Pokaż pełną wersje : Summon creature czar !!!!
frie elnoska
01-04-2005, 18:27
Czy czar podany w temeacie czyli pryzwolujacy bestie przywola wszystkie za 200 many ????
Każdy potwór ma osobną ilość many na jego zsummowanie. Tibia.pl -> Potwory i tam jest kolumna "Summon" i każdy stwór ma opisane ile na niego trzeba many.
Pozdro
frie elnoska
01-04-2005, 18:45
a jak on bedezie atakowal sam w kazdego czy jakeis komendy ???
CinekMarcin
01-04-2005, 18:47
Summon zaatakuja ta osobe, potwora co ty ;)
Radek 666
01-04-2005, 19:15
Tak jak powiedzieli wyżej. Dodam to, że nie opłaca się summonować potworów słabszych od Elfa Scouta/Mino Archera, bo z nimi za przeproszeniem gówno zdziałasz.
najwyżej m.level sobie nabije :P
tibia zone
01-07-2005, 16:57
Chcialem dzis zsummonowac zerka, wiec napisalem utevo res orc berserker, ale nic sie nie stalo.Nastepnie wpisalem utevo res berserker i pojawil sie na mnie bialy dym, potwora nie bylo.Mialem wtedo okolo 850 many. Czar napewno mam kupiony, gdyz sprawdzilem w spell book.
Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego potworek nie chce sie summonowac?
Hallabard
01-07-2005, 17:05
@up
To ma byc utevo res" orc berserker albo utevo res "orc berserker
Knight Simon Dark lord
01-07-2005, 17:18
przed nazwa potwora która ma 2 zdania np orc berserker dajesz " a z jednym np monk nie dajesz
tibia zone
01-07-2005, 21:46
Wielkie dzieki!!! :)
Co do tego kogoś kto nie wie jak summonować potworka to jestem pewny , że kupił tego chara >.<
Bo do czasu az ma sie 850 many to napewno sie wie jak sie summonuje np. Monka !
Sir Emilio
01-07-2005, 22:15
przed nazwa potwora która ma 2 zdania np orc berserker dajesz " a z jednym np monk nie dajesz
jezeli dasz tez zadziala
Tede Maedhros
02-07-2005, 13:43
najwyżej m.level sobie nabije :P
Jeżeli myślisz że jak sobie nabijesz wyższy mlvl to bedziesz mogl sumonowac lepsze potworki to zle myslisz .Jak juz kupisz czar http://tibia.pl/spell.php?s=5&id=57 do którego potrzeba 16 mlvl to potem musisz sobie lvl nabic aby moc lepsze potworki przywolywac.
Jak już kupisz ten czar to mlvl nie gra roli
Jeżeli myślisz że jak sobie nabijesz wyższy mlvl to bedziesz mogl sumonowac lepsze potworki to zle myslisz .Jak juz kupisz czar http://tibia.pl/spell.php?s=5&id=57 do którego potrzeba 16 mlvl to potem musisz sobie lvl nabic aby moc lepsze potworki przywolywac.
Jak już kupisz ten czar to mlvl nie gra roli
Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to że jak bendzie summonował gorsze potwory od elfa scouta/mino archera to przynajmniej m.level sobie nabije bo do niczego innego one sie nie przydają.
Co do tego kogoś kto nie wie jak summonować potworka to jestem pewny , że kupił tego chara >.<
Bo do czasu az ma sie 850 many to napewno sie wie jak sie summonuje np. Monka !
A Co Ciebie za przeproszeniem obchodzi, czy postać kupił, czy sam zrobił. Jego Sprawa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.