Pokaż pełną wersje : Expienie na larvach blisko miasta Ankrahmun.
czarodziej_czasu
02-04-2005, 07:23
Oto mój film o expieniu na larvach. Niepatezcie na skille bo niechce mi sie trenić....prosze o konenty....link http://rapidshare.de/files/1088963/larvas_hunt_solo.rec.html .... Powiem tak...... ta postac była zrobiona by niechciało mi sie sorkiem grać wienc dużo nietrenilem bo chcialem zobaczyc jak sie knightem gra......ale patrz na uzbro....
Pozdrowienia
Spoko miejscówka, przyda mi się jak bede mieć pacc.
KornikCrew
02-04-2005, 11:21
Nastepny za***iscie ciekawy film tylko tak dalej a nic tylko bede oglagal nude z larv..
Poznanski Rycerz
02-04-2005, 15:33
Ej nie masz z czym dawac filmow? ogladanie jak zabijasz larwy jest z lekka nudne... chyba umieszcze film z TROLL i SNAKE HUNT
ale z was nooby! nie umiecie czytac? temat filmu jest jasny "LARWY" jak sie cos nie podoba to omijac takie teamty a nie wchodzic i wypisaywac glupoty.
czarodziej_czasu
02-04-2005, 18:03
ale z was nooby! nie umiecie czytac? temat filmu jest jasny "LARWY" jak sie cos nie podoba to omijac takie teamty a nie wchodzic i wypisaywac glupoty.
Jestem za kolega powyżej..... jak niechcecie filmu o larwach to nieogladajcie go poprostu, ale filozofia
Shan wulkerin
02-04-2005, 18:29
Dobrze mówisz :)
Saczek Of Titania
03-04-2005, 08:54
Kto nie chce ściągać niemusi, byle by nie spamowal, a filmik przyda sie
i tak. ;)
Miluś XX
03-04-2005, 12:02
LoL jestes troche tempy.... , takie filmy !!!!! LOL ja zamieszcze chyba rat hunt on rook albo jak expic 50 lvl (trolle, bugi pod thais) .... Zastanow sie lepiej zanim zamiescisz drugi taki ;(
Ice'Berry
28-07-2005, 19:07
@up
Niechcesz ogladac takich filmikow to sie nieudzielaj ok ??
LoL jestes troche tempy.... , takie filmy !!!!! LOL ja zamieszcze chyba rat hunt on rook albo jak expic 50 lvl (trolle, bugi pod thais) .... Zastanow sie lepiej zanim zamiescisz drugi taki ;(
Ty sie zastanow za nim zaczniesz za przeproszeniem dupe otwierac , w temacie jest napisane LARVY !!! X(
Kto nie chce ściągać niemusi, byle by nie spamowal, a filmik przyda sie
i tak. ;)
sam spamujesz piszac 10 z zędu ze kto nie chce niech nie sciaga
@do Olong "w temacie pisze LARVY !!!"
w temacie nie "pisze" larvy =]
gramatyka z 2-3 klasy sp :>
@EDIT to ze w temacie jest napisane larvy nie znaczy ze nie moge powiedziec filmik jest nudny i nic nie wnosi do wiedzy wiekszosci graczy. (moje zdanie nie wyzywac od nobow)
up jezeli to twoje zdjecie to lade xD omg nie masz sie czego czepiac? ??
nightwish_88
29-07-2005, 12:36
Gz dla tego pana ;] Osobiście filmik mi się podobał, dzięki Tobie teraz bardziej się orientuje w Ankrahumn... thx i nie załamuj się komentarzami innych xP. More plz
@all ktorzy wyzywaja autora filmu -.-
Pomyslcie ze komus ten film moze sie przydac -.-. Nie kazdy jest taki zaj***** jak wy ( LOL ) ze zna kazde miejsce w tibii.
ja wczoraj byłem na rat hunt... :/ czemu nie nakrecilem filmu? to byłby hit sezonu...
Ogólnie filmik mi się nie przyda, ale myśle, że pewno dużo osób z niego zkorzysta! Up! Jesteś żałosny twoja postać równierz..
Osobiście filmu nie ściągałem bo wole scaraby :P
Troche was nie rozumiem, koles sie wysylił, nakrecił filmik, bo może komus sie przyda, a wy go objeżdżacie.
Z tego co mówił to ma słabą postać, więc co miał pokazać? Warlock solo style??
Sam miałem nakręcić filmik z vamp hunta w tombach ale jak widze takie comenty to mi się odechciewa...
Up!
A jaką profesją grasz? Bo zchęcią obejże! Nakręć filmik! To są poprostu dzieci..! Pozdro
jestem pewnien ze to sha~
30-07-2005, 00:16
Gratz dla wszystkich panów piszących "Nudne larvy poco dajesz ten filmik" mnie filmikm bardzo sie przydal bo niebardzo orientowałem sie gdzie są larvy ale teraz juz wiem a tu ci jakis ***any FACC wejdzie któremu filmik sie nieprzyda i najezdza na autora.
Do autora filmu: niezałamuj sie tymi pedałami co pisali taki komenty po***ane :p
MORE TAKICH FILMÓW
Wielki Mancyz
30-07-2005, 08:35
Mi sie filmik przydał bo troche więcej znam kopalni dzięki niemu , mówią na tibi że br to nooby ( tak mówią polacy ) a popatrzcie na nasze forum , co 3 polak to noob z elity noobków of newbie :D . Jak można tak zjeżdżać kogoś za to że nakręcił film z larvami , jak umiecie to zróbcie lepszy , czekam ( inni też chyba chętnie by obejżeli wasze hity ) :)
Kolego po co zamieszczałeś ten film?
Aha i jeszcze chciałbym zauważyc ze chyba Light Cheata używasz :P
jestem pewnien ze to sha~
30-07-2005, 11:03
Kolego po co zamieszczałeś ten film?
Po jajco zauważ że wielu osobą również i mnie ten filmik sie przydał właśnie poto ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.