Pokaż pełną wersje : Hya'ite - 133 knight, Polak pada od low-lvli :/
Colier Scoredyne
26-03-2005, 19:21
Mam tutaj screena jak Hya'Ite, najlepszy Polak na Isarze pada od 29 knighta w trapie takim, ze nie mogl sie uhac :(
http://i138.exs.cx/img138/8260/uo050119vp.jpg
http://i138.exs.cx/img138/619/hjaite6pp.jpg
:(
Edit:
To zdjecie mam od kolegi (kazal mi to powiedzec :p)
czemu nie mial eq ? i tak lootu nie wyciagneli bo nic nie mial...
zAkLiNacZ
26-03-2005, 19:24
Uuulala wspulczucia dla niego... , widzialem takiego trapa na filmikow wlasnie z tego forum , penwie oni go tez obejzeli a teraz tak bede robili :/
Up@ omg Przeciesz wiadomo ze mial aola na takim levelu ale ziom -.-
Dobry pomysł na trap, stanąć jeden na drugim i koleś zamiast uha siebie, uha trappera :) Very nice.
Colier Scoredyne
26-03-2005, 19:26
czemu nie mial eq ? i tak lootu nie wyciagneli bo nic nie mial...
On nie robil tego zdjecia, tylko moj kolega, ktory mi je przeslal , on tam byl jego PK charem tylko go nie widac bo bym pod Kao'shinem .
Uuulala wspulczucia dla niego... , widzialem takiego trapa na filmikow wlasnie z tego forum , penwie oni go tez obejzeli a teraz tak bede robili :/
Up@ omg Przeciesz wiadomo ze mial aola na takim levelu ale ziom -.-
czytac nie laska ? pisalem ze nie ma eq bo myslalem ze to on robil to zdjecie wiec to TY naucz sie czytac ze zrozumieniem -.-
Wiecie dlaczego szwedzi są od nas lepsi?? Szwed szwedowi świni nie podłoży...
Michal Wladca Miecza
26-03-2005, 19:35
Dobry pomysł na trap, stanąć jeden na drugim i koleś zamiast uha siebie, uha trappera :) Very nice.
Q**a postaw sie na jego miejscu padasz od takich debili i nic nie mozesz zrobic:/
Padlem w tym samym miejascu
topic
Szkoda mi go wiem jak to jest pasc w taki sposób :(
Thorvind
26-03-2005, 19:44
A mnie to martwi...
Czemu akurat Swe nie zabije Swe, albo Br innego Bra?
Zawsze tylko Polacy sie tepia -.-
Sorcerer The Pucek
26-03-2005, 19:45
przeciez to jest nie moziliwe -.-
tam nie ma drabiny, a na czlowieka czlowiek nie moze wejsc chyba ze jest jais sposob ?
pewnie afkowal buc -.- (ten 130~)
@up:
bo polacy to pedaly, thiefy, hackerzy, PA etc....
polakom nie zalezy zeby sie gromadzic, sami miedzy soba wojny prowadza, pekuja - jednym slowem walek
Buahahahahhahahahahah~~~~~~ xDDDDDDDDDDDDDDDD~~~~ Dal dupy i tyle hahaha.
Wlasnie ja bylem tym PK harem. Bylem sprawdzic jak wyglada ten trap a tam mila niespodzianka ;] hya'ite razem ze mna... a miala okazje byc najlepsza na isarze, wlasciwie nadal ma ale 900 expa w tyl :(
Michal Wladca Miecza
26-03-2005, 19:49
Buahahahahhahahahahah~~~~~~ xDDDDDDDDDDDDDDDD~~~~ Dal dupy i tyle hahaha.
Jezu idiota (wiem ze nie wolno obrazac ale ja prawde mówie) ty nie wiesz co ty piszesz -.- wlasnie przez takich jak ty tibia jest pelna noobów
tam nie ma drabiny, a na czlowieka czlowiek nie moze wejsc chyba ze jest jais sposob ?
@up:
polakom nie zalezy zeby sie gromadzic, sami miedzy soba wojny prowadza, pekuja - jednym slowem walek
nie, trap byl tak zrobiony ze oni go bili z hmm a hya'ite uhala tego goscia co na niego waszedl czyli zostala jej tylko exura i nadzieja ze tym co trapujom sie uhy skonczom ale nie udało sie :(
Sorcerer The Pucek
26-03-2005, 20:00
wiem jak bym trap zrobiony ale to jest nie mozliwe
jak jest to wytlumacz mi jak ...
nie no skoro padl gosc to jets nmozliwe ale daalej nei wiem jak ;/
to jak mozna wejsc w kogos ?
Ja wlasnie tez nie za bardzo rozumiem jak oni na siebie weszli ... przeciez tam nie ma zadnej drabiny ani dziory .... :/
ogolnie to prawda ze swe nie zabije swe a br nie ruszy br ... tylko polak moze byc takim lamerem .... DLACZEGO NIE NAUCZYCIE SIE GRAĆ TYLKO ZABIJACIE INNYCH ?! (w dodatku jak ...w ogole byscie sie wstydzili takie screeny ROBIC a co dopiero pokazywac innym ...) wg mnie powinno powstac nowe okreslenie na takich ludzi ... i nOOb to za malo powiedziane ...
Omg ale polewa haha ale poco ten 133 elite tam wchodzi?
jak noob sie zachowal huehuahuheuh
Wiecie dlaczego Polak bije Polaka? Bo 1 Polak nie da 2. Polakowi byc od siebie lepszym -.-. Proste. A np. taki Szwed, pomaga wyjsc z trudnej sytuacji drugiemu. ;S
@up:
nie, trap byl tak zrobiony ze oni go bili z hmm a hya'ite uhala tego goscia co na niego waszedl czyli zostala jej tylko exura i nadzieja ze tym co trapujom sie uhy skonczom ale nie udało sie :(
M@RI_vip
26-03-2005, 20:25
jak nie wiecie jak oni na siebie weszli jeden na drugiego to wam powiem:P
nie jestem pewien ale gdzies chyba widzialem jak tam sie teleportuje i jak ktos stanie na teleporcie a ktos w tym czasie sie przeteleportuje to stoja jeden na drugim :))
Sorcerer The Pucek
26-03-2005, 20:39
nie. no zdaje sie ze jak teleport to jednego wypierdziela gdzies do innego miasta, wiec z teleportem jest nie mozliwe, pozatym zdaje sie ze ten EK 130~ byl afk i bez EQ, chyba ze ci ludzi maja skille po 75~ i lali go z gsow albo cos, racja powiedzieliscie ze z hmmow ale oni aili tez w siebie :/
i zdajde sie ze ten kolo jak nie byl afk t niezly n00bek ze wszedl tam
tyle ze nadal nie rozumiem jak wszedli na siebie
Dragon'Rage
26-03-2005, 21:03
hmm troche Dziwne HP ma 14... a na Pasku mA żółte :/ i bez eq moze to jest fake? ale nie wiem to ino moje przypuszczenia ale troche dziwne z tym hp :/ i z eq...
Jak oni to zrobili? Proste. Znajdują się oni w kazo w zejściu z farm na niższy poziom. Wchodzi sie tam tak, że staje sie na odpowiednim polu i pociąga dźwignie. Mogli najpierw przygotować się, a następnie zwabić ofiarę. Nie jest ona afk, bo coś pisze. Jak widać jedna osoba ma skulla, a high levele często biją każdego skulla jakiego zobaczą, więc zwabienie jej nie było trudne. Hya'ite stoi na tym samym polu z jedną z osób, ponieważ w tym miejscu spada sie z wyższego poziomu na niższy. Ofiara nie może się uhnąć, bo stoi "na" drugiej osobie. Wszyscy mają pewnie za słabe skille żeby trafic 134 elite, więc walą z hmmów przed którymi ona obronic się nie może. Hya próboje zabić tego, kto stoi "pod nią", bo tylko w ten sposób może uniknąć śmierci, ale pozostali go cały czas leczą.
Nie jest to proste? ;)
Poza tym bardzo dobrze że ją zabili. Nauczy się ;)
Ed: Sory że pisze "ją", ale pamiętam jak jeszcze na 60lvl wyglądał jak babka.
zgaduje że ci kolesie co go ztrapowali nie mają już zycia na tym serwerze, w sumie nie wiem z czego tu sie cieszyc że polak polakowi swinie podstawil według mnie wszyscy polacy jacy sa na tym serwie powinni sie zucić na tych kolesi i ich nauczyć że na każdym serwerze potrzebni sa ludzie na takim lvl
Sorcerer The Pucek
26-03-2005, 21:39
hmm troche Dziwne HP ma 14... a na Pasku mA żółte :/ i bez eq moze to jest fake? ale nie wiem to ino moje przypuszczenia ale troche dziwne z tym hp :/ i z eq...
eeee.... to nie on -.- tego ssa robil jeden z pekeyow
@Youri
eee, to takie jaja :D
nie znam kaz wiec nei moglem wiedziec, thx!
"znawcow" prosze o nie wypowiadanie sie.
Hakoonin
26-03-2005, 21:48
Jak czytam komentarze niektórych z was, to nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Tych 2 "Kaoshin" i "Icyrus" miałem w VIP od dlugiego czasu, kiedys zabijali ludzi w tym samym miejsu i padło paru moich kumpli. Dzisiaj zobaczyłem ze sie logneli, to chcialem ich bic, ale kots mi powiedzial ze juz nie pkuja O.o W sumie nie wiem czemu w to uwierzyłem, jakbym poszedl ich u***ac to Hya by pewnie nie zginał:\
Czytam sobie te posty i dochodze do wniosku że polak nie dorósł do gry kolektywnej . Sierput miał racje mówiąć że szwedzi są od nas lepsi bo pomagają sobie jak tylko mogą. Do tego co przeczytałem i zobaczyłem powiem jedno z polakami to jest tak jak z psem ogrodnika " Sam nie zje ,a drugiemu nie da " . Zamiast sobie pomagać nawzajem siebie zabijają !!
Miałbym satysfakcje że polak jest najlepszy na moim serwie .
Znam dosyć dobrze Hya i wiem że nie rzuca się na byle jakiegos n00ba ze skullem .
Życze wszytkim Wesołych świąt Wielkiej Nocy !!!
PiPu - Isara - Carlin - 46 lvl - Elite knight
Ehh Mojego kumpla też tak strapowali i padł tylko że on zareportował wszystko do gm'a i ten koleś co robił tego trapa dostał bana :D Bo on zrobił ss i pokazał na forum czy gdzieś nie wiem dokładnie
Colier Scoredyne
26-03-2005, 22:21
Elmer :
Zanim dales edita to mnie wysmiewales, ze Hya to nie Polak ... -.- Dziwne zeby ktos kto mowi po polsku niebyl polakiem, nie wiem jak ty, ale nie znam zadnego br'a lub szweda co mowi po polsku.
Gelu the knight
26-03-2005, 22:22
Po pierwsze na tym trapie padlo duzo osob i rzeczywiscie oni robia to bardzo umiejetnie padlo przez nich pelno osob okolo 50 lvl uzywja roznych sztuczek...
Naprzyklad jak mnie chcieli wpakowac to niby ze nie maja uhow wpisywali "exuras" zamiast exura ^^ Ostatnio jeden z nich padł gdyz gdy ich zobaczylem odrazu napisalem do qmpli wpadli i na jakiegos 40 lvl rzucilo sie z 10 osob okolo 50 lvl wkoncu padl od amakuzy i alistera mysle ze jush wiecej nikt tam nie wejdzie bo jush wszyscy to znaja ....
Drazharm
26-03-2005, 22:57
jak ktos sie pakuje to windy w kazo, w oczywisty uh-trap to jest debilem :)
tylko siebie moze winic, nikogo innego.
Szkoda go, bo znow była szansa, ze Polak bedzie najlepszy na Isarze :/ od niepamietnych czasow Gottara. W sumie dalej jest szansa ale ja bym sie zalamal gdybym na 134 lvl padl od 29 lvli.
SOV Hya:
http://members.lycos.co.uk/keedar/sov.JPG
Aragorrn
26-03-2005, 23:44
Radeck hmm ja bylem chyba wczesniej 1min albo pozniej .........
Znam to gh i ta gildie co w nim jest ....... hehe :D:D
:x::x::x::x:Am Hate This:x::x::x::x::x:
****a jak taki lvl dal sie w***ac na trapa w windzie w kazo -.- kiedys pamietam jak na starej eterni tak jednego h-levelowego sorca nick Peterski chcieli zrobic i *******nął ue i wszyscy padli.
A mnie to martwi...
Czemu akurat Swe nie zabije Swe, albo Br innego Bra?
Zawsze tylko Polacy sie tepia -.-
Masz racje ;( ale poacy to polacy na szczescie my sie w ab nie lejemy :cup: :cup:
@OffTopic:
Kivian czemu tak zadko grasz??widzialem cie tylko 2 razy odkad juz chce mi sie grac ;( ;(
Ludzie wyluzujcie troche, to tylko gra. Z kilku wypowiedzi wynika, że nie moge zabić Polaka bo będe noob'em, chamem i Bóg wie kim jeszcze. Zauważcie też, że bardzo często Polak zabija Polaka bo czymś zawinił. Przecież nikt (?) nie biega i nie szuka Polaków by ich zabić. A jak się jutro rano zaloguje i zabije Polaka to co? Stanie się coś? Apokalipsa? Najlepiej jakby wogóle nikt naszego narodu nie ruszał co?
Szkoda mi jej/go bo to spoko gość. A po co oni ją ubijali i tak wiadomo lootu zero :/
Rafciu Mistrz
27-03-2005, 19:01
Szkoda kolesia... byc zabitym przez low lvli ( wiem cos o tym :P )
kani_mani
27-03-2005, 19:05
Szkoda sie robi, bo Hya'ite to jeden z bardziej spoko h-leveli. Zawsze uhy kupuje po 2,7k ;] i sie nie targuje... Po drugie ci goście nie musieli mieć zbytnio wysokich skilli, aby go trafić, bo jak wiadomo hya posługuje się bronią dwuręczną, z tego co mi wiadomo tarczy juz dawno nie uzywa, dlatego shieldingu ma coś koło 75~80.
Za robienie takich trapów to od razu powinno być account until deletion... Polacy nigdy nie dojdą do porozumienia, tak jak np Szwedzi...
A tak mało brakowało by Cramlotha dogonić... Cóż mogę powiedzieć, Hya'ite graj dalej!
Lord of the Kibel
28-03-2005, 20:08
Polak polaka udupil tylko dlatego by pokazac innym ze zabil 134 lvl! Dajcie spokuj najpierw chcecie aby polacy byli najlepsi w tibie - a tak naprawde jak tak dalej pojdzie to nie bedzie wogole polakow highlvli! Gz za glupote dla kolesi co zabili Hya -.-
Dark Daro
29-03-2005, 16:18
Kao'Shin i Icyrus to nie polacy -.-
kani_mani
02-04-2005, 06:19
Kolejny high lvl padł w pułapce na Isarze ;/
Cramloth
29.03.2005 20:36:00 CET Killed at Level 137 by Alliv (lvl 11)
and by Pesko (lvl 11)
...
Mówicie, że Polak Polakowi...
Tylko 133 tam jest Polakiem, drugi napastnik to Szwed z drugim charem na Hibernie 100lev+ a drugiego nie znam...
Ten Kao'shin to Yogih - High lev Rp.
Thorvind
07-04-2005, 09:03
@OffTopic:
Kivian czemu tak zadko grasz??widzialem cie tylko 2 razy odkad juz chce mi sie grac
Eee tam... trzeba uwazac na Heat i Divintus Orous :p przegrywaja wojne ale uwazac trzeba
Nie wiem czy ktos tu juz wspomnial, ale uh trapy sa wg. Tibia rules nielegalne, i gdyby Hya~ podczas trapa zawolal(a) GMa, to wszyscy trapujacy dostaliby bana. Domyslam sie ze satysfakcje goscie mieli, ale to ze byl to uh trap taka satysfakcje bardzo powinno obnizyc...
@up
wlasnie o to chodzi ze GM nie zawsze jest online, a teraz tak zrobili ze nawet nie mozna zobaczyc na jakim innym swiecie siedzi takze nie mozna poprosic nawet kumpla z innego swiata zeby zawolal :/ .Gm powinien byc 1 na 1 swiat i powinien byc online (w koncu jego praca co nie ? :D) ...
Lifely Sorcerer
07-04-2005, 14:24
@up
Gm powinien byc 1 na 1 swiat i powinien byc online (w koncu jego praca co nie ? :D) ...
Nie. GM to nie jest praca, i ZADEN GameMaster NIE DOSTAJE za swoja "prace" pieniedzy.
Poza tym pewnie nigdy nie bedzie "1 Gm na 1 swiat" bo co takiego GM'a ktory np. ma lvl 100 na serverze "A", bedzie obchodzilo zycie servera "B"? Wiem o tym z doswiadczenia, bo moj server - Hiberna - chyba jako jeden z nielicznych posiada ilosc GM'ow online rowna 1 ludkowi przez 10 miunt - NA MIESIAC. Nie mowiac juz o tym, ze nasze forum nie jest absolutnie monitorowane przez moderatorow (z najnowszych topic'ow mozna sobie poczytac u nas o trade postaci, bo kolo ma nowego ownera i chce byc unhunted, albo o papiezu ktory niezyje - gdzie na KAZDYM innym swiecie topici o papiezu byly automatycznie zamykane)...
Tak wiec... Jesli kiedy bedziecie potrzebowali nagle GM'a online bo np. wasz kolega ma hack'a albo jest nielegalny trap - powiedzcie sobie "szkoda" i dajcie spokoj. Ja przynajmniej sie tego juz nauczylem, bo moj server jest zapomniany.
I btw, apropo "Polacy trzymajmy sie razem"... HAHAHA, straszne. Sory, ale dlaczego mam sie trzymac razem z ludzmi, ktorzy maja 10 lvl i prosza mnie o "free itens" bo nie potrafia sobie sami zarobic (nie ma co, polacy sa leniwi), loguja sie tylko po to zeby mnie poobrazac (bo to fajne msg'nac 120 lvl i powyzywac od najforszych) lub probuja zabic myslac ze stoje afk pod domkiem. Poza tym, to ze jakis kolo jest np. PK albo PA to nie oznacza ze mam byc jego "przyjacielem" tylko dlatego ze jest tej samej narodowosci. W dupie mam narodowosc, jesli kolo jest zlym czlowiekiem i nalezy go wytepic.
Sam mam wielu znajomych na swoim serverze, i powiem ze mam o wiele wiecej zaufanych osob w gronie zagranicznych znajomych, niz Polakow.
kani_mani
07-04-2005, 17:10
... gdyby Hya~ podczas trapa zawolal(a) GMa, to wszyscy trapujacy dostaliby bana. ...
Odkąd gram na Isarze, czyli około roku, tylko raz widziałem GM'a online... To już o czymś świadczy :(
Tibiańczyk
07-04-2005, 19:41
Odkąd gram na Isarze, czyli około roku, tylko raz widziałem GM'a online... To już o czymś świadczy :(
Siedza na Antice, na eterni widzialem gma 2 miechy temu.
Hya~ moge tylko wspulczuc takiego trapa a szukajac GMa to radze zalukac zawsze na antcie tam prawie zawsz GM online 1 minimum jak jeszcze morzna bylo lukac to zawsze bylo tak 3GM antica 0 na moim a Hya~ powimnien grac dalej i odrobic to co stracil i narodowoasc niema duzego znaczenia liczy sie kto gra a nie skad jest
blackregis
08-04-2005, 10:04
Powiem tak: daje follow na tego gościa obok fire fielda. Używam destroy fielda, szybko go przesuwam i jestem na wolnej kratce.
destroy fieldy, fire bomby, desintegrate to podstawa, dzięki tym runom da się wyjść z około 90% trapów.
W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera, chłopaki mają po 75 w swordzie i katowali hya--- dziwi mnie tylkoc zemu 130+ ek niema ze sobą df :) chyba że poni jak ona skasowała to rzucali nowe ciągle
aha i ci panowie to szwedzi więc zamknijcie twarze o tych polakach
i kao'shin ma 126 rp na hibernie więc niejest prostym noobem tylko wie co to trapy C ya
W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera, chłopaki mają po 75 w swordzie i katowali hya--- dziwi mnie tylkoc zemu 130+ ek niema ze sobą df :) chyba że poni jak ona skasowała to rzucali nowe ciągle
aha i ci panowie to szwedzi więc zamknijcie twarze o tych polakach
i kao'shin ma 126 rp na hibernie więc niejest prostym noobem tylko wie co to trapy C ya
hmmm... racja i tu sie zgadzam( jedyna rzecz z ktora sie zgadzam z tym panem :P).... oj coś czuje, że cie pamiętam... a ciekawe czy ty pamietasz Kenixie.... :]. ...
Na Galanie radzę uważać na kolesi o ksywkach Tehec i Tahac, też tam trapują. Polacy, debile całkowici (zastanawie mnie, jak tacy dresiarze nabili 50lvl?).
A ja mam nauczkę, żeby nie robić za bohatera... Ale kolesie mają już hunta przez co najmniej 2 gildie.
http://img181.exs.cx/img181/2592/kretyni5cy.jpg
spoko ziom
08-04-2005, 19:39
a ja mysle ze tylko najwiekdze cipy pelady s****iele i inne moga tak robic nie sprubuja z nim na solo albo nawet niech ich bedzie 10 na niego 1 ale nie ma mozliwosc walki uciekania a co najwaznieksze uhania sie wcale nie mysle ze jest to dobry trap jest on jedynie hamski i tchuzliwy nawet bym go do neta nie dal
kani_mani
09-04-2005, 08:48
W hya'ite niwalili z hmm bo walili by w swojegoh trapera
Walili hmm chyba, przy pomocy Tibia Suite albo innego shita...
Ten kao'shin to 127 lv na hibernie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.