Pokaż pełną wersje : Niewiem co mam robić!!! czy PACC mnie uratuje??
duch10713
27-03-2005, 20:44
Pytalem kumpli z Tibii pytalem tu na forum ale nikt nie udzielił mi jednoznacznej odpowiedz. Mam zablokowane konto na 65 tys dni przez "invalid payment" czyli że nie zaplaciłem za PACC. Czy jak zapłace za PACC poprzez ponowne go kupienie czy odblokują mi postać??
Cor Tibiarz
28-03-2005, 19:32
8o Nie wiem nie znam sie ale slyszalem o takiej sytuacji ze kolo tez tak mial i jak zaplacil to mu oddali konto ale nie wiem czy to prawdziwa historia :)
Moze jak zaplacisz to ci odblokuja konto (prawdopodobnie)
Dwimenor
28-03-2005, 19:35
Dostałeś takiego długiego bana, za to, że zamówiłeś pacca ale wycofałeś kasę. Jest to delikatna sugestia ze strony Cipsoftu, że co do kasy to oni nie lecą sobiw kulki. Kupisz pacca to odzyskasz konto. Nie kupisz-twoje pra(x12) wnuki sobie pograją.
@Dwimenor
To bedzie miala rodzinka tradycje...
duch10713
28-03-2005, 20:39
Dzieki wam bardzo za odpowiedz. Historia wygladala tak mialem hacka i facet co mi sie wkradl na konto myslal ze nie odzyskam juz konta i zamowil sobie pacca, a za pacca mozna zaplacic dopiero po pewnym czasie dlatego nie placil odrazu, po miesiacu odzyskalem konto juz z pacc no i zanie nie zaplacilem dlatego bana dostalem. Ale co zrobic zeby grac musze zaplacic bo to byla naprawde dobra postac. Jak pisalem do GM to mi nie wierzyl. Swoja droga nie dziwie mu sie bo kazdy go pewnie tak "w konia" robi. Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI za odpowiedz
Powiem Ci szczerze, ze ja Tobie tez bym nie uwierzył w wymowke "mialem hacka i zlodziej zamowil pacca"
Najlepiej napisz do GM i sie zapytaj czy jak zaplacisz kase za zaleglego PACCA to odzyszkasz konto
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.