Pokaż pełną wersje : SI - Pogadaj Z Komputerem. POLECAM!!!
Bobercjusz
23-02-2004, 17:16
Znalazłem ostatnio piękną stronę, na której można porozmawiać z panem Fido.
Jest to naprawdę przednia zabawa i wchodzę tam co chwilę aby sobie pogawędzić o rozmaitych sprawach.
Oto Link:
Fido Interactive (http://www.lamber.gda.pl/)
Porozmawiajcie z nim oraz napiszcie co o tym sądzicie.
Ps. Jeśli dobrze poszukacie to znajdziecie tam parę innych postaci lecz niestety tylko 2 sa po polsku :(
Jakiś tempy ten fido, nie postarali się chłopaki. Pewnie ma za małą bazę zwrotów, a po za tym chyba nie ma wyszukiwania całokontekstowego, a tylko pojedyncze słówka wyłapuje, i na podstawie jednego jakiegos słowa odpowiedź generuje. Można by to zrobić lepiej.
Gniew Mroku
23-02-2004, 18:21
Naprawdę niezłe. Polecam wszystkich. Ja właśnie rozsyłam link po znajomych.
PS.Niestety koleś nie chce powiedzieć w czym został napisany.
matkus :więc czekamy :D
Poziomek
23-02-2004, 18:50
Nawet fajny :) Coś w stylu tej miłej pani z pod 0-700 :D tylko szkoda że niemożna z nim porozmawiac o Tibii :/ mówi że niezna takiej gry ... na sex też niemiał ochoty, ale za to Adam ze strony www.sterprojekt.pl na moją propozycję: "Zrób mi loda." powiedział: "Dzięki, ale w pracy to wykluczone." czyli musze z nim zagadac po pracy :D hehe ogółem: Fajne
Wiecie co, te **** z tej firmy im płacą:D
Spytałem go ile mu płacą, i powiedział ze dużo..
A o tibi żaden nie chce gadać nawet ci angielscy... X(
oto tekst 'smiesznego' pana na haslo 'opowiedz kawal'
"Policja przesłuchuje uczestników bijatyki. - Dostał pan po twarzy i nie zareagował? - Zareagowałem... - Jak? - Spuchłem... Co, może być? "
Dosyc interesujace poczucie humoru
inny
"Profesor przerywa wykład i zwraca się do studentów siedzących w ostatnim rzędzie: - Kategorycznie zabraniam rozwiązywania krzyżówek podczas moich wykładów!! Na to ktoś z sali: - Czy na tle rebusów ma pan podobne kompleksy? "
A o tibii nie chce gadac, mowi ze jest zajety
Czasem ma troche nieinteligentne odpowiedzi ale w sumie jest spox :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.