zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak zapisac Film?

Hopek14
29-03-2005, 16:10
Powiedzcie mi jak mam zapisac film.Nagralem go a jak zapisac??
Plz o szybkie komenty

Silo
29-03-2005, 16:34
Źle zrobiles, czytaj:

Otwierasz klienta Tibia, ale narazie sie nie logujesz,
otwierasz TibiCam,
wciskasz pierw Activate -> Record,
naciskasz na napis "Browse" pod play,
wpisujesz nazwe dla filmu np. Demon solo oraz wybierasz lokalizacje gdzie ma byc zapisany filmik i wciskasz "Zapisz",
teraz juz nic nie bedziesz robił jak narazie z TibiCam,
logujesz sie na swoja postac teraz, po zalogowaniu juz ci nagrywa :),
jesli chcesz zakonczyc nagrywanie to wciszkasz "Stop Record". To wszystko.

Mam nadzieje ze ci to pomoze i ze sie nie pomylilem :P Powodzenia.

-=::NorbI::=-
29-03-2005, 16:44
Zapomniałeś dodać że gdy skończy się nagrywać i wyłaczy się tibiCam wyłącza się wtedy także tibie =]

[EDIT]

A co do odtwarzania...Włączasz tibie, ale nic narazie z nią nie robisz, włączasz TibiCam klikasz Activate, potem Play. Otwierasz okno tibi klikasz na Enter Game i wyświetla ci się okno z informacją klikasz ok i masz listę filmików...wybierasz który aktualnie chesz obejrzeć, klikasz na niego dajesz ok i oglądasz... :cup: Wszystkie filmiki ściągane ze strony i tworzone przez ciebie muszą być zapisane w folderze TibiCam w katalogu Release. I to by było na tyle mam nadzieje że się nie pomyliłem w niczym :evul:

Gracz Tibii
29-03-2005, 19:29
A ja mam pytanie jak zapisać film. Robie wszystko prawidłowo ale mi się nie zapisuje plik włączam tibie, tibiCam, aktywuj, wybierz (mam po polsku), zapisuje, nagrywanie i loguje się. Co mam zrobić?

EDIT: Aha i zapomniałem dodać że szukałem.

-=::NorbI::=-
29-03-2005, 20:16
Wszystko jest tutaj
Kliknij na mnie (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116)
Napewno robisz coś źle, włączasz tibie potem TibiCam, klikasz Aktywacja-->Nagrywanie, wybierasz miejsce gdzie ma się zapisąć filmik musi być jak już wcześniej muwiłem w Release... wpisujesz nazwę filmiku i klikasz "ok". Teraz możesz się logować po zalogowaniu zobacz jeszcze na TibiCam i zobacz czy się nalicza czas jak nie to oznacz że coś źle poszło i wszystko od nowa... :D