Pokaż pełną wersje : isle of kings [help]
ragafewee
28-03-2005, 19:25
Mam niemaly problem z wyjsciem z tej wyspy. Ponieważ piszac Hi tibia yes niedziala i niewiem ja kz tamtad odplynać.
Proszę nie pisac postow o zawartosci nie wnoszacej nic do tematu.
Jesli wszedles do rezerwatow monkow nie mozesz odplynac dopoki nie zaplacisz 10k npc na wyspie(Temu w domku na parterze)
Oczywiście że może wyjść. Z wyspy jest drugie wyjście jednak jest ono bardzo trudne (banshee, gsy, dsy) i bez dobrej ekipy lepiej nie próbować.
Knight Simon Dark lord
29-03-2005, 10:59
3 wyjścia
1.zapłacić jak masz -30 lvl 1k jak masz +30 lvl to 10K
2. iść niebezpieczną drogą przez banashee i inne dziadostwa
3. teleport ale wtedy już nie wrócisz
ragafewee
29-03-2005, 13:45
ej wziolem teleport ale jak bede mial 2 brooch to wpłyne ??
Teleport = Nie wykonaniem w zyciu Questu gdyz juz tam nie wplyniesz , blokada , koniec drogi nawet przy 2 broszkach :(
WIem bo mialem wybor brakowalo mi 10 k exp do lev i questu ale zabilem monki mialem zly dzien
siedzialem dwa dni i robilem questa potem bo dobilem lev na monkach itp w katakumbach ;]
Teleport = Nie wykonaniem w zyciu Questu gdyz juz tam nie wplyniesz , blokada , koniec drogi nawet przy 2 broszkach :(
WIem bo mialem wybor brakowalo mi 10 k exp do lev i questu ale zabilem monki mialem zly dzien
siedzialem dwa dni i robilem questa potem bo dobilem lev na monkach itp w katakumbach ;]
Gdybyś czytał dokładniej posta to byś wiedział, że na wyspę prowadzi drugie wejście. Więc ze zrobieniem questa nie ma problemów tyle że droga ciężka :)
Najpierw musisz miec pozwoleni od NPC w tamtym zamku kolo wejscia <ten facet co monka przypomina> dopiero puzniej mozesz plynac statkiem.
Jesli wszedles na gore to czytaj wyzsze posty.
Odświerzam temat bo niewiem co napisac aby zaplacic 1k dla tego castello
Knight Simon Dark lord
16-06-2005, 12:07
hi
crime
yes
bye
proste??
Darki Jovski
19-06-2005, 10:52
Jest kila mozliwosci :
1.teleport
2. <drastyczna> dead
3 przejsc podziemiami < wyjdzie to samo co w punkcie 2 :P >
4. poproscic kumpla lub samemu rarobic w podziemach i zaplacic
ponizej 20 lvl 1k do 40 czy 30 5 k a potem 10 k
Jest jeszcze 5 możliwość : poczekać na Update, jak tak zrobilem i jakoś żyje :P
Ramstain
07-10-2006, 19:25
Ej a wie ktos jak wogule poplynonc na isle of kings bo ja dlaem temu d cos tam family broocha i nie wiem co mu pisac zebym wogule tam poplynol
HELP PLX!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba jakoś tak:
Hi
Passage
Yes
Astro'noon
02-07-2007, 12:23
Cholera ja dałem se Tp z Costellem i psem xD ale chcę wrucić tam
Kto pokaże mapkę jak można się dostać z powrotem tam przez ghostland lub może ktoś gra na silverze i by mi pomógł xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.