PDA

Pokaż pełną wersje : Turniej na ruberze!!!

Adrianadrian
21-02-2004, 19:57
Dzis zauwazylem ciekawa rzecz kolo AB... brazylijscy tibiowcy zrobili sobie turniej walk. otoczyli sie w kwadrat i dwoch ludzi walczylo bez czarow (w zwarciu bo to rycerze) i kiedy jeden z nich mial czerwona kreske zycia jakis "sędzia" powiedzial stop i koniec walki a wygrany otrzymal 1k od przegranego. mysle ze to dobre poniewaz uczciwa walka, trening no i sie nie ginie. szukam polakow uczciwych ktorzy by chcieli wziasc udzial w takim turnieju. wpisujcie tu swoje posty zgody i jezeli sie nas troche uzbiera to wyznaczymy date i ustalimy szczegoly.
P.S. wlasnie zabil mnie pk 28 lvl z summonem fire devilem :(... teraz nie moge wejsc bo pelny serwer... ciekawe czy cos mi spadlo.
Wiec piszcie tu i do mnie na gg 1546654
pozdrawiam

Beny
22-02-2004, 11:25
no ja z chęcią sie wpisze na mały turniej do czerwonego zycia...ale w jakims odosobnionym miejscu ,żeby kibicami byli tylko zaprzyjaźnieni lub zawodnicy. Bo jak jakiś high lv wyskoczy to będzie ciężko. PS można zrobić tak że jeśli ktoś zabije kogoś reszta się na niego rzuca i ten ktoś ginie..to odstraszy tych ze złymi zamiarami :] Daj mi wiadomość w grze najlepiej gram postacią o imieniu Mocny ...a jak coś dokładniej, a mnie by nie było, to moje gg jest podane....PS nieprzejmuj sie tym, że jestem niedostępny...pisz :D a pewnie się odezwe ;)

Triciol Pogromca
23-02-2004, 00:18
JA wejde chyba tez ale a) musze cwiczyc skille b) do tego czasu nie dac sie zabic bo Pk mnie tak bardzo bardzo lubia zabijac.