PDA

Pokaż pełną wersje : ah ci gm..

Lanatan
02-04-2005, 11:52
Jaki wielki pech mnie spotkal ostatnio !! z kumplem postanowilismy grac na nowym serwie wybralismy Selane. Wyszedl on bodajze w srode i zaczelismy grac .na poczatku na rooku szlismy rowno ale w czwatrtek mialem duzo zajec wiec niegralem prawie wogule . W piątek kumpel byl juz na mainie a ja mialem troche wolnego czasu i mialem piaty level wiec chcialem wejsc na maina . Jak na złość rook przeeplniony niebylo zadnych potworow do zabijania wiec zdenerwowalem sie (bylem wkurzony ze kumpel juz na mainie i mi troche odskoczy z levelem) i napisalem na kanale trade Fucking Rook po jakis 5 minutach wylogowalo mnie z gry chce wejsc na postac pisze this account is banished (czy cos w tym stylu) ja zdziwiony wchodze na stronce patzre banished of ofensive statment 19:11 Yappe: Fucking rook. i BAN NA TYDZIEN .Czy za takie cos ban sie nalezal i jeszcze jedno czy niejestem najwiekszym pechowcem swiata ?? :P . Muj kumpel kiedys krzyczal Fuck cipsoft i rozne gorsze rzeczy i nic a ja ........ .coment please ;(

kaczi
02-04-2005, 12:16
Ban słuszny...
A co do tego że krzyczał Fucking CipSoft to zależy na jakim świecie.
Bo na nowych światach GMy pracują pełną parą ( Łapią share accontrzystów )
Wiesz... Ja kiedyś skopiowałem wypowiedź kumpla na trade ( "Sell pacc for 300gp :D msg me with offers" Coś takiego) I ban na miech :)
Więc się aż tak bardzo nie przejmuj z tym banem na tydzień.
Będziesz jeszcze pierwszy na liście najlepszych :)

PS: Tylko konta nie dziel! :)

Jadzia
02-04-2005, 12:41
dobrze ze dostales bana... nie mozna sie wyrazac na trade channel (itp.) w ten sposob...

Lanatan
02-04-2005, 13:02
Kaczi dzienki za wsparcie . Pozdro!! P.S konta niebede dzielil A ten ban to taki niespodziewany. Nigdy niedzielilem konta , nieuzywalem zadnego macro , tibia GG, itp.. a tu za takie cos :P jeszcze 6 dni i pokarze im tam na tej selanie :)