Pokaż pełną wersje : Proźba o pomoc
Mam do was poważną proźbę o pomoc.
Mianowicie chodzi o to moje przeciągłe statsowanie.
Niestety sprawa wygląda tak, że jestem na forum od dawna, na tibii też już długo, że wiedzę mam obszerną.
I wychodzi na to ze wpid\suje pełno postów (staram sie jak anjsensowniejszych- nie w stylu "zgadzam się" lub "lol" )
Lecz mimo wsyzstko wychodzi zę klepię 10 postów na dzień.
I jak to wygląda??
Każdy kojarzy mnie ze statsiarzem.
Co mam tu zrobić bo to nieprzyjemna sytuacja??
Troche mozę dla was ten temat być śmieszny, ale dla mnei to nei ejst śmieszne, ani troche.
Edit
Proszę modków o dodanie opcji w sondzie
1. "nie podobają mi się"
2. "totalna porażka"
Bo jakimś cudem zamiast nowej linijki zakończyło mi pisać post :/
Edit by n3m1~~
glupo wyglada blad ortograficzny w tytule tematu :P
nie lubie krytykowac innych ludzi ( no, powiedzmy ze nie wszystkich ;) ) , jedyna moja uwaga do ciebie to to ze czasami powtarzasz to co napisali inni wczesniej tylko w innych slowach, dodajac cos niezbyt znaczacego od siebie . popraw sie ^^
ale ogolnie wiekszosc twoich postow jest sensowna, przynajmniej starasz sie pomagac :)
btw. gdyby ktorys mod zalozyl taki temat, to uznalbym go za kamikadze :D
mi to nie pszeszkadza :baby:
Ja mam tylko ale o to, że przekręcasz niektóre wyrazy, zjadasz literki i ciężko to czasem przeczytać.
@ re up.
Widzeże nie jest tak źle jak myślałem, choć nadal czekam na odpowiiedź wilu osób (głóznie starcyych wyjadaczy).
Gimli pocieszyłeś mnie ale zauważ, ze aj albo pisze to co innio zwięźlej zawsze coś dodając, albo dopowiadam jakiś szczegół, itd.
ORzynajmniej miło wiedzieć ze inni widzą jak sie staram :)
Edit:
Nemezis- pracuję nad tym i będzie coraz lepiej :)
@ re down:
no czasami ktoś coś skasuje jak uzna ze dla tematu niepotrzebne :/
@ bartrix - ajk widzisz poprawiam jak mogę :D
Prawie zawsze jak ja wchodze na tutejsze forum to Ty tesh jestes.
Skoro siedzisz czesto, starasz sie i znasz odpowiedzic na zadawane pytania, to mi to nie przeszkadza ze czesto postujesz :)
Skoro chcesz i umiesz czesto odpowiadac to rob to :D
Jak sam mowisz ze klepiesz 10 postow dziennie i nikt ich nie kasuje to chyba jest dobrze, nie? :)
Oryginalnie dodany przez eerion
@ re up.
Widzeże nie ejs t tak źle jak myślałem, choć nadal czekam na odpowiiedź wilu osób (głóznie starcyych wyjadaczy).
Gimli pocieszyłeś mnie ale zauważ, ze aj albo pisze to co innio zwięźlej zawsze coś dodając, albo dopowiadam jakiś szczegół, itd.
mi tez czasami sie mieszaja literki w wyrazie ale staram sie to poprawic~
w sumie nic wiekszego do twoich postow nie mam
Czas przelac czare goryczy (mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz).
3.46 per day. To widac po jakosci. Jak zauwazyli poprzednicy, czasem powtarzasz po innych, pare razy tez bylo "temat do zamkniecia".
Bledy ortograficzne. Wiele osob na forum ma klopoty z ortografia, nie bede sie tego czepial (w koncu nie mozna od kazdego wymagac poprawnej polszczyzny, a ja tez pisze bez polskich znakow)
W stosunku do innych starych wyjadaczy, wg. mnie twoje posty sa zdecydowanie gorsze.
PS: Nie kce przekazac tym postem, ze jestem lepszy, mi tez czasem sie zdazy jakies potworzenie, albo blont ortograficzny :P
No już dam post, przestane edytować
Moja sprawa wyglądała głównie tak, że posiadam ogólnie mniej wiedzy od osób będących równocześnie ze mną, ponieważ całą grę poznawałem sma, potwora po potworze (dopiero przy 2 postaci na mainie- to już 15 level - 4 miechy gry) spotkałem miłych ludzi którzy zaczęli mnie wysztskiego uczyć, wiec moja wiedza jest troche płtysza od innicyh, choć w sprawach dla enwbie to maaaam duze doswaidczenie (włąsne :P )
Nad błędami ortograficznym to pracuję i stale się poprawiam
TEmat do zamkniecia- jakoś tak nagle mi sie zachciało konczyć tematy, ale tylko te w któych uważałem że łamie regulamin/jest wyczerpany aby inni nie klepali postów, więc mam nadzieję że tu jestem wytłumaczony.
co do tego ostatniego to juz mówiłem
O powtórzeniach juz odpowiadałem.
Co do wstępu- nie gniewam sie, nawet jestem szczęśliwy, że ludzie mi wygraniają o tym co myślą- wam jest lepiej, a ja wiem w czym mam się poprawić.
twoje tekty sa przecietne
Boze zjadasz literki albo piszesz zle
włąsne, sma ,enwbie
No mi tam nie przeszadzasz wiele, pozatym na tym forum nie ma raczej starych wyjadaczy (co niby ja mam być, jeśli jestem po eerionie userem z największą liczbą postów? ja nim na pewno nie jestem i to wcale nie jest skromność:P), a jak są to mają 5-6 razy mniej postó od ciebie. Ci co mają dużo postów to po prostu tacy co sobie siedzą, bo mają czas.
Rada żebyś nie popełniał tylu błędów i nie pisał tylu postów :
spędzaj przy każdym poście minutę dłużej, aby sprawdzić, czy na pewno jest poprawnie napisany. Wtedy dopiero go wyślij. Stracisz na tym czas i będziesz pisać 9 postów dziennie.
Raczej nie patrzę na ilość postów ani na to co kto napisał i po kim powtórzył (byle nie był to post w stylu "lol"). Chodzi o to, żeby post miał sens i dał się przeczytać.
Myślę, że głównie powinieneś popracować nad literkami:
1. Jak piszesz - patrz w monitor, jeżeli nie znasz układu klawiszy na klawiaturze patrz co chwila na nią, ale głównie wzrok utrzymuj na ekranie (to pozwoli na wyłapywanie i poprawianie błędów na bierząco).
2. Jeżeli nie znasz jeszcze na tyle klawiatury by pisać dwoma rękoma i co najmniej ośmioma palcami (niektórzy potrafią dziesięcioma), to pisz powoli.
Możesz też napisać post w wordzie a potem go przekopiować
a tak btw: proŚba pisze się przez "ś" (sorry ale musiałem to wytknąć)
Ja to może czasem przesadzam, bo właściwie to staram się, żeby moje posty były maksymalnie po Polsku napisane i bezbłędnie (edukacja zrobiła swoje), ale podpisuję się pod przedmówcą - spróbuj pisać w Wordzie, bo ilość błędów jakie popełniasz jest... no... hmmm ;) popracuj nad tym. Żle się czyta niektóre posty.
No i może rzeczywiście czasami piszesz mniej użyteczne posty, ale ogólnie OK. :)
O pisaniu w wordzie myslałem i chyba tak zrobie :)
Ulrek - kiedyś sie tego uczyłem, ale zapomniałem :P.
Nie lubie tak pisać.
Mój problem jest taki że ja ogólnie szybko obiema rękami pisze i czasamii nacisnę a przed j w wyrazie jaki, itd.
Superman - też to do mnie zaczyna docierać niestety.
Pamiętam gdy na forym głównymi ludźmi byli kotomaniak, eerion, supermen, Us3r (choć tego mneij bo szyybko odszedł :P ), gremlin i kilku innych kumpli.
To były wspaniałe czasy ;)
No może wtedy nie byłm głównym, ale pamiętam jak gremlin mał jakąś wysadzaną plsuzową maskotkę, pamiętam jego nominację na modka :)
To były czasy.
Aha gimli- nigdy nie odpowiedziałem tylko temata do zamknięcia.
Coś dopowiedziałem lub pouczyłem.
Ale nigdy nie było same temat do zamknięcia
Pamiętam gdy na forym głównymi ludźmi byli kotomaniak, eerion, supermen, Us3r (choć tego mneij bo szyybko odszedł ), gremlin i kilku innych kumpli. to zle pamietasz, bo gremlin dlugo userem nie byl ( prawie od razu modem zostal ;) ), a U$3r odszedl kiedy gremlin byl juz moderatorem . co do tego ze byles jednym z glownych ludzi tego forum nie skomentuje ;)TEmat do zamkniecia- jakoś tak nagle mi sie zachciało konczyć tematy, ale tylko te w któych uważałem że łamie regulamin/jest wyczerpany aby inni nie klepali postów, więc mam nadzieję że tu jestem wytłumaczony. nie jestes, ja juz od dawna chcialem zeby do regulaminu zostalo dodane "zakaz pisania postow w stylu "temat do zamkniecia" "user do upomnienia" ( zaraz sprawdze czy jest dodany ;) ) , jesli post poza tym nic nie przekazuje . a co do tego zeby inni nie klepali na temacie postow : sam sobie w ten sposob klepiesz
ale moim najwiekszym zastrzezeniem jest to, ze spora czesc twoich postow to powtorzenie poprzednikow, tyle ze w innych slowach
ale zeby bylo cos w tym poscie milego : dawniej twoje posty byly blizej poziomu fakeusa niz
np. raynolda,polina,marreda,dr omadera teraz sie juz polepszyles , chociaz do poziomu wyzej wymienionych nadal ci sporo brakuje ;)
( zeby nie bylo niedomowien - nie chodzi mi o poziom w tibii, tylko poziom postu;) )
no czasami ktoś coś skasuje jak uzna ze dla tematu niepotrzebne :/ Zgadnij kto..
@Topic
Ostatnio poswiecilem kilka godzin by sobie oblukac Twoje wszystkie posty i powiem Ci ze dziwi mnie fakt ze masz tylko 2 upomnienia. Ogolnie Twoje posty nie robia na mnie specjalnego wrazenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.