Pokaż pełną wersje : Expienie w Miescie Cyklopów (Cyclopolis)
czarodziej_czasu
02-04-2005, 07:20
Dzisiaj wybralem sie na cyclopolis poexpic.... wziołem ze soba 8bp hmm, 2 szt. sd, 2szt. gfb i bag uh i po jakims czasie dolonczyly do teamu summony. Poczułem kilka chwil grozy....prawie padlem....ale jakos wyszedłem z tego cało......film ma 301minut..... link do pierwszej części - http://www.rapidshare.de/files/1092692/cyclopolis_czarodzieja*****.html .....
Film normalnie zajmuje 7mb i to by sie niezmiescilo na serwerze rapidshare wienc musialem spakowac..... niemówcie ze keylogger dopuki niesprawdzicie....
Wlaśnie zrobiłem 2 część link - http://rapidshare.de/files/1099177/cyclo_czarodzieja_cz.2.rec.html
Pozdrawiam Czarodziej Czasu
Fajny Filmik i nawet 301min.trwa:P
Odkrywnie pięter i zabijanie cycków!
Jeśli zmieżacie tam expic to obejżcie film!
Pozdro
czarodziej_czasu
02-04-2005, 07:45
Fajny Filmik i nawet 301min.trwa:P
Odkrywnie pięter i zabijanie cycków!
Jeśli zmieżacie tam expic to obejżcie film!
Pozdro
Wreszcie ktos porzadny ;) tak ogólnie to fajnie było tylko poczatek do bani bo zapomnialem torchów, a potem mialem lagi.....ale reszta ok....dzieki za słowa otuchy :P
POzdrowienia
niemówcie ze keylogger dopuki niesprawdzicie....
tak jest w ***** ale jak sprawdze to bede mia tego keylogera ja nie ściągam
patrikoz
02-04-2005, 08:03
tak jest w ***** ale jak sprawdze to bede mia tego keylogera ja nie ściągam
keyloggera bedziesz mial, jesli wlaczysz zainfekowany plik, ktory jest w srodku...
czarodziej_czasu
02-04-2005, 08:06
keyloggera bedziesz mial, jesli wlaczysz zainfekowany plik, ktory jest w srodku...
NIEMA TAM ZAINFEKOWANEGO PLIKU, SPEKTRA POBRAL I NIEMA GEJLOGGERA.... PROSZE NIEPOSADZAC JAK NIESPRAWDZILES
PAPA
czarodziej_czasu
02-04-2005, 08:08
Niebedzie mial keyloggera bo go tam poprostu niema..... Poprostu niema..... jak mialem umiescic plik na rapidshare jak mial 7mb a tam mozna umiescic pliki do 3 mega???
Najdłuższy film jaki widziałem :S Nie mogłeś nagrać tego krócej? :P
08:26 Felamu: CZARODZIEJ CZASU IS EXP THIFE... WATCH UP!
08:28 Lord Ragnarok: ale noob z ciebie
to musi być non-pvp server... na normalnym z takim zachowaniem długo byś nie pożył :/
czarodziej_czasu
02-04-2005, 08:19
:P nie bo chcialem zurzyć wszystkie hmmy :P
;]
POzdro
08:26 Felamu: CZARODZIEJ CZASU IS EXP THIFE... WATCH UP!
08:28 Lord Ragnarok: ale noob z ciebie
to musi być non-pvp server... na normalnym z takim zachowaniem długo byś nie pożył :/
To jest Secura :]
To nie jest Gejlogger po za tym to mój kumpel i on by nie zmieścił tego:]
czarodziej_czasu
02-04-2005, 10:10
To jest Secura :]
To nie jest Gejlogger po za tym to mój kumpel i on by nie zmieścił tego:]
Napewno niezamieściłem gejloggera... a teraz daje film ,,Cyclopolis Czarodzieja part 2 czyli Dokończenie levelu'' http://rapidshare.de/files/1099177/cyclo_czarodzieja_cz.2.rec.html ..... Prosze O Komenty.....
To samo co wtedy tylko level nabiłeś:P
Gratzzzz 38levela!!!!!!!!!
Ja tego nie sciagam! Nidgy nie rarójcie plikow bo to moze byc niebezpieczenstwo ze to keyloger!!!
Dobra ja robie teraz film bedzie trwal 8h zajmowac bedzie 11-12 mb i nie mam go pakowac. Wole spakowac żeby byłołatwiej ściągnąć. Kto oglądał drugi filmik czarodzieja wiem o czym mówię.
Ja tego nie sciagam! Nidgy nie rarójcie plikow bo to moze byc niebezpieczenstwo ze to keyloger!!!
K*** to nie jest keylogger po co mu towoja postać skoro ma 38sorsa i 22knighta i pacca po za tym on gra ucziwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ni chcecie to nie sciongajcie kto wam karze???????????? X(
czarodziej_czasu
02-04-2005, 11:04
K*** to nie jest keylogger po co mu towoja postać skoro ma 38sorsa i 22knighta i pacca po za tym on gra ucziwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ni chcecie to nie sciongajcie kto wam karze???????????? X(
Po pierwsze: niema tam na bank keyloggera,
Po drugie: jakby nawet był to musiałbyś go otworzyc, i jak zobaczysz że w rarze jest jakiś inny plik to go od razu usuwaj.... jak tak kiedys zrobiłem i niemma keyloggera.... Zgadzam sie z toba Spektra
Pozdro
KornikCrew
02-04-2005, 11:07
nic ciekawego;p
czarodziej_czasu
02-04-2005, 11:08
nic ciekawego;p
To poco sie kurde męczyłem nagrywaniem filmu cały dzień ??:P
Ps. Widzie że zażarta dyskusja.... proszę o komenty....
Pozdro
Mystic Videl
03-04-2005, 13:19
OMG!!
Filmik cholernie długi, a przy tym nudny. Myślałam że zejdziesz na niższe poziomy, a ty tylko na tym 1 i do tego z summonami (lol, nie widziałam jeszcze żeby ktoś tam z summonami chodził). Pozatym twoje zachowanie na grze...cóż..godne jest pożałowania - szczególnie wtedy jak zabijałeś Polakowi cyce, chociaż chciał w spokoju sobie trenować. To tyle. Następnym razem zrób coś ciekawszego ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.