Pokaż pełną wersje : Black Knight By Two The Best Polish Player In Lucera !
Siemka! Macie filmik z BK Questa.... Nie jest to QS poniewaz pokazalem ttylko last room i nie pokazalem gdzie klucze itp... Film By:
Mistrzulek - 50lvl - Elite Knight (Ja - Bloker)
Ancient Ninja - 60lvl - Paladyn
Dwoch Najlepszych Graczy Polskich Na Serverze Lucera :P
A Wiec Najwazniejsze:
http://rapidshare.de/files/1024126/BKVILLA.rec.html
Prosze O Komentaze! Z Gory Dzieki! ;)
Ancient liroyeq
27-03-2005, 17:55
slaby ten mój level -.-
slaby ten mój level -.-
No Nie wiem czy 60lvl taki maly.... troche ludzi na tym forum by taki chcialo...
@Fiilm
Czemu niekt nie komentuje ;(
Filmik spoko ;)
Szkoda, że wam nic nie wypadło z black knighta ;(
Gratz Levla i tego że wam się udało zrobić questa :cup:
Pozdro.
Gratz wykonania Questa :) Spoko filmik :D
Dzieks za pozytywne komentaze... Ale powiem wam ze to moj pierwszy BK w zyciu swiezo po zrobieniu lvlka... Jak bylem juz przy teleporcie to pikawa mi walila jak silniczek od motorka... :P Ale ogolnie myslalem ze wiecej Uh zejdzie -.-
PS. Macie BK bo bardzo dawno nei bylo go na forum :) (powod to chyba malo +50lvli ;) )
re: UP
ja tam an pierwszym bk loooozik.... :P ale o ile pamiętam byłem ze 104royalem ale to i tak niczego nie zmienia... Mało 50+ jest dlatego że częśc osób zmienia servery (np. ja :P)
re: topic
film hjak film, bk jak bk.... sam tez ich kilka(dziesiąt ubiłem :D)
edit
re:down down
czy ja się chwale... nie zauważyłem... jeśli chodzi o lvl royala to spotkałem go przypadkiem i ot tak psozedłem zrobić tego questa... a o ubiecie psorej ilosci bk... czym tu sie chwalić... na 50lvlu i dobrych skillach bk to pryszcz do blokniecia
Bongozzpl
27-03-2005, 20:29
Nie wiem czego tak dygaliscie ;) wystarczylo gfb pare razy uzyc zeby zabic beholdery itp a bk to czysta formalnosc by byla :D
Ale i tak grats wykonania :)
Raczej sie nie dygalismy... chodzilo o to ze nigdy nie blokowalem BK to moj pierwszy BK w zyciu byl -.- Lig@ co do ciebie to powiem ze sie zabardzo chwalisz ;) Chlopaki z Lucerki sie juz rozkrecaja ;)... nie wiem jaki filmik bedzie nastepny ale chcemy zrobic BK z Zapalek (Spearow)... Jak Ancientowi sie bedzie chcialo to nagramy... Thx Za Komenty.... Moze wkrotce dlugi BK hunt a nie tylko 1... ;)
KornikCrew
28-03-2005, 19:41
Po pierwsze on nie napisal ze maly ten jego lvl dlatego ze ejst maly tylko chcial sie pochwalic ale nei wiem czym. Po drugie NOOB NOOB i jeszcze raz NOOB Kto wali do Bk z Sd i PB LOL I pierw wali bk pozniej reszte LOL NOOB NOOB.
Po pierwsze on nie napisal ze maly ten jego lvl dlatego ze ejst maly tylko chcial sie pochwalic ale nei wiem czym. Po drugie NOOB NOOB i jeszcze raz NOOB Kto wali do Bk z Sd i PB LOL I pierw wali bk pozniej reszte LOL NOOB NOOB.
Powiem ci ttyle... NooBem jestes ty... walilismy z SD dla wykoniania Questa.... a z PB dla zobaczenia hitow... teraz huntujemy juz BK tylko z boltow... A ty ****a sie tak nie madrz bo pewnie jeszcze z rooka nie wyszles...
Siemka! Macie filmik z BK Questa.... Nie jest to QS poniewaz pokazalem ttylko last room i nie pokazalem gdzie klucze itp... Film By:
Mistrzulek - 50lvl - Elite Knight (Ja - Bloker)
Ancient Ninja - 60lvl - Paladyn
Dwoch Najlepszych Graczy Polskich Na Serverze Lucera :P
A Wiec Najwazniejsze:
http://rapidshare.de/files/1024126/BKVILLA.rec.html
Prosze O Komentaze! Z Gory Dzieki! ;)
Mistrzulek ty napewno nie jestes najlepszy polski graczem na lucera ja znam pełno osub kture nie grają na lucera juz spowodu huntów i som lepsi od ciebie 10 razy Np: Wszystkie osoby z Menthosów,Shadowfinder.
Ancient Ninja a co do ciebie to wedłuk mie jestes dobry ale nie najlepszy znajdzie sie pare osub
Mistrzulek moge jeszcze ras zabic twojego uh markera ? ^^
Maciek Predator
28-03-2005, 21:06
Rilz zapomniales o Tourim, o Dezzlerze...
Dostalismy hunta bo nie siedzielismy cicho.... bronilismy sie przed tymi ktorzy uwazali ze server jest ich wlasnoscia... gdybym stanal jeszcze raz przed wyborem placic albo hunted ... i tak wybralbym to 2. Dlaczego tak wybralem.. hmm , glupota? nie, raczej honor....
....rodzina Menthos odeszla z servera Lucera z honorem...
Urs Bezxc Menthos
p.s. ***ac Heraclesa Fallassion :P
najlepsi napewno nie..... z najwiekszym lv tak - najlepsi nie. Gdybym gral od poczatku istnienia serwera na pacc mial bym teraz 60-70lv... a przypominam ze gram sorcem a on naprawde szybko expic zaczyna tak w okolicach 70lv. Gwarantuje ci tez ze dezzler czy touri mieli by teraz naprawde duze lv (dezzler byl moim zdaniem najlepszym polakiem na serwerze, siebie uwazam za drugiego [skromny jestem :D]). Demon menthos (stary owner), bezxc menthos - oni rowniez napewno mieli by teraz lv wieksze od mistrzulka, jak i pewnie czesc famili shadowfinder. Ancient moim zdaniem ty jestes w pierwszej 3 najepszych graczy, napewno nie najlepszym.
Ancient liroyeq
28-03-2005, 22:12
Po pierwsze on nie napisal ze maly ten jego lvl dlatego ze ejst maly tylko chcial sie pochwalic ale nei wiem czym. Po drugie NOOB NOOB i jeszcze raz NOOB Kto wali do Bk z Sd i PB LOL I pierw wali bk pozniej reszte LOL NOOB NOOB.dziecko wyjdź wreszcie z tego rookgardu i mów po ludzku. A tak btw ten slaby level chodzilo o to ze, musiałem zrobic maly postój w expieniu, przeznaczając go na trenowanie dystansu, wszystko jeszcze przed nami ;)
Ancient liroyeq
28-03-2005, 22:14
najlepsi napewno nie..... z najwiekszym lv tak - najlepsi nie. Gdybym gral od poczatku istnienia serwera na pacc mial bym teraz 60-70lv... a przypominam ze gram sorcem a on naprawde szybko expic zaczyna tak w okolicach 70lv. Gwarantuje ci tez ze dezzler czy touri mieli by teraz naprawde duze lv (dezzler byl moim zdaniem najlepszym polakiem na serwerze, siebie uwazam za drugiego [skromny jestem :D]). Demon menthos (stary owner), bezxc menthos - oni rowniez napewno mieli by teraz lv wieksze od mistrzulka, jak i pewnie czesc famili shadowfinder. Ancient moim zdaniem ty jestes w pierwszej 3 najepszych graczy, napewno nie najlepszym.W sumie ja też nie grałem od powstania serva, okolo miesiąc po jgo powstaniu wlazłem, kiedy juz była dosyć mocna gildia Archangelów(Totaly=gay)
Mistrzulek ty napewno nie jestes najlepszy polski graczem na lucera ja znam pełno osub kture nie grają na lucera juz spowodu huntów i som lepsi od ciebie 10 razy Np: Wszystkie osoby z Menthosów,Shadowfinder.
Ancient Ninja a co do ciebie to wedłuk mie jestes dobry ale nie najlepszy znajdzie sie pare osub
Mistrzulek moge jeszcze ras zabic twojego uh markera ? ^^
W****ia mnie gadanie tych ***anych Menthosow.... Jak byli lespi ludzie kuwa... Ja zaczelem grac na lucera 2+ miechy temu a kuwa prawie zaden z Menthosow nie mial 40lvl to jak mogli byc lepis OMGF!... Nie uwazam sie za najlepszego... poniewaz ja nie gram 4miesiace tak jak dezzler ale gram 2 (gdy ja zaczelem dezzler konczyl)
@BTW: Aktualnie jestem drugim polakiem w lvlu na serverze ale nie mowie ze najlepszym... I nie gram 6 miesiecy (data powstania servera) tylko 2 miechy a juz jestem w pierwszej 100 servera.... OMGF ludzie i nie gadajcie mi o Menthosach bo mi sie ....... chce ale nie mam nic do (Screama, Bezxca, Demona Menthos) a na reszte to mis ie wogole patrzyc nie chce -.-
jak na serwer wposcili facc to ja jeszcze miech nie gralem bo mialem szlaban..... z tego co pamietam fortera i lucera byly dlugo dosteptne tylko dla pacc, minimum miech. Ja po miechu gry (3 razy mniej od reszty) stalem sie tam chyba najlepszym facc sorcem (innego facc40lv+ w tamtych czasach nie znalem) i jednym z najlepszych wogule, wyprzedzilem tez niemal wszystkich polakow....... teraz moja wiedza na temat tibi mocno sie zwiekszyla..... pozatym nabylem pacc, i uwazam ze grajac tyle co wtedy mogl bym nabic taki sam lv w 2-3tyg.... ty mistrzulek zrobiles 50lv w 2 miech.... ja zrobilem 40 sorcem w miech na samych rotach, prawie nie uzywajac run. W dp mialem tyle run ze 50lv moglem nabic w ~tydzien, max 2tyg.... a co do menthosow - dobrze gralem tylko ja, demon i bezxc.... i to wlasnie o nas chodzi.
jak na serwer wposcili facc to ja jeszcze miech nie gralem bo mialem szlaban..... z tego co pamietam fortera i lucera byly dlugo dosteptne tylko dla pacc, minimum miech. Ja po miechu gry (3 razy mniej od reszty) stalem sie tam chyba najlepszym facc sorcem (innego facc40lv+ w tamtych czasach nie znalem) i jednym z najlepszych wogule, wyprzedzilem tez niemal wszystkich polakow....... teraz moja wiedza na temat tibi mocno sie zwiekszyla..... pozatym nabylem pacc, i uwazam ze grajac tyle co wtedy mogl bym nabic taki sam lv w 2-3tyg.... ty mistrzulek zrobiles 50lv w 2 miech.... ja zrobilem 40 sorcem w miech na samych rotach, prawie nie uzywajac run. W dp mialem tyle run ze 50lv moglem nabic w ~tydzien, max 2tyg.... a co do menthosow - dobrze gralem tylko ja, demon i bezxc.... i to wlasnie o nas chodzi.
Dlatego m owie ze ty, bezxc i menthos a reszta to same 8 - 20lvle :/ moim zdaniem 50lvl w dwa miech nie jest tak zle ale mam malo czasu na gre...
Pozdro Dla:
-Screama
-Bezxca
-Demona
@Film
Zajmijmy sie filmem po co sie klocic -.-
Hmm gram na Lucerze od 4 dni mam tam pallka na 17 juz :D i postaram sie Was przegonic -.-. Co do Filmu wszystko ok, widze ze troche panikowaliscie, zupelnie nie potrzebnie, tylko bloker zle stanal i po uderzeniu z SD BK mogl sie przezucic.... A te smiecie typu beholdery i scorpy przy wejsciu wali sie z 3 razy z GFB i zostaje sam BK. Ale nie bylo zle... Skontaktuje sie z Wami na serwie, przyda sie ktos z kim w bliskiej przyszlosci mozna by huntowac. Pozdro cya in Game.
Ancient liroyeq
01-04-2005, 12:11
Mistrzulek nie pochlebiaj se aż tak. W sumie ja tez nie jestem tu od początku wkroczyłem na ten server jak Dezzler mial lv 40+...na 35 levelu zakupiłem se pacc...skorzystalem z niego niewiele ponieważ sie dopiero uczyłem grać. A jak widze ty masz go o wiele dlużej wiec nie mamy pod tym wzgledem o cyzm dystkutowac. Narazie mam Hunta od zaje...... Oracle Legend oraz jego kumple, Crip walker- prubowali mnie za***ac jak wylazilem z Dragon lair w venore. Sam oracle nie chcial mnie bic poeniwaz wiedzail ze przegra, wiec wziol do pomocy 52 elite, jak widac bezskutecznie.
A tak apropo zaczeła sie wojna Elemtalis vs Exellsior- niewiem czy nie dolaczyc i nie pomóc elementalisom. poradzcie . thx
Ancient liroyeq
01-04-2005, 12:21
najlepsi napewno nie..... z najwiekszym lv tak - najlepsi nie. Gdybym gral od poczatku istnienia serwera na pacc mial bym teraz 60-70lv... a przypominam ze gram sorcem a on naprawde szybko expic zaczyna tak w okolicach 70lv. Gwarantuje ci tez ze dezzler czy touri mieli by teraz naprawde duze lv (dezzler byl moim zdaniem najlepszym polakiem na serwerze, siebie uwazam za drugiego [skromny jestem :D]). Demon menthos (stary owner), bezxc menthos - oni rowniez napewno mieli by teraz lv wieksze od mistrzulka, jak i pewnie czesc famili shadowfinder. Ancient moim zdaniem ty jestes w pierwszej 3 najepszych graczy, napewno nie najlepszym.z tych co zostali to chyba tak :D...btw ten server ma zaduze lagi abym mugl expic nawet na pohu, lekki lag i mnie gs ubije...utrudnione jest tu zycie palka z Europy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.