Pokaż pełną wersje : Warlock quest
Royal Protectorr
02-04-2005, 09:09
Yo tutaj warlock quest tzn z vamp hsieldem i dragon lance a po drodze jak wracalismy zaslzismy na demonka :P
http://s21.**************/d.aspx?id=1PHRCFYBL9F0S38M979JWE1Y2L
zycze milego ogladania :P :D
Zaraz obejze jak by to niektuzy ujeli me 1st :P
Nie polecam tego sciagac. Dziwny link, prawdopodobnie jakis keylogger.
Palladni
02-04-2005, 09:41
NIe nie nie nie nie.... NIE TO NIE KEY LOGGER. Cos jak Rapid share zdaje sie tylko zlekka inne w obsłudze.
@Topic: Wypas Filmik :P Najs skile
Edit: Quest Spolling :evul:
OJ DZIWNY PLIK NA 99% to nie jest keylogger ale wydaje mi sie ze to jakis spywear albo cosik seems like that. Po za tym po zamykaniu okienka tego czegoś wyskoczyło kilka dziwnych okienek, wiec pozamykajcie je odrazu. Prosze o wypowiedzenie sie Modków w tej sprawie
JEŚLI TO KEY LOGGER TO.......................... X( X( X( X(
Berburio
02-04-2005, 10:38
hmmm filmiku nie mam zamiaru ściągnąć,ale co do poprzedniego postu...
"JEŚLI TO KEY LOGGER TO..... X( X( X( " to co mu zrobisz?:P znasz kolesia? z pewnością nie... jedyne co możesz to skanuj kompa... bo tylko admin coś mu moze zrobić chociaż i tak mało,bo jedynie zbanować
Blos Tius
02-04-2005, 10:42
Nie keyloger wlasnie ogladam-.-
KornikCrew
02-04-2005, 11:18
Gratz Ale to chyba nie jest warlock quest tylko triple hero quest warlock quest to jest pod molts... gratz ze pomysleliscie i poszliscie zabic demona;p
Bongozzpl
02-04-2005, 12:16
Nie polecam tego sciagac. Dziwny link, prawdopodobnie jakis keylogger.
http://tinypic.com/2jtteg
Progmast
02-04-2005, 12:37
No filmik fajny i to NIE jest keylogger ani zaden program typu spywere.Sorry za offtopic ale nie bede zakladal nowego tematu.Bo wlasnie zaczloem korzystac z Firefoxa,moglby mi ktos powiedziec jak tam ustawic zebby pliki sciagaly mi sie do okreslonego przezemmnie miejsca a nie na pulpit?
Sami ****a jestescie keylogery :P Spox filmik !! Moge sie dowiedziec co bylo w bagu bo nie pamietam :] ??
Mistyczny
02-04-2005, 13:38
A jak się z tego ściaga może mi ktoś powiedzieć?
Saczek Of Titania
02-04-2005, 17:55
Chyba limit przekroczony :( , bo mi tez sie niechce ściągać
kuba.cwelus
02-04-2005, 19:06
Czy może mi ktoś napisać jak ściągnąć ten plik?? Albo jak nie to niech wyśle mi na maila prosze:
[email protected]
Filmik nie KEyLogger napewno sam biore w nim udzial :P i se go sciagnalem :P
Co Do Firefoxa jak CI wyskoczy okienko w ktorym sciaga na dole okienka jest plik do ktorego sie sciaga ( podstawowy to chyab pulpit , przynajmniej tak ejst umnie ) to biezesz klkikasz na ta ikonke i zmieniasz .
Chopkers
02-04-2005, 19:21
File Transfer: Unavailable
Unfortunately, the link you have clicked is not available.
Your transfer cannot be completed. Most likely the file has exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.
rehost plx ;] najlepiej na rapidshare ;]
zAkLiNacZ
02-04-2005, 19:46
Ja i tak tam nie sciagam , moze i tam nie ma kl ale jakos tak dygam sie ;/
Ja i tak tam nie sciagam , moze i tam nie ma kl ale jakos tak dygam sie ;/
To się dygaj i uważaj, bo następna osoba jaką zobaczysz na ulicy może ci wrzucić keyloggera przez okno!!!!!
Może ktoś przenieść na jakies lepsze ftp??? www.rapidshare.de albo lycos i wrzucić w jakimś poście???
Royal Protectorr
03-04-2005, 09:08
Thx ludzie za to ze podobal wam sie filmik :P bede Nagrywal duzo ciekawychi umieszczal :P
Palladni
03-04-2005, 11:54
Poprostu Nieumiecie Sciagac z tego ftp :p
Pozwole Se rehostnac (Jesli autorowi nieodpowiada moge usunac linka):
Link (http://rapidshare.de/files/1112637/qwrlroyal2.rec.html)
(Tak Tam jest keylogger, po samym spojżeniu na link instaluje ci sie w mózgu i tracisz kontrole nad soba, lepiej uwazaj noobku!!)
Fajny film :) Dobrze pomyśleliście z tym Demonem :P Lubię takie filmiki bo wiem, że jeszcze długo nie będę chodził na takie potworki :P
@Up:
Dobra robota z tym rehostem :P
No filmik fajny i to NIE jest keylogger ani zaden program typu spywere.Sorry za offtopic ale nie bede zakladal nowego tematu.Bo wlasnie zaczloem korzystac z Firefoxa,moglby mi ktos powiedziec jak tam ustawic zebby pliki sciagaly mi sie do okreslonego przezemmnie miejsca a nie na pulpit?
Zakładka Narzędzia -> Opcje -> Pobieranie -> i już dalej wiesz :P
@topik (c)
UuUuU, very najs co tu dużo mówić...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.