zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pojedyncze Spawny

Eustachy
22-02-2004, 12:22
Gdzie znajde pojedyncze spawny potorów (mapki mile widziane):
1. Dragi
2. Gsy
3. Dsy
4. D. Guardy
5. D. Geom
6. Orc Lider

Prosze o jasne wypowiedzi a nie nabijanie postów... :P

WiQ
22-02-2004, 12:39
Oryginalnie dodany przez Eustachy
1. Dragi
2. Gsy
3. Dsy
4. D. Guardy
5. D. Geom
6. Orc Lider

Prosze o jasne wypowiedzi a nie nabijanie postów... :P

Jak chcesz jednego dragona to idz np. na zamek koło Ab
Gsy oczywiście na POHu Dsy w Hellgate
Dwarfy Guardy w kopalniach niedaleko Kazz
Orca lidera możesz spotkać na Poh`u oraz oraz w fortecy orków

Bryss
22-02-2004, 16:15
Dsy to na cmentarzu na poh sa 2 dragon to niedaleko mostu dwarf :D smok tesz pod thais 1

Bofedojo
22-02-2004, 21:14
Dsy w Hellgate
Przeciez mowil ze pojedyncze na Hellgate nie ma pojedynczego spawnu (no chyba ze... jest takie miejsce ale tam obok jest drugi spawn wiec Ci moga wyskoczyc 2).

Duriel
22-02-2004, 21:34
1.Dragon - Ab'Castle lub Elf Castle (kolo Venore)

2.Giant Spider - Swamp (Cut) lub Outlaw camp( wprawdzie 2 są ale w dużych odtepach i korytarz ma tylko jednen SQM szerokosci (Cut)

3.Demon Skeleton - Jeden jest pod górką z Hunterem koło AB

4. Dwarf Guard - jedyne miesjce chyba gdzie guard wystepuje pojedynczo bez obstawy(przynajmniej mi znane) to kopalnia na Edron

5.Dwarf Geomancer - prawdopodobnie tylko w Dwarf Hell i to nie pojedynczo

6.Orc Lider - Cycopolis na Edron (obstawie paru innych nieprzyjemnych swtorków) Orc Fortress (również nie samotnie) lub Orcland na Edron(przechodzi sie pod Edron Flats( niektórych miejscach jest samiusieńki))

Troche mi to zajeło ale jest :D :D

------
Edit by Gremlin

Magus
22-02-2004, 21:45
Guard i geomancer jest gleboko w podziemiach Mount Sternum. Giant spider w hellgate.

Sajan
23-02-2004, 18:11
Dodam tylko, że pojedynczy spawn DS'a jest jeszcze na skale obok Carlin (na wschód). Obok jest też pojedynczy spawn Huntera.

Mathayus
23-02-2004, 18:20
smok - poh kolo dwarf bridge jest one i w Eb
Gs - pohi w hell
a dwartf guardy sa zregoly z solkami ale sa spawmy w malych pokojach w kazordoonie
ds - na maly cmentarzu jest w hell ale kolo niegos sa ghoule i chyba na cmentarzu napohu

Beny
23-02-2004, 18:32
Magus .. głęboko w podziemiach mount sturman jest też gs.. widziałem tylko 1 nie wiem czy jest tam więcej ... więc jeśli jest ich więcej w tym miejscu to sorki .

Raynold
23-02-2004, 19:01
1. Drag rzeczywiście niedaleko dwarf bridge (na n-e). Jeśli dobrze poszukasz, to znajdziesz jeszcze jednego smoka w niedalekiej okolicy (nne, -1)

2 i 5. Tak, pojedyncze spawny geomancera i gsa w podziemiach Mount Sternum.

3. Dsy - na zachód od Carlin w tych podziemiach. Podobno to miejsce się nazywa ghostland? Szczerze, to nie jestem pewien, ale tam występują dsy również pojedynczo :P (tam też słyszałem o jakimś gsie, ale podobno jest to coś powiązane z questem... ? )

4. Jeżeli nie brać pod uwagę soldków, to na niektórych poziomach w kopalniach są pojedyncze spawny guardów.

tOOnY
23-02-2004, 20:34
Kilka DSów jest również na fibuli - nie pojedyncze ale zwykle jeśli nie pojdziesz za daleko to bedziesz miał po jednym (choc moga sie zdarzyc i 2)

POLISZ BOJFREND
24-02-2004, 22:12
Tak, pojedyncze spawny geomancera i gsa w podziemiach Mount Sternum.

gdzie to jest to Mount Sternum?? :/ i kktoredy sie idzie na zmoka kolo ab w wiosce elfow?

Xadam
24-02-2004, 22:26
GS - podziemia Mt Sternum
Dwarf Geomancer - podziemia Mt Sternum (+ 2 D guardy)
Dwarf Guard - Edron, jaskinia z rotami na wchód od miasta
Dragon - Thais (wiele miejsc, w Ancient Temple)
DS - Ghostlands (na wschód od carlin) np. miejsce gdzie lata dużo ghouli i firedevil...schodzisz poziom niżej i jest DS

Magus
24-02-2004, 22:52
[I]Oryginalnie dodany przez POLISZ BOJFREND
gdzie to jest to Mount Sternum?? :/ i kktoredy sie idzie na zmoka kolo ab w wiosce elfow?

Ech, takie śliczne mapki mamy na stronie a Ty z niech nie skorzystales?? Oj nieładnie. Smokjest w zamku Elvenbone.
Zamkne juz ten temat, bo załorzyciel dostał bana wiec i tak mu juz nie pomozecie, a poza tym co niektorzy nabijaja posty powtarzajac po innych.
~close~