Pokaż pełną wersje : NA jakich czarach szybko leci mlvl?????
Siemanko mam pytanko... zaczelem grac sorcem i nie wiem dokladnie jakimi czarami spalac mane zebyc szybko rosl m-lvl tak do 30 mlvl????
Z gory wielkie THX!!!
Nie ma roznicy jakich uzywasz czarow. Szybkos z jaka rosnie mlvl zalezy od szybkosci regeneracji many.
Robiąc po 2 HMMy (w dwóch rękach), explozje i sd'ki oraz gfb. :]
omfg... co za pytanie...
Siemanko mam pytanko... zaczelem grac sorcem i nie wiem dokladnie jakimi czarami spalac mane zebyc szybko rosl m-lvl tak do 30 mlvl????
Z gory wielkie THX!!!
No, coż. na poczatku oczywiscie utevo lux potem exura az do 3m lvl na 3m lvl i 10lvl robimy hmm'y. gdy juz zrobimy kilkanascie bp kilka sprzedajemy kilka dla kasy na nowe czary a z reszta idziemy expic az do 15lvl. na 15lvl to juz sd, sd i jeszcze raz sd i tak do 30m lvl. ale zanim bedziemy mogli robic sd to robmy fire bomby gfb i inne takie zabawki :)
ps. jestem pierwszy :cup:
slimaczek
03-04-2005, 14:11
No, coż. na poczatku oczywiscie utevo lux potem exura az do 3m lvl na 3m lvl i 10lvl robimy hmm'y. gdy juz zrobimy kilkanascie bp kilka sprzedajemy kilka dla kasy na nowe czary a z reszta idziemy expic az do 15lvl. na 15lvl to juz sd, sd i jeszcze raz sd i tak do 30m lvl. ale zanim bedziemy mogli robic sd to robmy fire bomby gfb i inne takie zabawki :)
ps. jestem pierwszy :cup:
I w taki sposób zachowałeś się jak noob mówiąc "Jestem pierwszy" i źle pouczając kolege. Odpowiedź na pytanie jest prosta: spalać mane czarami które sie dzielą przez 20. Jak bedziesz do 1mlv spalał mane utevo luxami (20 many) wystarczy 40 min, a jak będziesz spalał manę exevo panem (30 many) to potrzeba aż godzine, bo 10 many z każdego czaru się nie liczy. Więc rób wszystkie runki i czary które biorą 20, 40,60,80 itd. many. Możesz też robić hmmy, ale mając 140 many i dwie runy w rękach (wtedy zrobisz dwie runki naraz).
kurde fajnie wiedziec ( mam mlv 64) ale niewiedzialem dokladnie o tym przez 20 ;p
ale i tak glownie robie teraz only sd wiec jest luz^^
To wszystko zalezy od lvl...im wiekszy level tym wicej many ...na poczatek hmm/gfb a potem juz jazda na exevo mort hur :P:P:P:P to wszystko zalezy od regeneracjii many
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.