Michał Stanek
02-04-2005, 14:21
Ostatnio na Isarze chodzi reklama tej strony ( http://www.tibia4all.xx.pl ). Koleś o nicku "Wonderosa" (11lev knight pacc, prawdopodobnie Polak) reklamuje ją twierdząc, że można w Quizie wygrać właśnie PACC, twierdzi też, że on je wygrał. Pod żadnym pozorem nie wypełniajcie formularza na ostatniej stronie quizu. Jego dane są wysyłane na adres e-mail [email protected] . Napisałem o całym fakcie do CipSoftu, ale dostałem standardowego autorespondera (no cóż, ja głąbem nie jestem, żeby wypałniać ten formularz, ale kto wie, co zrobią inni).Dnia 30.03.2005:
18:28 Wonderosa: WWW.TIBIA4ALL.XX.PL <-- TIBIA HOME PAGE QUIZ!! YOU CAN WIN PREMIUMACCOUNT!!Tak więc ostrzegajcie ludzi, żeby nie wchodzili i sami też nie wchodźcie. A tak btw. to ta strona jest praktycznie plagiatem stylowym strony oficjalniej tibii :-/. Wątpię, żeby Administracja tibia.pl coś zrobiła w tej sprawie, ale w/g mnie robię dobrze ostrzegając Was o tym.
Pozdrawiam, Michał Stanek
18:28 Wonderosa: WWW.TIBIA4ALL.XX.PL <-- TIBIA HOME PAGE QUIZ!! YOU CAN WIN PREMIUMACCOUNT!!Tak więc ostrzegajcie ludzi, żeby nie wchodzili i sami też nie wchodźcie. A tak btw. to ta strona jest praktycznie plagiatem stylowym strony oficjalniej tibii :-/. Wątpię, żeby Administracja tibia.pl coś zrobiła w tej sprawie, ale w/g mnie robię dobrze ostrzegając Was o tym.
Pozdrawiam, Michał Stanek