Pokaż pełną wersje : Jakie Filmy lubisz najbardziej?
patrikoz
26-03-2005, 23:01
Siema, robie sonde jakie filmy w TibiCam lubisz najbardziej...
hmmm.. ja lubie filmy ze wszystkim, ale jest wyjątek.. nie nawidze filmów z low level pking'iem ..
Kamlot De'Kapy
26-03-2005, 23:16
Ja lubia questy i hunty :p
ja uwielbiam hunty, a w szczegolnosci jakies demonki,krypty, dragi :D:D:D. ale lubie tesh questy, ktorych jest baaaardzo malo(filmikow) :(:(:(:(:(:(:(:(
Zenek Petarda
26-03-2005, 23:28
A ja lubię filmy bez keylogerów!!!!!!!!!
A ja lubię filmy bez keylogerów!!!!!!!!!
:D :D Hehe to ci przyznam :D :D
@topic@
ja lubie questy ale ich strasznie mało...a inne to hunty :cup: :cup: orci, behe, PoH :D :D :D :D :D :D
ja lubie ogladac glownie miejsca w ktorych jeszcze nie bylem a wiec rozne demon,vampir hunty oraz uwielbiam ogladac filmy z lurowaniem gsow albo czegos dobrego (wiem ze luring jest zabroniony) :)
Ja najbardziej lubie tak jak wększość questy. Szkoda że ich tak mało jest tu ;(
Czyngis-chan
27-03-2005, 17:53
Wszystkie filmy sa roxx B)
ja najbardziej lubie filmy z nowych terenow, tyck ktorych ja jeszcze nie odkrylem, szczegolnie tomby, scaraby, cycopolis jakies necro hunty itp
mam nadzieje ze niedlugo bedzie ich wiecej na forum :D:D:D 8o
Wielki MarIuSzzo
27-03-2005, 19:54
A ja najbardziej lubie ogladc filmy z pk i z questami.
Mefontic
28-03-2005, 20:15
Ja tam lubie hunty na ghost land, na demonach z udziałem sorców :p ale pkowanie też może być B)
Ja tam lubie jedynie filmy z pekowaniem (ale tak od 30+, takich z pk 10-15 lv to nawet nie ściągam) i Questy (niestety tu zabronione)... Hunty sporadycznie, tylko jak akurat sam ide w konkretne miejsce ;P
W moim guście są 2 rodzaje. Pierwszym jest pkowanie w wykonaniu sorca z niezłym lvl i mlvl. Nastepnym rodzajem sa hunty podnoszące adrenalinę :)
Destruktor
28-03-2005, 20:49
Najfajniejsze filmy to questy. Kiedys oglondalem walke pomiedzy tibiomanem a Demonem. Myslalem ze serce mi podskoczy do gardla :D
Crazy Iwan
28-03-2005, 21:44
Filmy z wojen ale nagrywane przez któregos z uczestników.
KornikCrew
29-03-2005, 09:34
Ja lubie filmy ktore sa ciekawe...
Ja lubie filmiki z questami i hunty z jakim zajefajnym lootem np. Boh, demon shield, MMS itd.. :D
Sam bym cos poumieszczal tylko nie wiem jak :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.