Pokaż pełną wersje : O co chodzi z kilofami na mainie????
Kael'Thas
22-02-2004, 23:16
Kiedy chodze na kopalnie dwarfów koło kaz zawsze są te KILOFY!!! O co z nimi chodzi czy da sie je w jakiś sposub używać? Jak sie da to w jakim celu? Mi koledzy mówili że da sie nimi wykopać dziure, czy to prawda, bo jeśli nie to w jakim celu je stworzono??? ?(
tak mozna wykopac dziure,trzeba tylko wiedziec gdzie...
bylo juz pelno takich tematow
czyli służy do tego samego co łopata??
Mozna tak powiedziec ze sluzy do tego samego,lecz nie mozna rozkopac tych samych dziur... :] Musisz sam odnalezc takie miejsce w ktorym mozna kopac kilofem.:D
Oryginalnie dodany przez Nemoz
czyli służy do tego samego co łopata??
Łopata służy do rozkopywania dziur zawalonych kamieniami. A kilofa można uzyć międzyinnymi.
1.Gdzies w kazz.
2.Chyba gdzieś na PoH jest miejsce z dużą iloscią smoków i trzeba do nich dziure wykopać.
3.W jaskini Beholderow na bagnach w okolicy Venore tam gdzie sa 2-3 bh mozna wykopać dziure do Mumi.
Jest ich tam z 6.
...i jeszcze tysiąc innych miejsc
-misiek-
24-02-2004, 23:17
A możecie mi powiedzieć gdzie jest więcej takich miejsc, oczewiśćie na GG, bardzo bym prosił :))
A czemu nie tu ...
Niech sie ludzi dowiedzą co gdzie i jak :)
Ja tez z miłą chęciom dowiem sie o czymś nowym
Taaak...tyle że większość takich dziur to jednak questy więc się raczej nic nie dowiesz...bo tutaj quest spoiling jest zabroniony.Powiem ci tyle że jest dużo takich dziur i czasem możesz je znaleźć zupełnie przypadkowo.Albo zobaczyć je już odkryte :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.