zaloguj się

Pokaż pełną wersje : POH w wykonaniu 4 knightów (Pandoria)

Stanton
26-03-2005, 20:15
Team:
Yuroth - 65 Elite - 74/69 - Axe
Topiik - 51 Elite - 74/72 - Sword - TibiaCam
Rivandell - 50 Elite - 76/75 - Axe
Kolbi Manesild - 37 Knight - 68/66 - Axe

http://rapidshare.de/files/1014510/vsajd.rec.html

Mam nadzieję, że filmik się spodoba bo było śmiesznie :)

comment plx

patrikoz
26-03-2005, 20:34
Zasysam. Jak obejrze edytuje.
Nie daje posta, zeby byc pierwszym tylko, zeby wiedziec ze sciaglem :]

Sir Lord Mutii
26-03-2005, 20:34
Trochw bylo tych Gs'kow ;) Ale w sumnie nawet dobrze . :D Troche expa wpadlo

Andolus
26-03-2005, 23:39
Ja tez gram na pandori od dzis ;p . Filmiku niemoge pobrac z takich servow bo jakis blad mi wyskakuje :/

Mistyczny
27-03-2005, 17:35
o tak o fajne

blazej95
03-04-2005, 17:02
Nie moge pobrać tego filmu jak prubuje włącza się jakaś strona a pobieranie nie .

Dark Blondi
03-04-2005, 17:06
Nie moge pobrać tego filmu jak prubuje włącza się jakaś strona a pobieranie nie .

Zjezdzasz na tej stronie na sam dol klikasz "free" i czekasz okreslona liczbe czasu ^^ i sciagasz filmik ;D

Nadi
04-04-2005, 22:07
O co wam ludzie w ogóle chodzi?? Jak można się tak podniecać taką po***aną gierką?! Przecież od tego się głupieje, mózgi wam dawno wyparowały od tego siedzenia przy tej gierce. Niedługo zamkną was w pokojach bez klamek... bo nie będziecie odróżniali normlaniego świata od wirtualnego! A to wszystko pzrez tą grę! Coś o tym wiem mam przykład w domu...mój brat w to gra jednak nie jest jeszczze w tak zaawansowanym stadium ogłupienia przez tą grą jak np. mój były chłopak. Między innymi dlatego z nim nier jestem ta gra była dla niego najważniejsza...Kwadraty z was i tyle. Niedługo będziecie nosili okulary ze szkłami jak denka od szklanek a na plecach wyrośnie wam ogromny garb od pochylania się nad klawiaturą:p Pozdrawiam:*

Anaconde
04-04-2005, 23:10
Niu niu! Chłopci cie zucil cio? xD
---
Ja mam ciekło-krystaliczny ekran wiec mi nic nie grozi, ale tobie z takim postam na pewno xD .

Maly Wielki Czlowiek
04-04-2005, 23:17
O co wam ludzie w ogóle chodzi?? Jak można się tak podniecać taką po***aną gierką?! Przecież od tego się głupieje, mózgi wam dawno wyparowały od tego siedzenia przy tej gierce. Niedługo zamkną was w pokojach bez klamek... bo nie będziecie odróżniali normlaniego świata od wirtualnego! A to wszystko pzrez tą grę! Coś o tym wiem mam przykład w domu...mój brat w to gra jednak nie jest jeszczze w tak zaawansowanym stadium ogłupienia przez tą grą jak np. mój były chłopak. Między innymi dlatego z nim nier jestem ta gra była dla niego najważniejsza...Kwadraty z was i tyle. Niedługo będziecie nosili okulary ze szkłami jak denka od szklanek a na plecach wyrośnie wam ogromny garb od pochylania się nad klawiaturą:p Pozdrawiam:*
czyzby zazdrosc ze chlopak nie poswiecal ci tyle uwagi co grze ?

Falco de'Ath
04-04-2005, 23:54
@(3x)up:
Tez Cie nie rozumiem. Moze najpierw sproboj a pozniej zacznij nas pouczac bo jak slysze takiego kogos w rl to go elokwentnie sprowadzam do poziomu przedszkolaka perswadujac, iz jego NFSU2, ktorym tak bardzo sie podnieca jest w gruncie rzeczy 10 razy glupsza gra od Tibii, gdyz ciagle jezdzenie w kolko nie ma najmniejszego sensu a w tym niepowtarzalnym MMORPG'u niczego nie da sie zrobic tak samo z uwagi na zintegrowane srodowisko.

@topic:
Good sh*t :)

M@NieK
05-04-2005, 00:01
so good ...

KornikCrew
05-04-2005, 08:45
sciagajac ten filmik mowie sobie 4 knajtow na pohu to gs beda bardzo szybko znikac ale sie bardzo zdziwilem meczyliscie sie z tymi paroma gs;p

daroslaw
05-04-2005, 12:58

Miej żal do swojego chłopaka a nie do nas.

edit: zapomniałem o topicu. Fajny filmik. I trochę expa ;]