zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koncert IM w Chorzowie...

Gangrel
04-04-2005, 21:47
Jestem ciekaw kto sie pojawi. Ja bede na 99%. Uh, pol zycia o tym marze ;)

Dan the Automator
04-04-2005, 22:15
<ironia>
Iron Maiden? Toż ja myślałem że to koncert Kreator + Mastodon i jakiśtam suport ;)
</ironia>
Dobra, szczerze mówiąc zainteresowałem się tym jak usłyszałem że ma grać tam Mastodon (czyli jednym słowem - niepodważalny niszczyciel roku 2004!), Behemoth i Kreator.
Z tego co wiem Mastodon nie zagra (może i dobrze, bo mam wrażenie że dla typowego słuchacza IM może być on... niestrawny), Behemoth też chyba odpadł (Behold Bastard Son - I am the Evil One!) - z ciekawych został Kreator. Niestety nie wydam ~100zł na samego Kreatora, bo to ciut za dużo (bo takiego najtłisza bym nie zdzierżył ;) ). Nie wydam też dlatego...
...dlatego że na horyzoncie widać już koncert Slayera w W-wie!! 8o Będzie się działo!!!

Brave
05-04-2005, 21:52
Ja będę na 100%, mam już bilet :)

Z tego co wiem to oprócz Iron Maiden będzie Nightwish, Hunter, Kreator i Dragonforce.

Mushroom
30-05-2005, 10:34
byłem na koncercie jakos od behemota. koncert był świetny troche mnie zdziwiło jak Taria z nightwisha wyszła w szpilkach a jeden z gitarzystów też tego zespołu z kolei był w sandałach o ile sie nie myle.
Swoją drogą to ironsi mają juz swoje lata a jak sie patrzyłem to latali po scenie jakby mieli po 20 pare. Ci ludzie sie wciąż świetnie trzymają :)
UP THE IRONS :cup:

Malumiasta
30-05-2005, 12:38
Jak się dowiedziałam że będzie Dragon Force to myślałam, że się rozpłaczę że nie wzięłam biletu...
TARJA W SZPILKACH?! Jak Boga kocham...
Dalej, Ci co byli obecni - piszcie, jakie wrażenia!

kaczi
30-05-2005, 15:54
Wiem, że moja siostra była, ale jeszcze nie wróciła ;)
Jak wróci to coś ciekawego dopiszę :P

Dj Nekro
30-05-2005, 17:13
Mój kumpel tam pojechał, dokładnie sąsiad;)

Pharaun
30-05-2005, 17:23
A będzie jakaś transmisja tego?(sam nie wierze w to co pisze)
Piszcie wrażenia ! Ja za młody póki co jestem żeby przejechać pół Polski na koncert :p
@offtopic
Czytałem na stronie IM że jest na ukończeniu koncertowy album z ostatniej trasy. Zaczynam zbierać kase

Mushroom
30-05-2005, 18:43
apropo koncertu jak dobrze słyszalem co bruce mówił to mają koncertowac w Polsce w następnym roku. :D :D że mają promowac swój nowy album :)

shae
31-05-2005, 00:18
No i po koncercie... Ciekawe za ile moje mięśnie i gardło wrócą do normalnego stanu :/

TiTuS
31-05-2005, 08:08
Napisze ktoś kto był na koncercie. Jak wrażenia ? :)

Gangrel
31-05-2005, 08:31
Wklejam swoj post z forum MM, poniewaz niekazdy ma tam dostep.

Bylo przeza***iscie. Zaluje ze nie moglem byc caly dzien, ale coz, bylem w Czechach i nie moglem odrazu przyjechac. Zalapalem sie na kawalek Kreatora, i cale Nightwish i IM. Nightwish byl spoko, ale Maiden poprostu roznioslo stadion. Przeswietne swiatla i scenografia a do tego poraz pierwszy(i moze ostatni) od 20 lat zespol zagral "Phantom of the Opera". Mowiac krotko: Nogi mi do dupy wchodzily po koncercie i czulem sie jakbym polknal papier scierny.

Gangrel
31-05-2005, 22:03
Odswiezam i polecam: http://www.mystic2005.end.pl/

Vekegi
02-06-2005, 13:25
moja kolezanka była z kalsy i mówiła że było GIT!

Pogromca loli
05-06-2005, 19:07
Nie jest to zdjecie z Polski ( takowe powinny zostac uplodowane w najblizszym czasie na strone www.ironmaiden.com ) lecz tak samo wygladala scena w Chorzowie na samym poczatku wystepu :D
http://www.ironmaiden.com/media/images/low/IID00001826.jpg

UP THE IRONS

Brave
06-06-2005, 19:28
Także wklejam z forum Metal Militia:

Było zaj3biście ; D. Gorąca nie czułem, bo na początku dostałem ładny prysznic z armatki ; D. Dragonforce nieźle grał, Frontside podobnie (ach, te młyny ), 'Metal is Forever' Primal Fear rzeczewiście udane, Bełtomioth - jedna wielka rzeźnia, ot żeby się wyszaleć, Kreator - zagrali całkiem całkiem, nawet niezła zabawa. No i finał: Nightwish - cud, miód, orzeszki ; D. Po Nightwishu nie warto było wychodzić, jeśli chciało się mieć dobre miejsce . Ironi zagrali zaj3biście, tylko, że za mało . Miało się skończyć o 0.00, a skończyło się o 23:20. Wogóle miałem nadzieję, że zagrają więcej znanych kawałków, ale na na Run to the Hills, The Number of the Beast i Running Free można było usłyszeć nas daleko poza stadionem .
Ogólnie to zabawa była przednia .

Dodam jeszcze, że Bruce mówił, że zamierzają do nas przyjeżdżać co roku i że za rok wydają nowy album ; ). Up the Irons!