Pokaż pełną wersje : blokowanie potworow
witam czy mozna blokowac potworki typu giant spider bronia dwureczna? mam skille 73/70 i chcialbym zablokowac gsa guardian halberd 46/15.Wiem pewnie napiszecie ze po co lepiej z tarcza ale nie o to mi chodzi.
Mam skille 63/61 i blokuje narazie cycki z fs, mysle ze Gs'a nie zablokujesz taka bronią co ma 16 czy tam ile defa, chyba wiesz jaki gs jest mocny?
wtedy to blokowanie "zachacza" juz o solowanie tego gsa, na co jak wniskuje z Twojego pytania nie jestes jeszcze przygotowany. to tak jak ja moge owiedziec ze dziisaj zablokowalem 10 dragonow z mojej d lance, blokowalem sam dla siebie :P moj kolega kiedys poszedl ze znajomym sorcem na of i tam orc warlorda blokowal z giant sworda. widzialem potem screeny. takie "blokowanie" skonczylo sie seria hitow 150+ w mojego kolege (najwiekszy 182).
odpowiedz na Twoje pytanie:
teoretycznie: dasz rade
praktycznie: nieoplacalne no i latwo pasc
witam czy mozna blokowac potworki typu giant spider bronia dwureczna? mam skille 73/70 i chcialbym zablokowac gsa guardian halberd 46/15.Wiem pewnie napiszecie ze po co lepiej z tarcza ale nie o to mi chodzi.
Zapomniałeś powiedzieć jednej z ważniejszych rzeczy .. jaki masz level ?
Przy 'blokowaniu' mocniejszych potworków z bronią dwuręczną w łapie jedną z ważniejszych rzeczy jest ilość HP :) Wiadomo przecież, że lvl 20 knight nawet ze skillami 100/100 ma niewielkie szanse na zablokowanie GSa w taki sposób (no oczywiście chyba, że ma ogromne zapasy UHów ewentualnie kolegów, którzy będą go wspomagać i leczyć).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.