Pokaż pełną wersje : UL= Ultimate Luring ...
Witam !
Moj pierwszy film, wiem ze sux skills ale i tak opuszczam ten server, postac byla stworzona w 1 dniu istnienia servera,by pozniej byc retired przez hmm 6 miesiecy.Pogralem nia tyko wrzesien pozniej hack byl i bye bye :P. Czekam na nowy Serv wraz z wiekszoscia Hi Lvli z Galany !!
Film jest taki sobie, mialem ledwo 3,5 bp uh :P ale drag , zerki i hunter amazon camp odwiedzily ;] Polecam !
"comments plx" ;]
Oto link: http://rapidshare.de/files/1039745/abc.rec.html
Mistyczny
28-03-2005, 21:24
o takie o sobie :)
buehueheue zes nalurowal tego :P :P:P:P ju ar ivul lurer :D
Mi sie najbardziej spodobał ten gościo co mu wciskalem ze hunter to nie hunter tylko jakis typek na 17 lvlu, az musial 2 razy schodzic i sie upewniac, too bad hunter w niego juz tak nie trafial jak we mnie b4 :(
patrikoz
29-03-2005, 00:10
Tez opuszczam Galane, ale na rzecz Iridii bo nowy serw = Immortal Souls = Power Abuse. Obejrze filmik i dam edit ok? thx ;]
EDIT: nom, nice job ;] oby tak dalej ;]
KornikCrew
29-03-2005, 09:58
Lol komu probujesz wcisnac ze zrobiles ta postac w 1 dzien a po za tym po co sie meczyles z tymi lapsami co ci zabijali zerki bylo trzeba ich zabic albo chociaz zjechac do reda zeby wiedzieli o co chodzi;p
OMG -.-
Tyle Uh [1.5 bp] i nikogo chyba nie zabiles !! :P
Zerki ci ubili po drodze, jakies low lvle ubily ci draga -.-
Lol komu probujesz wcisnac ze zrobiles ta postac w 1 dzien a po za tym po co sie meczyles z tymi lapsami co ci zabijali zerki bylo trzeba ich zabic
1. Czytaj uważnie, napisałem ze stworzylem ja w 1 dzien servera, a pozniej pisze ze gralem nia tylko wrzesien.
2.Wiesz to mial byc filmik o luring'u a nie o pk'owaniu.
ancient kavu
29-03-2005, 11:26
Re up: On nie mowi ze w jeden dzien zrobil ta postac. Raczej mial na mysli to ze zalozyl ja pierwszego dnia isnienia serwera, potem niegral itd...
Lurowanie nawet fajne, szkoda ze nie udalo sie 2 smokow na amazon camp sprowadzic. Wtedy moze by ktos padl. :)
Alcor Sake
29-03-2005, 15:49
film beznadziejny.
Stracilem tylko 68 minut z życia by oglądać jk ktoś luruje zerka i jakieś nOOb'y go zabijają.
film beznadziejny.
Stracilem tylko 68 minut z życia by oglądać jk ktoś luruje zerka i jakieś nOOb'y go zabijają.
o qrde wiesz straciles 68minut zycia jaka to wielka strata o boshe podaruj mi!!Według mnie jesteś najgorszą ciotą jaką widziałem....Filmik nawet fajny ;p
film beznadziejny.
Stracilem tylko 68 minut z życia .
Fajnie , moze powiesz mi ile minut stracisz z zycia czytając ten post ? Czym ty wogóle sie zamartwiasz chlopie.Ale mozesz je odzyskać !! Wstań jutro o 1 godzine i 8 min wczesniej i spróbuj odzyskać tego 23 lvl co go sprzedales ,lol !
Btw. Jak macie ogladac jakis film to głownie sie go na ff (fast forward) oglada.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.