Pokaż pełną wersje : Nastepny film PKowania 76 Knight
Następny film:
Link: http://www.ketibro.anax.pl/Movies/moviepk.rec lub http://rapidshare.de/files/1019399/moviepk.rec.html
Comment: Tym razem wydaje mi się, że był lepszy od starych.
Link do starych filmów:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=30597
P.S: Nie długo będzię więcej filmów.
WTF? Powiedz mi jedno , po co dajesz to na forum znów , jak to bylo kilka tematów do tyłu co ? nie rozumiem takich ludzi , sorry ale taka prawda .
Ty bolek okres masz? -.-
sie nie czepiaj go ma prawo ...
filmiki rlz :>
adikwiat
29-03-2005, 09:08
Po Co Dajesz Filmy Z Tibia.de ??
KornikCrew
29-03-2005, 09:14
Chory na głowe czy starzy cie w domu bija??
Mental II
29-03-2005, 09:55
!? nie każdy użytkownik forum tam zagląda
lol nie wiem czy zauwazyles ale te filmy na tibia.de on tez dal -- nie wiem czemu ale zawsze zaprzeczalem ze na tym forum 3/4 to nooby teraz jakos bym zmienil zdanie --
Kolejny nędzny film, wprawdzie ciut lepszy od poprzednich, jednak ciągle nie wart oglądania...
Guard Termit
29-03-2005, 10:56
nawet niezly filmik ;)
zAkLiNacZ
29-03-2005, 12:00
A MI Sie wydaje tak , bo na forum tibi.de tez jest uzytkownik o imieniu Kertibo czy tam Ketribo nie wiem jak to tam, i ten koles( nie z tibi.de tylko z polski) zrobil sobie takią sama nazwe na forum tibi.pl zeby wszyscy myslieli ze to jego filmiki przez niego zrobione.
A MI Sie wydaje tak , bo na forum tibi.de tez jest uzytkownik o imieniu Kertibo czy tam Ketribo nie wiem jak to tam, i ten koles( nie z tibi.de tylko z polski) zrobil sobie takią sama nazwe na forum tibi.pl zeby wszyscy myslieli ze to jego filmiki przez niego zrobione.
omg idz do lekarza-tego od nog, bo na glowe juz za pozno
@topic - sciagam,pozniej dam komentarz :)
Olorion.
29-03-2005, 16:01
noob zobacz kiedy on zalozyl to konto
@film
bahhh ale szit :S pkowanie w carlin xPPPP
Chyba najgorszy Pk film jaki widziałem.
Koleś 'zhakował' high levelowca, a grać nieumie.
Takim charem bic 15lvce~....Żałosne.
Oglądanie kolejki podczas logowania na zapchane światy jest ciekawesze-.-
(Sorry all, ale po prostu są takie chwile, że za cholerę nie można się powstrzymać)
Ku.rwa! Czy tacy idioci jak niektórzy z was nie umieją korzystać z mózgu?! Qrva! Teksty w stylu "Po co zamieszczasz filmy z tibia.de?" są beznadziejnie, bezsensowno żałosne, a autor posta powinien dostać pod nickiem randę "Skończony idiota"! Też byście chciały malutkie newbie crackować (sorry Ketibro, ale hakowaniem tego nazwać nie można ;P)? Ketibro założył też temat na .de, że ma dość pm od n00bów chcących coś od niego dostać! Czy wy nie rozumiecie, że chłopak starał się, potrafi coś sam zrobić i ma w dupie dzielenie się z wami?
@Topic
Jak zawsze, dobry char, ale troszkę strata ;P.
Btw. Kurczę, dobre branie masz na keyloggi, mój rekord to był chyba 25 lvl, ale jak zkończyłem grać to się jakoś odechciało szukać dalej ...
Nell'Blade
29-03-2005, 19:48
Kronik swojej kochanej mamie....
nie zrobił .... cum shota i ma zły humor..albo ma okres proszę się odczepić od niego :P Gz. Film1!
Skoro padło tak dużo mądrych wypowiedzi.
To ja chciałbym pozdrowić mame ,tate babcie i dziadka. A Kocham Cie Kasiu ;]
zAkLiNacZ
29-03-2005, 19:58
omg idz do lekarza-tego od nog, bo na glowe juz za pozno
@topic - sciagam,pozniej dam komentarz :)
ta i ty idz se lecz starą bo jakos krzywo wyglonda
zAkLiNacZ
29-03-2005, 20:00
noob zobacz kiedy on zalozyl to konto
@film
bahhh ale szit :S pkowanie w carlin xPPPP
Noob to ci ksiadz przy chrzescie dal na imie , bo na takiego mu wyglondales
Fajnie bylo na imprezie? ...
"A MI Sie" wydaje, że jestes... noobem i downem który nie wie co znaczy to co mówi. Po pierwsze- wątpie żeby zrobił konto na tym forum aby się podszywać pod osobe na innym forum. Po druigie czego najbardziej nie lubie, mianowicie WYZYWANIA CZYICHŚ RODZICÓW. Widziałeś kiedyś jego matke, że ją wyzywasz?! Takie osoby powinni jakoś karać na tym forum! Przepraszam, że offtopickuje ale no nie da sie.
@ Film
Fajny nawet. Tylko mogłeś bić jakieś większe levele ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.