zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PK! poprawiony link

Mc macio
04-04-2005, 20:02
wczesniej zalozylem temat "PK! pk! filmy z pk!" ale cos sie stalo i link sie popsul (mozecie sami sprawdzc) a nic nie moge odpowiedziec w tamtym temacie ani edytowac X( po.pier.dolilo sie cos...
no wiec podaje link jescze raz
pekowalem z kolega
powiem moze kto kim pekowal

mc macio, kapitan huh, vireus to ja
ryin ralker, kapitan hah, simatan to moj kolega

filmy sa w dziale download, zachecam do obejzenia wszystkich i komentowania
http://members.lycos.co.uk/pierzu/

(ta stronka nie jest nasza tylko naszego kolegi wiec prosze o nie ocenianie nas po jej wygladzie)
(powtarzam sie)

Grenni
04-04-2005, 20:22
Wygląda na safe... .rec w download ;]

Kebes
04-04-2005, 20:45
Co za koleś... Nic się nie zepsuło tylko Moderator usunął ten link... OMG.

Kapitan Hah
04-04-2005, 21:21
tylko nie wiem czemu modelator usunal ten link; robilem niektore z tych filmikow... wiem, ze mc macio nie jest w stanie zrobic keyloga <ja rowniez> ;p
ja myslalem ze zrobimy dobrze wystawiajac te filmiki, w koncu to troszke pracy wlozylismy wstajac przed 12 w kazda sobote i niedziele :P
a co do plikow exe... to chyba tam jest mc na stronce, ja go nie sciagam i nie uzywam... TAK JAK KAZDEGO INNEGO MC <boje sie o moje postacie ;p> /// a chyba pisze wyraznie ze nie bierzemy odpowiedzialnosci za wyglad, zawartosc tej stronki... oprocz oczywiscie tych filmikow...

Dark Blondi
04-04-2005, 21:42
tylko nie wiem czemu modelator usunal ten link; robilem niektore z tych filmikow... wiem, ze mc macio nie jest w stanie zrobic keyloga <ja rowniez> ;p
ja myslalem ze zrobimy dobrze wystawiajac te filmiki, w koncu to troszke pracy wlozylismy wstajac przed 12 w kazda sobote i niedziele :P
a co do plikow exe... to chyba tam jest mc na stronce, ja go nie sciagam i nie uzywam... TAK JAK KAZDEGO INNEGO MC <boje sie o moje postacie ;p> /// a chyba pisze wyraznie ze nie bierzemy odpowiedzialnosci za wyglad, zawartosc tej stronki... oprocz oczywiscie tych filmikow...

A moim zdaniem to jest Twoje 2 konto -.- zobaczcie date dolaczenie :|

Kapitan Hah
04-04-2005, 21:48
... zacytowalbym cie ale... nie umiem ;/ w kazdym razie mowie to do "DARK BLONDI"... ow mc macio poprosil mnie abym wyjasnial, obserwowal ten temat(bo to w koncu tesh mnie dotyczy ^^) zalozylem dzis konto... i wyjasniam takim... jak... ty... ze to chyab nie mozliwe... jak nie chcesz to nie wchodz wogole na ta strone...
...chcialem dobrze... a jak wyszlo?! ;/

KornikCrew
04-04-2005, 22:05
To jak dajesz poprawiony link to nie dawaj nowego tematu Noob.

Kapitan Hah
04-04-2005, 22:09
To jak dajesz poprawiony link to nie dawaj nowego tematu Noob.
tylko ze on nie mogl edytowac... przynajmniej tak pisze...

<<umiem zacytowac...chyba :)>>

Mc macio
04-04-2005, 22:30
ale z was lole.. wyraznie pisze ze cos sie porabalo( jak zreszta z cala stronka tibi)
a kapitan hah to nie ja. gdybyscie ogladali filmiki to byscie chyba wiedzieli.
:baby: :baby: :baby:

Kapitan Hah
04-04-2005, 22:34
ale z was lole.. wyraznie pisze ze cos sie porabalo( jak zreszta z cala stronka tibi)
a kapitan hah to nie ja. gdybyscie ogladali filmiki to byscie chyba wiedzieli.
:baby: :baby: :baby:

nie mowcie lol, noob, itd. mc macio chyba nie przeczytal postow... jush mu powiedzialem ze to "cos" to byl moderator :P

Samek
05-04-2005, 17:52
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=31240&highlight=filmy
to jest jest link do poprzedniego tematu z tym filmem. Wcale nie zginął tylko trzeba umieć szukać;]

Senon
05-04-2005, 18:28
*******eni hakerzy =.='' TO JEST KEEYLOGER !!!!

Avager
05-04-2005, 18:36
I tak ten link za tym linkiem nie działa :D a szkoda.. bym se pospamował z tym twoim Keyloggerem (ściągnął bym i bym ci ***noł z 1000 różnych Acc # i Pass ).

EDIT:

jak by co to wiem że został ucięty przez modka :D. Farewall Modki (Czy jakoś tak ).

Kapitan Hah
05-04-2005, 20:21
muahahahahaa... chce mi sie smiac... jestescie "super" experci... tylko chyba nawet nie wiecie jak wykryc keylogerra... muahahahaha... moze ktos inteligentny sprawdzilby kazdy z filmikow, na kompie gdzie nigdy sie nie zaloguje i wtedy powiedzial prawde na forum...
jedyne co moge powiedziec... bezpodstawne oskarzenia noobkow nie oznaczaja ze filmiki sa keyloggerami...
I BARDZO PROSZE ABY KTOS NAPRAWDE SPRAWDZI TE FILMY I SKONCZYL Z BEZPODSTAWNYMI OSKARZENIAMI!!

Mc macio
07-04-2005, 15:22
naprawde bylbym baaaaardzo wdzieczny jakby ktos sprawdzil i powiedzial prawde na ty forum bo jak narazie to jakies lole powiedzialy ze keylogger i teraz tak wszyscy mysla... X(

NIECH KTOS NEUTRALNY SPRAWDZI JAMIKS BEZPECZNYM SPOSOBEM TE NASZE FILMIKI I POWIE PRAWDE NA FORUM