PDA

Pokaż pełną wersje : Pomocy !!

Beny
23-02-2004, 14:43
Dzisiaj po powrocie ze szkoły chciałem się zrelakspować i pograć troche... a tu kij wielkio:/ włączam i po wczytaniu listy postaci....i (po wciśnięciu enter ofcourse ) po chwili wczytywania się do gry zamiast do gry pokazuje się tak w kółko... mam małe podejżenia że kolega mojego brata mógł coś mi namieszać ale bardzo małe (bo dysk prez pare godzin u niego był, a braszka nie chce żebym tyle grał przed matura..jak mi to wogóle nie przeszkadza w nauce :D ) i teraz moje pytanie..czy to jest możliwe że tak ktoś mógł zakręcić ... i jeśli tak lub nie..to jak to zrobić żeby działało????

Re down.. na kompach troche się znam i takie podstawowe żeczy robiłem już kilka razy ... nawet zrobiłem drastyczny restart (guzik reset) podczas wczytywania na serwer i nic :/

re down down hmmm no ortografia zawsze była dla mnie problemem, więc soryy... ale wiesz..mam do ortografi uraz z dziecinstwa i nie widze różnicy czy pisze przez u czy ó itp wiec..soryyy ale zawsze myślałem że liczy się treść wypowiedzi ..a jego forma jest mniej ważna :]

Bartix
23-02-2004, 14:49
mielismy o tym na ircu:
1. wlacz/wylacz tibie
2. zresetuj kompa
(u mnie pomaga)
3. bedziesz mial troche spokoju :P

WiQ
23-02-2004, 15:22
Odinstaluj tibie i zainstaluj jeszcze raz

ps: moze na kompach troche sie znasz za to na ortografii nie bardzo

Beny
23-02-2004, 17:11
zainstalowałem ponownie tibie i nic :/ to samo :/ ma ktoś jeszcz e jakieś pomysły co mogło się stać...bo jeśli to by było coś z netem to chyba by pokazało że nie może się połączyć, albo jakiś error... a tutaj nic pętla się zrobiła .... i mam zonka... wiec jakies pomysły ?

Ok samo się naprawiło... wystarczyło poczekąć... pewnie i tak już nikt nie odpisze to temat można chyba zanmknąć . ... Podsumowując czasami tibia się dziwnie zachowuje ale wtedy radą jest dać jej odpocząć :)