PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon Lord

Flavius
04-04-2005, 18:48
Witam! Planuje wyprawe na Dragon Lorda (tego we wierzy)
Czy dam go rade bloknąć?

Ekipa:
Ja 37 lvl elite knight, 75/74, c set, warior helmet, skull staff, tower shield
Sorc 32 lvl, 43 mlvl (sd)
Sorc 27 lvl, 36 mlvl (sd)

Bedzie to hunt dla zabawy - 2 lub 3 dl

Damy sobie rade?

Matekneo
04-04-2005, 19:50
Wedlug mnie dalibyscie sobie rade ale poszloby dosyc sporo uh, bo masz malo hp na tym lvl no i combo to chyba z jakies 700 hp.... Ale nie jestem pewnien, jesli sie nie boisz - sprobuj
POWODZENIA!

-Res-
04-04-2005, 19:55
Wedlug mnie dalibyscie sobie rade ale poszloby dosyc sporo uh, bo masz malo hp na tym lvl no i combo to chyba z jakies 700 hp.... Ale nie jestem pewnien, jesli sie nie boisz - sprobuj
POWODZENIA!
mi wszyscy odradzali orc land i fajnie sie tam expilo :P
Idz na dla dasz raczej rade z takim teamem ale uwaga bo moj znajomy 62 wtedy lvl malo nie wyrobil i by nie padl na dl =/

iglarf
04-04-2005, 20:47
Blokowanie DL-a na twoim lvlku to będzie lekkie ryzyko...
Lecz są osoby ,które blokowały Dl-a na 25lvl...
Jeśli ci sie uda bloknąć to przygotuj sie na dużą strate UH... :)

Dwik
04-04-2005, 20:52
Idź na wieżę z DLem tam się łatwiej blokuje, jednak ciagle obserwuj stan twojego hp. Przy dwóch sd shooterach wystarczą jedynie ~4 tury walki i dl padnie. Nie ma to jak mała dawka adrenalinki xD

elite
04-04-2005, 20:58
Powinniscie z nutka szczescia wyjsc calo... Sorce na utamo vita musza walic... Ja bylem na dl'ach, blokowal 25 knight, walilem ja (28 palek-66 dista i 37 palek-70 dista) nie uzywalismy hmm ani nic, tylko belty i knightowi poszlo 8 uhow... ^^ Pamietaj ze dl'e czasami sa wkurzone i wala mocno, 44 knight kiedys zginal od jednego combo... Roznie to bywa

khazad
04-04-2005, 22:57
Witam! Planuje wyprawe na Dragon Lorda (tego we wierzy)
Czy dam go rade bloknąć?

Ekipa:
Ja 37 lvl elite knight, 75/74, c set, warior helmet, skull staff, tower shield
Sorc 32 lvl, 43 mlvl (sd)
Sorc 27 lvl, 36 mlvl (sd)

Bedzie to hunt dla zabawy - 2 lub 3 dl

Damy sobie rade?

49 levelowy knight blokowal i atakowal zarazem... 22 levelowy pally ( ja ) ze skillami 60+ napieprzal z bolcow. szlo wtedy na jednego dla okolo 15+ uhow. pomagajac sobie hmmkami ( ten sam team ) zchodzilo jakies 5-10 uhow. ogolnie - da sie, tylko po co? zacznie spammowac i wszyscy padniecie nawet nie bedziecie wiedzieli kiedy... poza tym pietro nizej sa 2 dragony na raz, a z nimi 37 levelowy knight sobie nie poradzi...

Ashlon
05-04-2005, 14:07
@All : max kombo dla to 850+ czyli : gfb, f-wave i lapa.
Na wiezy, przy odpowiednim ustawieniu takie kombo nie jest mozliwe (wchodzac prawdopodobnie dostaniesz f-wave, ale przesuwasz sie tak, jak na screenie):
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/dl_akcja.jpg
Dostajesz hity z lapy (przy 74 shieldingu beda w granicach 40-80), z gfb okolo 100-150. Jezeli nie zlapiesz laga, moze to byc calkiem przyjemny hunt.

Lyonis
05-04-2005, 14:13
Zgodze się z nakromantą ale właśnie najgorsze jest wejście, ponieważ jak wchodzisz możesz dostać f-wave gfb i lape i może nie być za fajnie.Przed wejściem najlepiej sie uhnij , żeby mieć full hp 8o

Anaconde
05-04-2005, 14:34
NIe uwierzycie mi moze, ale na 14 lvl bodajze knight (moj kumpel) zblocznal dla xD .

ciemne dropsy
07-04-2005, 15:28
Przy ekipie 5 100+ sorcow moge ci uwierzyc, tylko wtedy gdy powiesz ze knight mial baaaaaaaaardzo duzo szczescia. Po 1. knight na 14 lvlu prawie na pewno nie ma 4 mlvlu wiec nei ma uhow. gfb + lapa - dead. Tylko ejzeli wykonczyliby dla w jednej turze jest to mozliwe - czyli praktycznie niemozliwe.

Ashlon
07-04-2005, 16:11
Przy ekipie 5 100+ sorcow moge ci uwierzyc, tylko wtedy gdy powiesz ze knight mial baaaaaaaaardzo duzo szczescia. Po 1. knight na 14 lvlu prawie na pewno nie ma 4 mlvlu wiec nei ma uhow. gfb + lapa - dead. Tylko ejzeli wykonczyliby dla w jednej turze jest to mozliwe - czyli praktycznie niemozliwe.

Wszystko jest mozliwe. Knight na 8lvlu mial 81/81 i 5 lub 6mlvl (nie pamietam dobrze).A wlasnie - przeciez ktos mogl go uhac. Przy lekkim szczesciu ladnie to szlo ;)

Bobi
07-04-2005, 16:54
Dasz rade bloknąć ale tylko na wieży. W innym miejscu byłby prawdopodobnie hardcore. Tak jak widzisz na zdjęciu które dał Nekromanta musisz po wejściu na góre przesunąć się w tą szczeline. Jeśli już się przesuniesz skoncentruj się na uhaniu. Nie oszczędzaj uhów! I teraz 2 uwagi. Wchodząc do dragon lorda na tą wieże na +1 zdaje są 2 dragi. Uważaj na nie! Ja tam prawie co padłem (uhałem się na redzie). No i druga sprawa- gdy ci magowie zpiorą go do reda zacznie on uciekać w ich kierunku i napieprzać tymi jego wybuchami. My to rozwiązaliśmy tak, że mag uderzył exevo mort hur i DL zdech. Jeśli bedą napieprzać z sd to powinno Ci zejść około 5 uhów. Ja na 41 blokowałem DL'a bili go 40 royal i bodajrze 25 master. Poszło mi 5 uhów a DL nie walną mnie ani razu za 300+.
Powodzenia ;)