Pokaż pełną wersje : pk na iridii (2x sorc)
tak jak w temacie :)
dwoch sorcow lvle 22 i 23, filmik robiony jakies 2-3 tygodnie temu
nio to tyle paps, ahh i link
http://members.lycos.co.uk/wojtusn/pkk.rec
Maly Wielki Czlowiek
02-04-2005, 19:20
hehhh mialem zostac wasza 1 ofiara na tym filmiku (yoshi bloodstorm) lecz wam nie wyszlo =P ta ekipa co was probowala zabic, chcialem sie do niej przylaczyc ale niestety mnie pogonili =P
zAkLiNacZ
02-04-2005, 19:43
Filmik fajny . lubie jak pekuja sorki albo druty.
Btw Maly wilelki czlowiek czy ty czasami nie grales lub grasz na azurze?
cool filmik ziom! widac ze nie jestes amatorem pekowania -,- jak niektorzy na tym forum.Tylko tak dalej.Dawaj wiecej filmikow.Czekam na filmiki B) :evul:
ladny filmik,ale mogliscie miec parcele+ff-y na trapa.
Maly Wielki Czlowiek
03-04-2005, 00:10
Filmik fajny . lubie jak pekuja sorki albo druty.
Btw Maly wilelki czlowiek czy ty czasami nie grales lub grasz na azurze?
Ano gralem gralem, ale niestety juz nie gram na mojej ukochanej Azurce (juz bedzie z 1,5 miesiaca)... teraz matura itp. trzeba sie uczyc :- )
cool filmik ziom! widac ze nie jestes amatorem pekowania -,- jak niektorzy na tym forum.Tylko tak dalej.Dawaj wiecej filmikow.Czekam na filmiki B) :evul:
Co rozumiesz przez pojęcia "widac ze nie jestes amatorem pekowania -,- jak niektorzy na tym forum"
Moge ci nagrać taki film ze ci oczka wyjdą a okaze sie ze jestem amatorem i co ? ...
@Topic
Fajny film :p
tylko kilka wpadek było :/
Czyngis-chan
03-04-2005, 14:00
Za***isty film, fajny loot
Jak dobrze sie po GhostLandzie nie włócze :) Fajny loot :)
KornikCrew
03-04-2005, 15:13
Wkoncu wiedze ze ludzie wzieli sie za krecenie porzadnych filmikow a nie nudy gratz chlopaki bardzo fajny filmik;p
ano bylo kilka wpadek szczegolnie ta akcja z yoshi bloodstorm... to bylo nieporozumienie ale w sumie chyba nie bylo tak bardzo zle, i co najwazniejsze udalo nam sie wylogowac !! i caly loocik zostal
parcel byl, w pewnym momencie chcielismy wrocic i wyslac ale z drugiej strony przyszedl ten knight na cos okolo 35 lvlu z ekipa i musielismy sie bronic inaczej :)
na nastepny dzien byla lepsza akcja ale kumpel padl 2 razy i nie robilismy filmu (wojna nas 2 przeciwko stadu br:))
ps ciesze sie, ze sie podoba :)
patrikoz
03-04-2005, 18:57
Takiego PK jeszcze nei bylo - nie ze bijecie kazdego kto sie wpieprzy tylko high-lvli, dobrze ze mnie tam nie bylo, pelna profesjonalizacja gry jestescie rox :) BOSKI FILMIK! 15/10... nie mam slow, piekny... nagrajcie cos jeszcze please... Jakbyscie cos mieli to msg me in da game - Dwarven Helmet.
Disco Bear
03-04-2005, 19:02
Nastepnego dnia padlem raz a nie dwa i to przez male niedopatrzenia.
I akcja nastepnego dnia byla naprawde lepsza ( mozna powiedziec ze mini wojna )
Dajcie jakies runki na iridi to jeszcze cos nakrecimy :D
Świetny film, wrecz genialny. Dajcie jeszcze cos plx plx plx(nie ma plx, tylko plz i pls, ale wielu ludzi uznaje tylko plx dlatego pisze plx). 20/10 conajmniej, Profesjonalne, sprytnie zrobione...dobrze ze tego pala nie ubiliscie - to moj rl kumpel. ogolnie - E X T R A
Missy A...
04-04-2005, 19:00
lol genialny? chyba tylko pod wzgledem tego ze duzo uhow wylootowali i na koncu byla fajna akcja :confused: Bo wczesniejsze ofiary szybciutko sie poddaly ;)
patrikoz
04-04-2005, 19:03
Ah... Mam jeszcze jedna prosbe - skoro jestescie takie mastery, nie bijcie polakow... Jesli Polacy Polakow zabija na Iridii zostana Szwedzi i Br i Ger i Espaniole i reszta :P
Disco Bear
04-04-2005, 23:29
Jak widzimy ~20lv sorc to nam to wisi, dynda i powiewa skad on jest :D
narodowosc to ostatnia rzecz na ktora bym podczas pk zwracal uwage, wiec jesli to kogos razi ze zabilem Polaka to trudno, to tylko gra pamietajcie o tym :)
za to z przyjemnoscia zabilbym takiego co krzyczy: "polska żondzi!!!!!!11!!!1!!"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.