Pokaż pełną wersje : Dragon Lair i Poh- naprawde warto ;)
Początkowo miał to być DL hunt ale, że resp był zajęty wybraliśmy się na PoH. Nie bede opisywał dalej sami zobaczcie! Polecam!!!
Ekipa:
Ja bloker- 43lv skile: 75/73
Archer Chaosu- 46 pallek
Algorek- 55 pallek
Prus~ (nie pamiętam dziwny nick)- 50 royal pallek
Link:
http://rapidshare.de/files/1100409/DL_by_KoH.rec.html
PS. Jak powiecie, że to keylogger to się załame :P i comment plx :)
Okularo polidis
02-04-2005, 12:55
Właśnie ściągem jak obejże dam comenta
Ahh Ta Isarka .... Leza kreci sie w oku... Ale Nooby trza bylo isc na Dle w Podziemiu... Slaaby Film bo was pękawa brala... Aev lepiej bloczy :)) a poza tym (zdrajca) Pozdro. Gandalf
Saczek Of Titania
02-04-2005, 17:17
Też ściągam zobacze i editne. Narazie zapowiada się dobrze :D
Spoko Filmik szkoda że taki krótki
Ahh Ta Isarka .... Leza kreci sie w oku... Ale Nooby trza bylo isc na Dle w Podziemiu... Slaaby Film bo was pękawa brala... Aev lepiej bloczy :)) a poza tym (zdrajca) Pozdro. Gandalf
Weś się schowaj. Aevin i wszyscy już dawno mi wybaczyli, a Ty się nadal doczepiasz, DOCZEP SIĘ DO INNYCH. A co do blokowania to nie mówie, że jestem mistrzem w tej robocie. A bałem się bo miałem lagi. To nie był mój 1 DL lolu. Zresztą..... i tak thx za komentarze ;) .
Hah Bobi przyszpanowal:)
Ale ekipa byla mocna, nie ma co...Gratuluje.
Keylogger !!
Nie ściągać !!
j/k
:P
Nawet fajny filmik :)
Widze tam kilku starych znajomych xD
@Bobi
Nie widzialem gorszego fiam ty ****a idz blokuj raty aj na 10 lvl knighcie mailem skile 105/105 A ty ****a masz kolo 70 ja pierdoel cienki jestes ja te skile 105/105 robilem tydzien i ****awiesz jak to dlugo .....a tak wogulemuj nick to bubble moze sie spotkamy to cie roz***ie ***u ***any towja mtkatokruwa ***ana
A tak btw na sciagac.......
a tak btw zartowalem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.