,że was to nie zniechęci i dalej bedziecie pracować nad tą stroną z taką pasją jak dotychczas. Pozdrówki dla całego tibia.pl team. Trzymajcie tak dalej!!!

Nowe konto starego zioma
26-03-2005, 22:03
Wejdzcie w link u mnie w podpisie - fajny filmik 8o
Życzę oczywiście mokrego jajka, smacznego dyngusa, karpia bez ości i dużo prezentów od świętego zajączka ^.^
btw. Mecz do końca trzymał w napięciu ... 0.o

fajny filmik co w nim fajnego -.- jakbym byl emerytem to moze bym sie usmial ale ok

Do tematu to ja życze wszystkich Swietnych radosnych dni przy tibi badz z kumplami badz z rodzina WOLNYCH OD SZKOLY(najwazniejsze) no i zycze graczom nowych swiatow bo wreszcie juz powinny byc...Moze zajaczek cos tam u Cip-ów zadziala.

Polska 8:0 Azerbejdżan-przeciwnik slaby ale gral Polakow naprawde bardz dobra oby tak z Irlandia

Evil Maul
26-03-2005, 23:27
Ja zycze wam wszystkiego naj naj naj !!! Wesolego Alleluja !!!! Mokrego dyngusa , smacznego jaja !!!

Nisogaf
Lv:52
Skill:80/76(sword)
world:Aldora
elite knight

Best solo : Dragon,diijn blue
Best block: Hero , Dragon lord

Elite Piotrek
27-03-2005, 19:23
Nawzajem :D :D :D
Bardzo fajnie to ujełeś ;)
SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA :))))
lvl-narazie 8 (zarabiam 13 druidem :) )(Elwis druid)
knight-15/15----lol :) :) :) :) :) :) :) :)

koniok
27-03-2005, 19:37
EJ czemu nie ma jaj w krolikach??!! JAchce jaja :baby:

Groszek
28-03-2005, 20:12
Wielkie dzięki i tez życze zdrowych wesolych świąt, dobrego święconego i lanego śmingusa :D :D :D

PvD
28-03-2005, 20:33
Brecht bo akurat dzisiaj na hibernie byla wojna PLs vs BRs :P

Piszesz o tych noobach co lały sie w Carlin i prosily na trade o pomoc? 8o

johnnny_b
28-03-2005, 20:39
Tibia.pl dzieki za zyczenia.
chcialem powiedziec ze moja kariera tibi sie skaczya bo natkneem sie na k logera na tibi pl i straciem 66 eilite i zaczelem pkowac do bana
pozdro all

Smrodeusz
28-03-2005, 21:34
EJ czemu nie ma jaj w krolikach??!! JAchce jaja :baby:

Jak to nie ma? Mój kolega ma 30, a ja 27(ale ciągle zbieram, chcę 50)

Elder Archer
29-03-2005, 09:21
ja nie zmoczylem mojego kompa tylko brata: :evul: :evul: :evul:

nick:Quill roox

lvl:31 ^up
(Aldora)
skile:70/69 xD(nadal rosną)
mlvl:5

Best monster solo:ni moge umiesciec rysonkow(Dragon)

Best block:Yeti.

best group monster:Behemoth

Fucking VECTRA NET(przez niego mam IP) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Ziomal z polski
29-03-2005, 14:41
Dziekuje, i zycze tego samego wszytskim forumowic.

Ps. Czy to znaczy ze w królikach bede jaja ?
Tak chyba bendom jajka tak mi kolega który ma 24 level powiedzial wiendz chyba tak bendzie 8o

lagrandeziom
29-03-2005, 17:48
johnny b : "Tibia.pl dzieki za zyczenia.
chcialem powiedziec ze moja kariera tibi sie skaczya bo natkneem sie na k logera na tibi pl i straciem 66 eilite i zaczelem pkowac do bana
pozdro all"

lol ? na Tibia pl ? keylogger ? yhy ......

Zycze milych swiat chociaz wczoraj juz sie zkonczyly :D

Lonewolf-K0zl
03-04-2005, 18:51
Sora że troche spóźnione, ale po pierwsze nie byłem zalogowany ,a po drugie nie wiedziałem co napisac.
Poza tym chciałem powiedzieć żebyście też nie wciągali w pułapki z potworami i nie hakowali kont.

Maniak Hip-Hopu
03-04-2005, 18:53
Up: Zal Mi Cie Jestes .........................