Pokaż pełną wersje : niewidzialnosc
holender
23-02-2004, 11:56
jak jestem niewidzialny to tylko dla potworow czy dla tibianczykow tez???
Jesteś niewidzialny tylko dal potworów, ale nie wszystkich. Sprawdź dział potwory (http://www.tibia.pl/monsters.php?s=4) , żeby dowiedzieć się przed którymi chroni niewidzialność.
holender
23-02-2004, 12:03
napewno??
napewno a wygladasz tak jak stalker (czy jakos tak)
Oryginalnie dodany przez holender
napewno??
NAPEWNO!!!! twoja nabijanie postow jest naprawde dobijające!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mathayus
23-02-2004, 15:33
tak wygladasz jak stalker
a nie widzia ci tylko glownie slabsze potwory
jesli slabszym potworkiem mozna nazwac cyca albo huntery.... mimo ze na nie poluje nie uwazam zeby byly slabe :] ... A wracajac do tematu... sprawdzałem lv i imie tych niewidzialnych wiec napewno jestes wykrywalny..jesteś nawet w oknie battle wiec jak juz kilka razy było mówione tak tylko dla potworkow (niektórych) jestes niewidzialny
Vanhelsen
23-02-2004, 19:59
Dla playera jestwś widzialny lecz dla potworów niewidzialny (niedlawszystkich) a jeśli chodzi o stalkerka to on jest CAŁKOWCIE niewidzialny (nawet w okienku batlle X( ) chyba że zarwie z GFB to nam się ujawni jako ładny "czarno-żółty" ludzik :D
rowerek33
23-02-2004, 20:07
co do trzeciego postu, ***w którym jest jeden wyraz***, czytałem gdzies na wstepie ze za to sie dostaje upomnienie czy cos takiego...
Jesteś niewidzałny tylko dal potwoów ale niezadużo jest potworów kture cie nie widzą X(
holender
24-02-2004, 13:43
co najczesciej sie zabija przy uzyciu niewidzialnosci?
co najczesciej sie zabija przy uzyciu niewidzialnosci?
Najczesciej potworki, ktore Cie nie widza. Tabele i opis masz na stronie. Ja na niewidce tluklem glownie demon skeletony.
Zamykam bo co niektorzy nabijali posty bezmyslnie powtarzajac po innych.
~close~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.