Pokaż pełną wersje : Gdzie tu expic?!
Mam 11 level Sorca z 10- magii i mam do was pytanie...
-Na czym szybko expic?
-Gdzie to jest?
-I z czego to bic?
Prosze o normalne odpowiedzi !!
PS:PLEASE!
8)
nie no teraz mnie dobiłeś ....... ty to chybanaprawde ŚLEPY jesteś....masz przyklejony ogrommny temat gdzie expić z danymi skilami , lvl , mlvl.
Polecam zajżenie do tamtego topica i/lub dołaczenie się z pytaniem tam. Temat chyba można zamknąć.
EDit : a jak już mamy się upierać drugiego pytania masz także wielki temat Gdzie znajde danego potwora ?
Polecam używanie opcji Szukaj . Pozdrowienia
RE DOWN : Hahahahahhahaa teraz mnie rozbawiłeś . I co pewnie każdy ma zakładać nowy temat i pisać nim swoje dane tak ? LOL!!!!! Właśnie dlatego do tego jest tatmen temat. Dokładnie jest napisane dla każdego i nawet jeśli dalej byś miał wątpliwości to dołaczaj się tam a nie rób nowego topica. Teraz tylko moderator wlepi ci upomnienie i tyle będzie.
i jak mamy być hamscy to prosze nie rób debilnych , wtórnych , zaśmiecających świadczących o twoim lenistwie tematów oki ? :D
Chyba nie kazdy ma taki sam level i poziom magii wiec jak ktos daje taki temat to pisze swoj magii i zwykly lvl Wiec nie uwazam zeby w twojej wypowiedzi byl choc troche prawdy!! Jak nie umiesz odp na to pytanie to sie nie odzwyaj ok?!
pojdz za rada dioskasa i spojrz do przyklejonego tematu .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.