Lanatan
02-04-2005, 11:52
Jaki wielki pech mnie spotkal ostatnio !! z kumplem postanowilismy grac na nowym serwie wybralismy Selane. Wyszedl on bodajze w srode i zaczelismy grac .na poczatku na rooku szlismy rowno ale w czwatrtek mialem duzo zajec wiec niegralem prawie wogule . W piątek kumpel byl juz na mainie a ja mialem troche wolnego czasu i mialem piaty level wiec chcialem wejsc na maina . Jak na złość rook przeeplniony niebylo zadnych potworow do zabijania wiec zdenerwowalem sie (bylem wkurzony ze kumpel juz na mainie i mi troche odskoczy z levelem) i napisalem na kanale trade Fucking Rook po jakis 5 minutach wylogowalo mnie z gry chce wejsc na postac pisze this account is banished (czy cos w tym stylu) ja zdziwiony wchodze na stronce patzre banished of ofensive statment 19:11 Yappe: Fucking rook. i BAN NA TYDZIEN .Czy za takie cos ban sie nalezal i jeszcze jedno czy niejestem najwiekszym pechowcem swiata ?? :P . Muj kumpel kiedys krzyczal Fuck cipsoft i rozne gorsze rzeczy i nic a ja ........ .coment please ;(