Pokaż pełną wersje : PaaaaaaaaawwwwwwwwwwwweeeeeeeŁŁŁ Ruuuuuuuuuleeeeeeezzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUTAJ CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM MOIM KOLEGOM A SCZEGÓLNIE PAWŁOWI (NICKU NIE PODAM) PONIEWAŻ ZAWSZE MI POMAGAŁ KIEDY BYŁEM W POTRZEBIE I TYLKO ON TAK BARDZO RYZYKOWAL SWOJEGO CHARA DLA MNIE. PAWEŁ JESTEŚ SUUPER :**. KOŃCZE Z TIBIĄ I POWIEM WAM JEDNO: TIBIA TO GÓWNO ZE ZGNILEGO TRAMPKA I KOMPLETNY POZERACZ CZASU. MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE (OPRÓCZ KOLEGÓW) I WASZE KOMENTZARZE TYPU (MĄDRY SIĘ ODEZWAŁ) I NAWET JUZ TU NIE BEDE ZAGLADAL WIEC NIE WYSILAJCIE SIE Z KOMENTARZAMI I NABIJANIEM POSTÓW. I TRZY SŁOWA DO OJCA PROWADZEGO (MODKÓW): *** WAM W DUPE. ALE WIECIE CO WCHODZCIE NA SUPER STRONE WWW.JEZELITUWEJDZIESZTOCIESHAKUJE.NET.PL.COM.BIZ A TAKZE NA WWW.INTERIARZADZI.PL I NA WWW.DARMOWEPOSTACIEWTIBII.PL TAM SA DARMOWE PROGSY DO NABIJANIA SKILLI I W OGOLE. I JESTESCIE HUNTED PRZEZ BUBBLE BO TO MOJA KOLEZANKA NA RL. PEWNIE TERAZ POJDZIECIE DO LASU, WYKOPIECIE RÓW I NASRACIE DO NIEGO A POTEM PRZETRZECIE SE DUPE DRUCIAKEM Z RADOCHY I PODNIETY, BO JESTESCIE HARCERZAMI ALE CÓŻ, TAKIE ŻYCIE.
Hahahahaahah, jak ja lubie takich debilów -.-
To rox:
I JESTESCIE HUNTED PRZEZ BUBBLE BO TO MOJA KOLEZANKA NA RL
Wujek Samo Zło
01-04-2005, 18:26
Balmi ale się zbulwersowales ze cie zabili :). Szkoda ze juz nie bedziesz gral w tibie (mozesz mi oddac rzeczy :D). Fajny ziomek byles . May the force be with you.
@Balmi
To ja Korrben Dallas :p
Balmi ale się zbulwersowales ze cie zabili :). Szkoda ze juz nie bedziesz gral w tibie (mozesz mi oddac rzeczy :D). Fajny ziomek byles . May the force be with you.
JAKI MAS NICK NA MYTHERZE (chociaż jakies wskazówki podaj)? A JA BALMIM JUZ DAWNO NIE GRAM> ODDAŁEM GO DLA BRATA I TERAZ ON NIM GRA DLATEGO NIE MOGE CI DAC ITEMSOW>
EDIT:
CHOCIAŻ MI NA PRIVATE MESSAGE NAPISZ I TUTAJ SĄ TAKŻE ZAKŁADY ZA ILE MIN MODKI USUNĄ|ZBANUJĄ TEN TEMAT. ZWYCIĘZCA WYGRA KOPA W DUPE I NOWA SZCZOTECZKE DO KIBLA UWUNDOWANA PRZEZ FIRME WODA KLOZETOWA
Berburio
01-04-2005, 18:46
stawiam że do końca tego tygodnia plus ban dla ciebie;)
TUTAJ CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM MOIM KOLEGOM A SCZEGÓLNIE PAWŁOWI (NICKU NIE PODAM) PONIEWAŻ ZAWSZE MI POMAGAŁ KIEDY BYŁEM W POTRZEBIE I TYLKO ON TAK BARDZO RYZYKOWAL SWOJEGO CHARA DLA MNIE. PAWEŁ JESTEŚ SUUPER :**. KOŃCZE Z TIBIĄ I POWIEM WAM JEDNO: TIBIA TO GÓWNO ZE ZGNILEGO TRAMPKA I KOMPLETNY POZERACZ CZASU. MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE (OPRÓCZ KOLEGÓW) I WASZE KOMENTZARZE TYPU (MĄDRY SIĘ ODEZWAŁ) I NAWET JUZ TU NIE BEDE ZAGLADAL WIEC NIE WYSILAJCIE SIE Z KOMENTARZAMI I NABIJANIEM POSTÓW. I TRZY SŁOWA DO OJCA PROWADZEGO (MODKÓW): *** WAM W DUPE. ALE WIECIE CO WCHODZCIE NA SUPER STRONE WWW.JEZELITUWEJDZIESZTOCIESHAKUJE.NET.PL.COM.BIZ A TAKZE NA WWW.INTERIARZADZI.PL I NA WWW.DARMOWEPOSTACIEWTIBII.PL TAM SA DARMOWE PROGSY DO NABIJANIA SKILLI I W OGOLE. I JESTESCIE HUNTED PRZEZ BUBBLE BO TO MOJA KOLEZANKA NA RL. PEWNIE TERAZ POJDZIECIE DO LASU, WYKOPIECIE RÓW I NASRACIE DO NIEGO A POTEM PRZETRZECIE SE DUPE DRUCIAKEM Z RADOCHY I PODNIETY, BO JESTESCIE HARCERZAMI ALE CÓŻ, TAKIE ŻYCIE.
Z tego co widze to chyba Ty masz podniete :/ o w mo... Pewnie masz 12 lat i szczeżysz dupe :/ Po drugie wyjdz z tego forum noobie sam powiedziałeś ze
"I NAWET JUZ TU NIE BEDE ZAGLADAL WIEC NIE WYSILAJCIE SIE Z KOMENTARZAMI I NABIJANIEM POSTÓW."
To co tu jeszcze robisz?? -.- :baby:
Dzięki michał za słowa uznania! Zapamiętamy Cię wszyscy :). Nie bulwersuj się i wróć do nas, albo kup jakieś konto jak inni ^^
Pozdro! Trzym sie !
Willy The Dark Druid
01-04-2005, 18:55
heh gościu ma podniete ze go rat zabił ale co tam :/ heh miendzy innymi lubie tibia.pl bo mozna sie z n00bów pośmiać :P
Meeen1991
01-04-2005, 18:59
Pamietam cie z mythery..miales mi dl''e blokowac..moj RL friendzie...szkoda ze sprzedales chara i juz nie grasz...a miales juz prawie 40 lvl..no cóz...z Bogiem ;]
Z tego co widze to chyba Ty masz podniete :/ o w mo... Pewnie masz 12 lat i szczeżysz dupe :/ Po drugie wyjdz z tego forum noobie sam powiedziałeś ze
"I NAWET JUZ TU NIE BEDE ZAGLADAL WIEC NIE WYSILAJCIE SIE Z KOMENTARZAMI I NABIJANIEM POSTÓW."
To co tu jeszcze robisz?? -.- :baby:
Po pierwsze to mam więcej lat od ciebie, po drugie sam jesteś noob, po trzecie bedę robił co mi się podoba i może skłamałem z tym że wychodze z tego forum. Wyjde jak mnie zabanują, a za to co powiedziałes masz hunted. Spodziewaj się jutro mojego kolegi z 9999999999999999999999999999999lvl, który przyjdzie pod twój blok i z sd pojedzie za 93237984y6394364641362632q643674627464633464826461 237wsuadkhdqwjhekwd981232hnswqi128whqisn8~.
wg. mnie ty nie jestes idiota, tylko po prostu gosciem, ktory siedzal przy tibi 25h/dobe, przez caly tydzien.po prostu n/c
TIAAAAA....pojechales do hong kongu,gadales z bubble,zakolegowales sie z nia itp.A cachero to moj kolega z klasy!!i co?lyso ci?
TIAAAAA....pojechales do hong kongu,gadales z bubble,zakolegowales sie z nia itp.A cachero to moj kolega z klasy!!i co?lyso ci?
Ale ja dziele z nia konto i wyprosilem gmów i cipów zebi mi dali taki miecz co kazdego potwora zabija za jednym razem więc teraz twój kolega z klasy nie ma szans na przewyższenie mnie i bubble z lvlem ;p;p;p
P.S Bubble do mnie na wakacje przyjeżdża więc jakby ktoś chciał ją zobaczyć na rl to msg me.
I wlasnie dlatego nie lubie dzieci...
Venderer
01-04-2005, 19:43
O ja pier*****.... Odezwał się jakiś n00b.... Żygać mi się chce..... Gościu są 2 opcje:
1) Albo masz 10 lat, dopiero co nauczyłeś się używać toalety i myślisz że jesteś boss, więc starasz sie popisać (?) LOL ;)
2) Albo jak byłeś mały to Ci się kołyska zapaliła z tobą w środku i Ci ją gasili łopatą....
Jak ktos może znać inne wersje to chętnie ich posłucham ;)
O ja pier*****.... Odezwał się jakiś n00b.... Żygać mi się chce..... Gościu są 2 opcje:
1) Albo masz 10 lat, dopiero co nauczyłeś się używać toalety i myślisz że jesteś boss, więc starasz sie popisać (?) LOL ;)
2) Albo jak byłeś mały to Ci się kołyska zapaliła z tobą w środku i Ci ją gasili łopatą....
Ja znam. Jesteś umysłowo chory i nie wiesz co piszesz.
Do Mibala:
wow skoro jesteś starszy to wiesz tym głupszy
pewnie ubierasz się jak komar na kroplówke
Jak Ty widzisz tylko Tibie przed oczyma to się nie dziwie :baby:
Po pierwsze to mam więcej lat od ciebie, po drugie sam jesteś noob, po trzecie bedę robił co mi się podoba i może skłamałem z tym że wychodze z tego forum. Wyjde jak mnie zabanują, a za to co powiedziałes masz hunted. Spodziewaj się jutro mojego kolegi z 9999999999999999999999999999999lvl, który przyjdzie pod twój blok i z sd pojedzie za 93237984y6394364641362632q643674627464633464826461 237wsuadkhdqwjhekwd981232hnswqi128whqisn8~.
:o :o :o
Nawet widzi latające SD w Powietrzu
Noobem sam jesteś bo nawet posta nie umiesz napisać :baby:
Downy kłamią
Dobra Maniaku Tibi masz 10 lat i pewnie przyszedłeś tu żeby się wyżalić nam
bo twoje grono kolegów już nieczego nie widzi oprócz Tibi :baby:
wyjdz z tego forum bo to ędzie zaraźliwe
Ty pewnie zaraziłeś się od memuzo
0.o
Noobowstwem
nara fiflaku-.- noob plx?
Modki Plx Ban
Do Mibala:
wow skoro jesteś starszy to wiesz tym głupszy
pewnie ubierasz się jak komar na kroplówke
Jak Ty widzisz tylko Tibie przed oczyma to się nie dziwie :baby:
:o :o :o
Nawet widzi latające SD w Powietrzu
Noobem sam jesteś bo nawet posta nie umiesz napisać :baby:
Downy kłamią
Dobra Maniaku Tibi masz 10 lat i pewnie przyszedłeś tu żeby się wyżalić nam
bo twoje grono kolegów już nieczego nie widzi oprócz Tibi :baby:
wyjdz z tego forum bo to ędzie zaraźliwe
Ty pewnie zaraziłeś się od memuzo
0.o
Noobowstwem
nara fiflaku-.- noob plx?
Modki Plx Ban
Kłócić się z człowiekem który ciaglę upiera się przy swoim (czyli n00bem) nie będe...
I wytłumacze ci (bo podejrzewam że masz problemy z głową) że te sd i inne to były żarty lolq ale bana chcę bo tibia mnie już nie interesuje, a grałem tylko rok i teraz pomyślcie przez rok zrobilem 40lvl~. Czy to według was jest siedzenie przed kompem 25h na dobę skoro niektórzy robią w ten czas 100lvl i większy?
Centaurek
01-04-2005, 21:36
Sry po przeczytaniu tego wszystkiego wydało mi się, że ktoś robi sobie jakieś jaja z okazji 1 kwietnia :D.
Jednym słowem: n/c
Po prostu to jest żenujące, facet co nas to obchodzi, że kończysz z Tibią? Niedługo ludzie wezmą z ciebie przykład i po osiągnięciu następnego lvl'u będą zakładać to następne tematy :confused:.
Dobrze że dzisiaj jest Prima Aprilis, bo mam dobry humor. Jak bym takiego nie miał to bym cię zbluzgał :D. Hmmm i ze sposobu pisania nie wygląda żebyś był starszy od nas...hmmm...w to, że miałeś postać ~40lvl, to jeszcze moge uwierzyć...ostatecznie...
Ban dla tego Pana...
TheNatoorat
02-04-2005, 08:37
Nie bluzgajcie Mibala, ładnie to śmiać się z osób z uszczerbkiem w zdrowiu psychicznym spowodowanym przez rata?
Kłócić się z człowiekem który ciaglę upiera się przy swoim (czyli n00bem) nie będe...
A co ma robić człowiek, jeżeli jest pewien swojego zdania?
Spójrz teraz na swoje posty - kto się bardziej upiera za swoim - inni, którzy słusznie cię wykpili, czy sam ty, który koniecznie chcesz popisać się poziomem własnej głupoty?
Twoja reakcja jest podobna do tej, którą stosuje ośmioletni bachor (nie obrażając ośmiolatków) - na każdy argument nie odpowiada kontrargumentem, lecz chwyta się według niego najsłuszniejszej metody - bluzg.
Współczuję Pawłowi, którego nicka nie chciałeś podać oraz wszystkim, którym przypadło przebywanie w twoim otoczeniu.
PS. Ciekawe, jakich to nowych bluzg użyje szanowny kolega w odpowiedzi na mój post? Harpia? A może troll? Czasu źdźbło minie, zobaczymy...
Nie bluzgajcie Mibala, ładnie to śmiać się z osób z uszczerbkiem w zdrowiu psychicznym spowodowanym przez rata?
A co ma robić człowiek, jeżeli jest pewien swojego zdania?
Spójrz teraz na swoje posty - kto się bardziej upiera za swoim - inni, którzy słusznie cię wykpili, czy sam ty, który koniecznie chcesz popisać się poziomem własnej głupoty?
Twoja reakcja jest podobna do tej, którą stosuje ośmioletni bachor (nie obrażając ośmiolatków) - na każdy argument nie odpowiada kontrargumentem, lecz chwyta się według niego najsłuszniejszej metody - bluzg.
Współczuję Pawłowi, którego nicka nie chciałeś podać oraz wszystkim, którym przypadło przebywanie w twoim otoczeniu.
PS. Ciekawe, jakich to nowych bluzg użyje szanowny kolega w odpowiedzi na mój post? Harpia? A może troll? Czasu źdźbło minie, zobaczymy...
Właśnie o to mi chodzi. Że wpieracie mi że jestem jakimś downem 10 stopnia i mam 3 latka. Skąd to wiecie? Wiecie to po mojej wypowiedzi? Że tak napisałem? No to gratulacje i w przyszłości powinniście zostać jakimiś detektywami. I skąd wiesz jaki jestem na rl? Może akurat w tym temacie jaja se robiłem, a na rl jestem spoko. Spójrz na wypowiedzi moich qmpli. Potwierdzają to. A bluzgam na kogoś, tylko wtedy kiedy muszę.
Knight Simon Dark lord
02-04-2005, 10:02
<spada z krzesła> Mibal i co ty myślisz że jak tak sie odezwiesz na forum to cie zapamiętamy na długo? że bedziesz jakąś gwiazdą czy co?? Mibal mam prośbe zadzwoń pod nr 999 i powiedz pani/panu który sie odezwie że jesteś umsłowo chory. jak chcesz zaszpanować to idź na podwórko z swoimi kolegami z przedszkola ciesze się że masz 5 lat. jak dla mnie jesteś głupim noobem niech modki dadzą ci szybko bana bo nie mam słów by opisać twoją głupote
OMG. Mibal co ty wogóle robisz na ty forum co? ku*** chwalisz sie, że kończysz z tibią i twoi qmple ci pomagali zawsze, co to ma wogóle byc, co? To ja sie moze pochwale, że wczoraj zabiłem rata na jednego szlaga, normalnie ale jazda tak sie ciesze, ze nie wytrzymie!!! Naprawde nie wiem co ci sie stało, moze dostałes jedynke w szkole albo w "dwa ognie" cie zbili jako pierwszego i teraz chcesz sie wyżyć na innych, naprawde nie wiem, ale chyba jestes n00bi tyle. :)
ps. i ty mówisz, że inni cie obrażaja, a moze to ty ich obrażasz. co ? pomyśl nad tym i sie uspokoj, pograj sobie w karty albo w szachy a jak chcesz sie wyżyć to weż kij dupnij se w noge i wrzeszcz na cały głos, że cie cholernie boli :)
<spada z krzesła> Mibal i co ty myślisz że jak tak sie odezwiesz na forum to cie zapamiętamy na długo? że bedziesz jakąś gwiazdą czy co?? Mibal mam prośbe zadzwoń pod nr 999 i powiedz pani/panu który sie odezwie że jesteś umsłowo chory. jak chcesz zaszpanować to idź na podwórko z swoimi kolegami z przedszkola ciesze się że masz 5 lat. jak dla mnie jesteś głupim noobem niech modki dadzą ci szybko bana bo nie mam słów by opisać twoją głupote
Wcale nie chcę żeby mnie pamiętano, ani być jakąś gwiazdą. Jeżeli nie umeisz czytać to ci współczuje bo już pisałem, że zrobiłem ten temat dla jaj. I to jest kolejny przykład że to ludzie mi a nie ja im wpierają że jestem downem, noobem i mam 5 lat chociaż o tym nie wiedzą.
OMG. Mibal co ty wogóle robisz na ty forum co? ku*** chwalisz sie, że kończysz z tibią i twoi qmple ci pomagali zawsze, co to ma wogóle byc, co? To ja sie moze pochwale, że wczoraj zabiłem rata na jednego szlaga, normalnie ale jazda tak sie ciesze, ze nie wytrzymie!!! Naprawde nie wiem co ci sie stało, moze dostałes jedynke w szkole albo w "dwa ognie" cie zbili jako pierwszego i teraz chcesz sie wyżyć na innych, naprawde nie wiem, ale chyba jestes n00bi tyle. :)
ps. i ty mówisz, że inni cie obrażaja, a moze to ty ich obrażasz. co ? pomyśl nad tym i sie uspokoj, pograj sobie w karty albo w szachy a jak chcesz sie wyżyć to weż kij dupnij se w noge i wrzeszcz na cały głos, że cie cholernie boli :)
Kolejny przykład na wpieranie mi głupot po tym, jak napisałem ten temam (dla jaj). A w dwa ognie nie gram bo już jestem na to za stary. Tibia mnie nie jarca. Nie chodzi tu o jakiegoś deada. ****A LUDZIE TO WSZYSTKO, TE STRONY I INNE TO BYŁY JAJA ŻEBY BYŁA POLEWA.
Jeśli to było dla jaj to powinienies byc przygotowany na to, że ludzie zaczną cie wyzywać od n00bow i nie powinienieś potem za to ich obrażac, a po zatym to nie napisałeś na poczatku, ze to było dla jaj i po hu** robisz taki temat? po pierwsze zły dział jak chcesz jaja robic to powinno byc to w dziale "inne" lub "o wszystkim i o niczym" a nie w dziale "mainland" a po drugie to nie było wogóle smieszne i myśle, ze nie robiłes tego dla jaj, ale napisałes tak potem dlatego bo ludzie cie tak bardzo zjechali, ze musiałes sie jakos bronic!!!
Kolejny przykład na wpieranie mi głupot po tym, jak napisałem ten temam (dla jaj). A w dwa ognie nie gram bo już jestem na to za stary. Tibia mnie nie jarca. Nie chodzi tu o jakiegoś deada. ****A LUDZIE TO WSZYSTKO, TE STRONY I INNE TO BYŁY JAJA ŻEBY BYŁA POLEWA.
a prosze powiedz mi kiedy powiedziałes, ze ten temat był dla jaj no kiedy. bo mi sie zdaje, ze pod koniec tematu i to dlatego, ze musialeś sie jakos bronic po tym jak inni cie zjechali!!!!
TheNatoorat
02-04-2005, 11:43
Postując w temacie założonym przez Mibala, którego wieku nie znamy i że jego koledzy potwierdzają to, że w rl może być spoko sprawiacie mu przyjemność!
Wiesz, skąd wiemy, że jesteś niedojrzałym bachorem?
Słowa takie jak "spoko", "polewa" czy wulgaryzmy świadczą o twoim poziomie znajomości języka polskiego. Tego nie ukryjesz przed nikim.
Miłego dnia, "ziomuś".
Maniak Hip-Hopu
02-04-2005, 12:19
Takich jak ty sie hoduje czy sie robi w psychiatryku?
No to teraz dzięki wam wszystkim za te komentarze. Jeżeli nie dla jaj to dlaczego napisałem ten temat. Bo porusza jakiś temat światowy czy co? Jestem normalny ale przez te wasze komentarze mogę trafić do psychiatryka bo mi się żygać chcę jak to czytam. I skoro nie wiecie czy jestem normalny czy noobem lub czy jestem bachorem czy dojrzałym mężczyzną to nie wypowiadajcie się ok? Spoko i polewa użyłem chyba drugi raz w życiu bo słucham metalu.
Takich jak ty sie hoduje czy sie robi w psychiatryku?
Takich jak ty? Chyba robi w psychiatryku bo mi nic nie odbija.
nastepny debil ktory robi temat tylko dlatego ze konczy z tibia .................................................. ...............................................
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.