Pokaż pełną wersje : Summouny i noobki!!!
Predatorcia
28-03-2005, 22:20
Tak sobie ostatnio myślałem ze moglibysmy napisac jakis list, prosbe do CIP-ów. Chodzi o to, że gdy jakis noobek zaatakuje ci potworka to moglby dostac skulla. A tak... zrobie ghoula dla kumpla to trainu, przyjdzie jakis noob i go zabije. No i co wtedy zrobic!? Zabić go.... po co?? Co o tym myslicie??
1. Cipy i tak to oleją;
2. Takie jest zycie;
3. Treni się w miejscach, gdzie mało kto chodzi;
4. Jak ktoś nie rozumie, że trenicie to go zabij, ew. postrasz jednym SD...
Zabij go ,zdecydowanie, bo jak masz dobrego summona to nawet większy lvl nie powinien cie ruszyć a noob będzie wiedział czego nie wolno, gorzej gdy taki noob to high lvl wtedy zaciskasz zęby i dalej zbierasz mane...
Predatorcia
29-03-2005, 02:13
No niby tak, ale zabije go raz,drugi, trzeci i to nic nie da. On dalej bedzie przychodzil a ja bede mial red skulla. To jest bez sensu!!! ;(
patrikoz
29-03-2005, 02:37
Moim zdaniem dobrze bybylo, ze gdy ktos ataknie summona to PZ-Lock i mozesz kolesia zabic bez sqla. A co do trenienia to tren w miejscach gdzie nikogo nie ma :P a jak co to kolesia mozna zmusic do placenia or hunted :)
Ja Raz pisałam juz list...zwiazany z całkiem inna sprawą:] odesla ci Ałtomata...<list Wysłany Automatycznie przez Prog z Cip'spftu>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.