Pokaż pełną wersje : MU ONLINE
Gram w MU Online Dark Wizardem , kupilem te czary ktore mozna bylo w miescie . Szukałem gdzie by tu kupić jakieś inne ale nie znalazlem, wiec spytalem goscia . Powiedzial zebym poszedl do Norii i tam gdzies beda lub od graczy . Poszlem do Norii , cale miasto przeszukalem ale nie znalazlem NPC ktory sprzedaje czary. Czy jedyna droga by kupic czary inne niz fireball i power wave to od graczy ?
Nie!! Mozesz kupic light(taka blyskawica)w Davias, ale zeby tam wejsc musisz miec minimum 15 lvl a wygloda ono jak antarktyda.
Najlepiej jest kupować czary od graczy ponieważ na 100% ktoś miał a po drugie jest taniej :D
Napewno taniej ? Widzialem jak ktos sprzedawal czar za 30k , to w Davias tyle kosztuja ?
A i jeszcze jedno . O co chodzi z takimi ''informacjami'' jak Lorencia Gold Invasion ? Kilka razy już to widziałem ale nadal nie wiem o co z tym chodzi.
:D
To znaczy, że do Lorencii przylatuje smok. Albo taki mały co zadaje gdzieś tak 100-130 a drugi to taki duży co 356 zadaje. Z tego większego wypadają dragon "rzeczy". :D
No moze w dalekiej przyszłości zapoluje na jednego (nie sam oczywiście) ,a z małego smoka wypadają takie same itemy co z tego dużego ? I skąd można wziążć ''chaos'y'' ?
Chaosy z tego co wiem wypadają z każdego potworka, ale z różnych częściej. Mi np. raz wypadł z tej latającej biedronki w Norii. :D. A z małego smoka można się domyślić, że roche gorsze rzeczy wypadają 8)
Dziwne ale mi do tej pory nie wypadł ani razu z żadnego potworka , a nawet poszlem na te biedronki i nic prócz expa i zenów nie wypadło, więc to może dopiero od pewnego lvl'u bedą wypadać ?? Znalazlem zbroje ktora miala incerase swimming cos tam , więc nasunęło mi się pytanie - w MU można pływać , a jeśli nie to po co takie zdolności ?
Zauważyłem także że niektórzy gracze mają znaczki/flagi itp. na ramionach , i pytanie - jak zrobić taki znaczek , czy one są orginalne czy dorabiane na potrzeby gracza przez niego samego ?
Jeśli przykładowo zabiję kilku ludzi w odstępie mniejszym niz 3 h to będe miał czerwoną broń i nazwę postaci , ale co zrobić żeby stać się na powrót narmalnym graczem z normalną nazwą i bronią ?
... gdyby Chaos necklase wypadał z biedronek co pół godziny to leather armor +4 kosztował by 100k. To jest jedna z najrzadszych rzeczy w MU!
Te znaczki to jak jesteś w gildii to masz jej emblemat.
Z killerem to chyba 6h się czekało ale nie na 100%
Co do pływania zapraszam na:
http://www.mumuonline.republika.pl/banner.gif
dział Tutorial i Poruszanie
a właśnie apropo killera. Te 6h to trzeba czekać w mieście czy to nie ma znaczenia i można sobie wyjść za miasto i pozabijać potworki ?
Mam pytanie co do MU.
Wchopdzę sobie spokojnie na grę. Najpierw mi sie jakiś update sciaga. JEst ok. Wchpodze, ajkieś okno i 3 znaczki po japońsku. Wybieam środkowy i wchdoze w gre. Grafika jakaś mizerna (sterowniki mi nei działaja do MU :/ )
Ale najgorsze ejst to ze nie moge się zalogowac nigdzie mimo że mam swoje konto.
Co mam robić??
chodzi ci ze pisze ci ze niepoprawne cos? wciskaj caly czas enter zalogujesz sie na "hama"a ja mam inny problem loguje sie pol godizny i nic wyskakuje mi napis u gory cos disconnedt cos tam dalej.. help
Łatwo ci mówić.
Tu jest wszystko po japosku.
Ja wciskam all an wyczucie :P
Po prostu masz za wolny transfer Sinpal. Radze poczekac jakis czas i zalogowac sie pozniej,
co mnie najbardziej dziwi to to ze mialem gre pristion tale czy jak to sie pisze gram caly tydzien spox chce wejsc zalogowac sie znaczy na konto i po chwili mi wyskakuje to disconnetd czy jakos tak cos tam dalej tak samo w tym mu siedizalem wczoraj na logowaniu 3 godziny:D.do mu i nic
Czy może ktoś wie co daje upicie postaci alkoholem, zjedzenie oliwki of love i (bodajże) remedum of love ??
Chciałem poprosić kogoś o opisanie troche tej gry, ale tak z sensem,żeby było wiadomo dokładniej o co chodzi, jaka jest grywalność, można porównać do tibi i (lub) hb. Z góry dziękuje za udzielenie jakiejś senswonej odpowiedzi (może być na pw) ale myśle że może są też jeszcze ludzie, którzy nie wiedzą... PS ściągałem dzsiaj tą gre... ale jak zobaczyłem 300 bajtów na 60 Mb pliku to dałem sobie spokój:/ bo takiej szybkości to chyba nikt nie wytrzyma..spróbuje jutro z rana, może będzie lepiej.
Edit1 --> Dobra grałem już w muonline... o wiele lepsza od hb .. ale nudna strasznie. Mam juz 8 lv chyba dobry sprzet (nie wiem jakie sa dobre na tym lv) a lazic i zabijac ciagle... a jak kogos zabijesz to tylko czasami coś wypadnie ... ogolnie mi sie nie podoŁO. wiem, żei tak nikt mi nie odpowiedział, ale to na przyszłość jakby jednak ktoś się skusił..już nie musisz:P
Sephiroth
28-02-2004, 19:09
Ja mam inne pytanie... Jakie MU ma wymagania graficze? Jak zobaczyłem screeny to nawet nie próbowałem ściągać bo się boję że mi chodzić nie będzie.
Cerverius
07-03-2004, 21:34
Wymagania sprzętowe są podane na oficjalnej stronie
www.muonline.com w dziale download albo screenschot (czy jakoś tak):P
Jest oficjalna strona polskiego servera muonline?
kombat2004
16-07-2004, 09:36
czy może ktoś mi powiedzieć skond ściągnoć mu online i czy jest ono za darmo?
dap-galothij
29-01-2005, 13:49
@up: czytaj co pisali wcześniej.
Czy taki mały smok to jest wielkości budge dragon? i czy w czasie najazdu te kule które pojawiają się na początku mogą mi coś zrobić?
ja gram chyba na wigle.8lvl dark knight-> ingelo i 5 czarodziej . oba na Wigle
co się stanie jak umrę?
Taa, jak sie gra w Mu na globalu to jest rzeczywiscie nudne. Na globalu gralem gdzies do 9 lvl i mi sie znudzilo. Na prywatnych servach jest np nawet 1000x expa co na globalu :). Wtedy to sie znacznie wolniej nudzi. Aha i jak chcecie na prywatnym zagrać to wejdzcie najpierw na www.aikimu.prv.pl i przeczytajcie jak zagrać. Lista serverów jest między innymi na www.ragezone.com
Moze mi ktos powiedziec jak sie teleportowac np. z Davias do Norii?
@up.
Wpisujesz w jakimkolwiek miejscu:
/move Noria, lub jakies inne miasto.
Musisz miec min 50 lvl wzwyz.
GRALEM W MU ONLINE.Mialem 44 lvl i bylem knightem.Fajnie bylo dopuki nie wysylali na e-malia haseł bo cos sie porabalo a ja niepamietam melia no i bede musial grac od nowa :(.A taki mialem sprzet.
Hej!powiedzcie mi gdzie mozna sciagnac te gre?Fajna jest czy nie?Plz :(
Mistrzu12
14-02-2005, 18:36
Szkoda ze nie mam juz postaci na mu online.A mialem takie fajne rzeczy.Dobry lvl 44 dark knight,itemy i wogole.Ale jak jeszcze gralem to szlo mi calkiem niezle.Wypadlo mi kilka chaosow.Solowalem sie z malym dragiem :) . Raz wypalo mi takie cos:HORN OF UNILIA.Fajne to bylo .Jezdzilem se na takim stworku.Niezle to bylo :D
no tak.. fajne ja tez chcialbym w to pograc tylko nie wiem cos mam robic tzn wiem ze czeka sie na connection ale ja teraz czekam 2 godziny i nic sie nie pokazuje.. co mam robic?!!?!?!
Ja grałem w MU BNB miałem chyba 170 level i caly dragon set na +11 no i pewnego dnia było to ze 3 misiace temu you are discotecing in server czy cos takiego i tak ciagle co sie dzieje??
po pierwsze
w mu mam 10 lvl (global) dark knight
w innym mu mam 221 i 329 (psychic doom)
i wiecie ktore z tego jest leprze?
global bo w psychicu to 100lvl robi sie w dzien i to jest za***scie nudne a w globalu aby zrobic lvl to zawaliscie trudbo (fajnie prawie jak w tibii) wiec wiecie wole global a i jak kto by chcial z mna pograc to gram zawsze na wigle 15 server gorgio <----- dajcie se do vipow
Polny Lowca
25-02-2005, 18:28
znacie jakiś sposób na poprawienie rozmazanych liter??\ jakie trza miec sterowniki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.