PDA

Pokaż pełną wersje : Lista Summonów!!!

Pramus
29-03-2005, 10:46
SUMMONY

Podaję listę summonów czyli od którego lvl (napisałem także ile many wtedy posiadamy) możemy zacząć summonować dane potwory :)

POMIJAM LVLE OD 8 DO 13 NA KTÓRYCH NIE MOŻNA SUMMONOWAĆ ŻADNEGO POTWORA.

LVL 14
Mana: 215
Summony: Skunk, Badger, Rat, Snake, Spider

LVL 15
Mana: 245
Summony: Dog, Rabbit

LVL 16
Mana: 275
Summony: Mimic ;) , Deer, Pig, Sheep, Black Sheep, Cave Rat, Bug, Wolf, Winter Wolf, Hyaena, Poison Spider, Cobra, Goblin

LVL 17
Mana: 305
Summony: Troll, Bear, Frost Troll, Orc, Skeleton, Wasp

LVL 18
Mana: 335
Summony: Swamp Troll, Polar Bear, Lion, Orc Spearman, Elf, Dwarf, Scorpion, Minotaur

LVL 19
Mana: 365
Summony: Larva, Orc Warrior, Dwarf Soldier, Elf Scout

LVL 20
Mana: 395
Summony: Scarab, Amazon, Minotaur Archer

LVL 21
Mana: 425
Summony: Wild Warrior

LVL 22
Mana: 455
Summony: Ghoul, Valkyire

LVL 23
Mana: 485
Summony: BRAK

LVL 24
Mana: 515
Summony: Cyclops

LVL 25
Mana: 545
Summony: Fire Devil

LVL 26
Mana: 575
Summony: Minotaur Guard

LVL 27
Mana: 605
Summony: Stone Golem, Dwarf guard, Orc Berserker, Monk

LVL 28
Mana: 635
Summon: Demon Skeleton

LVL 29
Mana: 665
Summon: Orc Leader

LVL 30
Mana: 695
Summon: Fire elemental

:) MAM NADZIEJĘ, ŻE PODOBA WAM SIĘ TO I PRZYDA SIE WAM W GRZE. :)

Vorph
29-03-2005, 10:58
a gdzie mimik (czy tam mimic) :> ??

Dwimenor
29-03-2005, 11:01
Hmmmmm.
http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=exp
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19617&highlight=Summony

Czyli "Use the power of szukaj button"
Wszystko to już jest, tylko trzeba poszukać.

@Down
To nie było do ciebie :D tylko do autora tematu. Nie było jeszcze twojego posta, jak ja zaczynałem pisać.

Vorph
29-03-2005, 11:09
nie nie nie...chyba sie nie zrozumielismy...jest NOWY "potwor" ktorego mozna summonowac...jest to skrzynia...nazywa sie mimik (mimic) po zabiciu zamienia sie w normalna skrzynie...wiec czytaj dobrze...i sprawdzaj podawane przez siebie info...poprostu na liscie summonow powyzej go nie ma...wiec...poprostu pytam gdzie jest :|

@ 8o A to przepraszam :D

Pramus
29-03-2005, 12:20
Hmmmmm.
http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=exp
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19617&highlight=Summony

Czyli "Use the power of szukaj button"
Wszystko to już jest, tylko trzeba poszukać.

A ja ci skontratakuje.
1. link jest do potworków na Tibia.pl a tam nie pisze na jakim lvlu możesz summonować danego potwora.
2. link jest do tematu "PRZYDATNIEJSZE SUMMONY" a ja zrobiłem listę nie przydatniejszych tylko wszystkich

:p

Dwimenor
29-03-2005, 13:02
A ja ci skontratakuje.
1. link jest do potworków na Tibia.pl a tam nie pisze na jakim lvlu możesz summonować danego potwora.
2. link jest do tematu "PRZYDATNIEJSZE SUMMONY" a ja zrobiłem listę nie przydatniejszych tylko wszystkich

:p

Hehe, no to lecimy
1. Nie pisze, ale inteligentny człowiek, wie że istnieją kalkulatory, liczące staty naszej postaci. Tam sobie policzy ile ma max many na danym lv i porówna to z tabelką potworów
2. "przydatniejsze"-bo poza tymi wymienionymi w temacie reszta się do niczego nie nadaje.

A jeżeli odpowiesz, że po co szukać skoro napisałem już to wszystko w jednym miejscu, to powiem, ci, że i tak ci co nie znajdą tego w tabeli potworów raczej nie poszukają takiego tematu na forum.

Pramus
29-03-2005, 14:30
A ja właśnie powiem, że zrobiłem wszystko w jednym miejscu i komu zależy (a wiele osób interesują summony) to sobie poszuka. Nie każdemu chce się liczyć lvle, mane itd. więc wszystko jest w jednym miejscu :p. Nie mów, że to co zrobiłem jest nie przydatne. Ja umiem korzystać z przycisku szukaj i mój temat o WSZYSTKICH SUMMONACH od tematu "PRZYDATNIEJSZE SUMMONY"

Herante
29-03-2005, 17:39
..........

Anclen
29-03-2005, 18:13
@Herante
O nie nie popuszcze ->wedł u g
A o poradnikach to coś może zapomnieć

@Adi Olsztyn
Założysz się że szybciej policze sobie kalkulatorem jakie sumony mogę przywołać niż znajdę ten post !

Wikt
29-03-2005, 18:15
Moim zdaniem bardzo ciekawa lista. W summony czasami milo sie pobawic ;)