Pokaż pełną wersje : O panie jakie rary OMg!!!!
Mastonus
02-04-2005, 18:57
http://rapidshare.de/files/1104279/Gaga_Exp.rec.html
tu dam film
mega hunta
dla nie doswiadczonyh radzę tęgó ńię próbówąc, :cup:
Obejzalem caly ten film ale jakos nie wiem co on mial na celu przedstawic :/
O co chodzi?
Chodzi o keylogera... To jest adres strony, i Ci się wgrywa keyloger... ARGH... n00by rox! Nawet adresu nie zakrył...
keylogger nie wgra sie jak otworzysz strone lecz kiedy otworzysz plik
ale lipa...radze nie ogladac,szkoda czasu
sprawdzilem i zdaniem mojego programiku jest tam virusik nie radze sciagac ;P
orgizz idz sie lecz czlowieku,zaden keylogger
a co do filmu to nienajlepszy :/
czarodziej_czasu
03-04-2005, 07:05
Co wy kurde pieprzycie?? to jest normalny film na tibicam a nie jakis keylogger z***any!!
Film dosyc niezły :P jak na level, troche kamikaze z tymi burstami, trzeba bylo wzionsc tarcze.........
soldiier
03-04-2005, 08:36
Nuby co nie wiedza jak sie sciaga z rapidshare to myśla ze keylogger. Zaraz oglądne i dam edita :]
Hmm, jak ktoś ma datę dołączenia dzisiaj, daje filmik z rozszerzeniem html, to dla mnie jest to z deczka podajrzane...
@Up:
Film jest zamieszczony na Rapidshare. Zauważ, że zawsze pliki zamieszczone tam mają końcówkę *.rec.html
Hmm, jak ktoś ma datę dołączenia dzisiaj, daje filmik z rozszerzeniem html, to dla mnie jest to z deczka podajrzane...
Ja polecam się najpierw dowiedzieć co to jest rapidshare i naczym polega umieszczanie tam plików a potem podawać swoje rewelacje o keyloggerach !
Film jakiś taki hmm ...
mało ciekawy :P
a co do tych ludzi "gajloger nie ściągać !!!!1111"
Wezcie idzie sobie stad jak macie takie głupoty pisać.
Niema tu zadnego keylogiera
a co do filmiku malo ciekawy
Lord Merciless
03-04-2005, 11:22
Jak nikt nie mowi ze keylogger to badź cicho. Ty chyba jestes na tym forum od kilku min...
Palladni
03-04-2005, 11:36
Panie boze... Miej litosc nad nimi bo niewiedza co pisza...
Keylogera to tam nieuswiadczycie. Zato dostaniecie nudnawy i nieciekawy filmik.
Jesli TY uwazasz ze to jest keylogger to mnie dreczyc bedzie pewno pytanie.... Jak do jasnej cholery udalo Ci sie zarejstrowac na tym forum?? Oto jest pytanie... Powinien byc zainstalowany jakis : Noob Shield - Program chroniacy forum przed takimi postami (Pozdro Iwan za pomysł :] )
@Re Up: Najgorsze jest to ze niejest nowy: Data dołączenia: 04 06 2004
sprawdzilem i zdaniem mojego programiku jest tam virusik nie radze sciagac ;P
Co wy kurde pieprzycie?? to jest normalny film na tibicam a nie jakis keylogger z***any!!
Film dosyc niezły :P jak na level, troche kamikaze z tymi burstami, trzeba bylo wzionsc tarcze.........
eh wiem jak sie sciaga przez rapidshare ale mój spyware detector wykrył problem nie wiem czy ta osoba umiescila to umyslnie :P
Radek 666
06-04-2005, 22:48
Rapidshare ma zawsze końcówke .html. Tego się nie należy obawiać, bo jeżeli pisze np. http://rapidshare.de/blablabla/abc.rec.html to jest to filmik. To html jest dlatego, że przed zaczęciem ściągania otwiera się inna strona. Tylko trzeba patrzeć na pasek na dole explorera po najechaniu na link, bo tam może pisać coś zupełnie innego(np. http://www.hacker.republika.pl/keylogger/sciagnijtoazainstalujeszsobiekeyloggera***** :P ) a to już nie będzie filmik xD.
PS. Filmik nie za ciekawy, po nazwie myślałem, żę będzie lepszy :) .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.