Pokaż pełną wersje : Zrobie avatara
Nudzi mi się i nie mam co robić...
Jak komuś potrzeba jakiegoś nietypowego avatara to piszcie, z chęcią zrobię. Coś niecoś z mojej robotki możecie zobaczyć w moim avatarku - róża w paincie, a tlo w Photo Expresie :P
Mówcie śmiało...
w tym problem że avatary nie działają...
No to ja prosze o.... Kolesia z Pistoletem (widać twarz a kołojen spluwa, duży pistolet z widocznym magazynkiem, jak w Unreal Turnament)
no to ja prosze Wojownika taurena z world of warcraft w ciężkiej zbroji (koloru róży ) i kremową obramówką (zbroi) i żeby trzymał młot bojowy :)
Mi zrób ogniowy napis BADZO ok?
Ja chcialbym Cie prosic o zrobienie mi avatara zwiazanego z tibia i moim nikiem (Smiti) reszta nalezy do Ciebie :P JAk co to PW :)
Dr.Unknown
06-04-2005, 16:51
ja kcem laske
Pozwoliłem sobie wyręczyć autora z tak prostego zlecenia, proszę bardzo- drewniana laska dla pana:
http://img153.exs.cx/img153/1301/laskadrewniana0um.jpg
Dodatkowo pasujace tło.
up:
Miałeś do wyboru 1 z 3 możliwości ;) Wybrałeś tą... najbardziej "kulturalną" :D .
@BADZO
Ten tekst może byc na tle ognia? Bo z napisem musze troche pokombinować, narazie zrobie taki...
@VOMSU
Zalezy co masz na myśli :) Jak bedę złośliwa to ci zrobie kostur maga :D
@RESZTA
Avatarki niedługo umieszcze na www, jak tylko zrobie (nie zajmie mi to długo, może godzinkę). Narazie do umieszczania ich użyję zwykłego konta, ale moze niedługo załatwie sobie kawałek servka o lepszych parametrach. Adres www podam wam jak skończe :) (góra jutro).
PROSZĘ nie mówicie mi o postaciach z jakiejś gry tylko powiedzcie jak taki ktoś ma wyglądać (ja nie jestem wszechwiedząca i nie grałam we wszystkie gry :( ). Ale postaram się coś wykombinować...
tauren z world of warcraft wygląda o tak :
http://wow.battlenet.pl/src/characters-tauren.jpg
Mam już 2 wykonania dla Badzo - napis na tle płomieni i napis z płomieni.
Mam też ładną dziewczynę dla Vomusu :P
Juz przerabiam kod źródłowy do mojej starej www. Niedługo bedzie gotowa i wstawie wszystko.
Colier Scoredyne
06-04-2005, 19:31
Ja bym prosił o takiego "ponurego żniwiarza" z kosą w ręku, jesli nie wiesz o co mi chodzi to pisz ;)
Mam już 2 wykonania dla Badzo - napis na tle płomieni i napis z płomieni.
Mam też ładną dziewczynę dla Vomusu :P
Juz przerabiam kod źródłowy do mojej starej www. Niedługo bedzie gotowa i wstawie wszystko.
:D:D Faynieee :D:D
Pozwoliłem sobie wyręczyć autora z tak prostego zlecenia, proszę bardzo- drewniana laska dla pana:
http://img153.exs.cx/img153/1301/laskadrewniana0um.jpg
Dodatkowo pasujace tło.
Buehehehehe :D:D:D:D naprawde sexi ta laska i wogule:) Oki-podoba mi siem bardzo ladnie zrobione.A teraz jesli mozna to poproszem o fsa(fire sworda)
Mikhalov
07-04-2005, 15:58
ja bym chciał jakiś ozdobny napis CZŁOWIEK NEWBI
jakiś wypaśny
Strona zamieszczona w necie :cup: . Co prawda na słabym servku, ale jak znajde lepszą darmówkę to się przerzucę. Narazie avatarki są do ściągnięcia pod adresem:
www.eileen-bluerose.webpark.pl
liczę że docenicie moje staranic co do wykonania strony i grafy :P
ha! boskie wielkie dzieki :* :P:P:P
http://www.eileen-bluerose.webpark.pl/avatary/badzo.bmp
http://www.eileen-bluerose.webpark.pl/avatary/badzo2.bmp
Czy ja tez moglbym prosic ? Potrzebuje cos z L L (dla gildii :D) nazywa sie dokladnie Legendary Legion takze tło może być zwiazane z czymś legendarnym :D Bede bardzo wdzięczny :)
PS. Prosze o 65x65 pix z gory dzieki :) (bardzo mile widziana animacja :D)
fajno :)
Zrobiłam już w sumie 5 avatarów i stwierdzam, iż robienie idzie mi coraz lepiej. Oprócz dwóch avów dla Badzo jest zamówiona kostucha dla Coliera i laska dla vomsu, oraz upragniony Tauren Jackiewa (co prawda nie taki dokładnie jak chciał, ale zrobiłam co mogłam). Av dla Człowieka Newbi jest w robocie ale nie wiem jaką dobrać kolorystykę.
@Avanger Tymczasowy
Cieszyłabym sie gdybyś powiedział mi coś więcej o tym facio z pistoletem. Jackiew powiedział mi konkretną daną która mogłam podstawić w wyszukiwarkę. Jesli możesz to podaj mi imię jakiegoś bohatera strzelanki, albo co... (ja się nie znam, musicie się z tym liczyć :-P )
@PinGOne
Zobacze co da się zrobić... Nie wiem czy mój pomysł wypali przy tak małym rozmiarze obrazka, ale zawsze mozna spróbować. A tak przy okazji na jakim servku jest wasza gildia?
... a więc poprawie ci humor i powiem, że udało mi sie zrobić to co chciałam pomimo małego formatu obrazka. Masz gifową animację i zwykłego bmp z tego obrazka :)
Moje dzieło będziesz mógł obejrzeć (no nie dosłownie w tej chwili) na mojej www w dziale inne :).
Mam nadzieję, że ci sie spodoba :)
@edit
Juz obrazek jest na www. Terazz tylko powiedz mi czy sie nadaje :) WIem że napis jest troche taki nieciekawey sle musiałam go zrobić ręcznie, bo inaczej wychodził zamazany :( Powiedz co o tym sądzisz...
Dziekuje :* bardzo mi sie podoba i reszcie gildii również
No, no tayren dobry choć nie posiada młota to i tak znakomity ;) lepszy niż sobie wyobrażałem ;]
Ok muj wczesniejszy wpis zostal zignorowany.:( moze dlatego iz zamalo sprecyzowalem to co ma sie znalesc na obrazku.Wiec tak zmienilem koncepcje i prosilbbym o muj nick "Smiti" najlepiej czerwony na tle wody (morza, jeziora) licze ze tym razem sprobujesz mi zrobic avatar.
chciałbym avatar z fajnym niemieckim czołgiem o nazwie:tiger,na tle płomieni i wybuhuw tak jak to było w 2 wojnie światowej.
Poproszę avatarka z goblinem. Niech będzie widoczna jego twarz, uśmiechnięta. Ma być zielony. Może pokazywać 'OK!'.
Sokochłap
09-04-2005, 11:21
Mimo że szukałem ,nie znalazlem,dlatego prosze cie o wykonanie avatara ze smokiem, ale żeby bylo "widac" madrosc i dumę smoka... Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi :)
Bardzo cie przepraszam smiti że poczułes sie zignorowany, ale dośc długo zastanawiałam się nad wykonaniem twojego ava. Szukałam czegoś charakterystycznego co by mogło oddac twój charakter czytając twoje posty. ALe ułatwiłeś mi pracę mówiąc czego oczekujesz. Av jest gotowy i czeka na ciebie na www :)
Oprócz ava smitiego wykonałam także owego goblina (mam nadzieję że docenisz moje starania SuPerMANie bo kosztował mnie wiele pracy) i smoka (wydaje mi się ze jest dość dumny i nie wygląda jak taka dzika bestia :P ). Czołg dla Oerta jest w robocie, idzie mi nie najgorzej. Nie wiem czy uda mie sie oddać tak światnie płomienie i wybuchy ale sprubóję.
Wszystkie avy czekają na was na mojej (nowej) www:
Czekam na następne informacje i ocenę moich prac :)
Sokochłap
09-04-2005, 21:37
Dzieki! na to wlasnie liczylem
Druid Turema
09-04-2005, 21:50
Elieen ja bym bardzo porosił o avatarka. Chodzi mi dokładnie o takiego dużego uh na jakimś ładnym tle :D
No mi się też wydaje że mój został zingorowany ^^ ... może też dlatego że zasłabo go sprecyzyowałem ?
To więc dam innego.
Zrób avatarka, zniszczone, pogrążone miasto w pyle po wojnie (miasto teraźniejsze... nie jakieś zamki itp ^^ ). No i na horyzońcie niech zachodzi słońce (Pomarańczowo CZerwone), niebo czerwone.
I tak dokładniej to niech w mieście nie będzie widać żadnych istot żywych (tak jak po bombardowaniu bombą atomową... ).
Mam nadzieje że to tym razem zrobisz ^^.
EDIT:
Aha, jakim ty to programem robisz ? :O .
Dj Nekro
09-04-2005, 22:26
A ja bym chiał coś podobnego do mojego Avatara, lub ze słuchawkami DJ'a... ale napis "Nekro" musi być ;)
A ja bym chiał coś podobnego do mojego Avatara, lub ze słuchawkami DJ'a... ale napis "Nekro" musi być ;)
z tego co widze to nikogo avatarki nie działają, więc bądź tak łaskaw i go wklej ... a nie... chyba że chodzi ci z tego podpisu.... to taki offtopic .
ekhm.. gratuluję zdolności ;)
ja bym prosił o avatarek przedstawiający potężnego druida i napis Ciacio (ale napis taki mały) z góry thx (jak coś to PW)
@ Avager Tymczasowy
Poprostu: Wszystkimi po trochu :)
Płomienie uzyskałam dzięki efektowi smudge w iPhoto Plus 4 (był dołączony do mojego skanera), zaznaczenia i wycinanie odpowiednich fragmentów np. jednakowego koloru to Ulead Photo Express 4.0 (był dołączony do mojej cyfrówki), reszta to ręczne wykończenia w painie i google :D. Tzn. w google wyszukuję obrazek np. szara figurka goblina na tle jakichś paproci. Pakuję to na kompa w Expressa, urzywam funkcji "select by color" i zaznacza mi wszystko w jednym (podobnych odcieniach). Między innymi dlatego jest ta zielenina w gnomie - nie chciało mi się tego wycinać :D. A potem już tylko kolorowanie i zmniejszenie rozmiaru. Poprostu wykorzystuję wszystko co mam. Acha i do animacji Legendary Legiona użyłam Animation Shopa (ściągniety z neta). Co prawda musiałam robic najpierw w innym programie animacje klatka po klatce, ale mam satysfakcję że nie musiałam wydawać kasy na drogie programy :)
@edit:
GOOGLE TWOIM PRZYJACIELEM :D
Ja bym chciał 2(dwa) awatary:
Druid w fioletowej szacie z demon setem(demon:armor,legs,helmet) i 2 FSami w rękach na tle jasno fioletowej 8-ramiennej gwiazdy.
Druid w złotej szacie z crown setem(armor,legs,helmet,shield) i Thunder Hammerem na tle ciemno złotej 8 -ramiennej gwiazdy.
OK?
she_devil
10-04-2005, 13:42
a ja chce taka dzioche co u mnie na avatrzae tylko rudą i bardziej zmartwioną
sorrki ale chyba wiesz że nikt nie widzi twojego ava, moze opiszesz mi cos więcej albo wyślij mi plik z twoim avem na e-maila :(
@Oerta
Sorki ale nad twoim czołgiem musze sie jeszcze pomęczyć :D Będzie w następnej porcji avów...
@Senseal
Nie wiem jak ty sobie wyobrażasz druta :P. Mi wyjdzie rycerz a nie drut. Do tego muszę zachować format 100x100... Napewno tak ma wyglądac twój av? Nie będzie nawet widać ze to drut...
@Mija weekend...
... więc niestety musicie się liczyć z tym ze avy nie będą robione tak szybko i że bedę mogła zaglądac na topic "tylko" raz dziennie :(
Przepraszam bardzo,
Meeen1991
10-04-2005, 20:31
Hey dude you are making fantastic avatar's you are the best you rox !!! xDD (dobrze napisalem ?:D) dziex za avatar z laska ;]
co do tego avatarka z laską, co wy widzicie "SEXY" w paleniu (u mnie już odpadła widząc że pali -.- , sam nie pale a jak chciałbym chodzić z czymś takim co pali to bym se wzioł popielniczke do towarzystwa -.- ) . To taki offtopic ^^ . JA czekam na swego avatara (jeśli powstanie ^^ ).
:topic:
Gdzie ty tu widzisz laskę z papieroskiem?
Ja nie zamieszczałam takiej...
PS: Popieram twoje nastawienie do dziewczyn-papierośniczek. Nie próbowałam i nie będę !!! A z facetem co pali ta się nie umówię :P
Poza tym twoje riuny miasta o zachodzie słońca czekją na ciebie na www. (wystarczyło zajżeć) :-P
@Senseal
Nie wiem czu uda mi sie zrobić ci te druidy... Moze zmieniesz zdanie co do zawartości avatara... (nigdzie nie znajdę ci takiego druta, a jakośc moich paintówek widac na przykładzie tego ava dla także nawet nie mam zamiaru ci tego rysować :(
RESZTA ZAMÓWIONYCH AVÓW CZEKA NA WŁAŚCICIELI NA MOJEJ WWW (piszę żeby nikt nie zrobił tego samego błędu):
Druid Turema
11-04-2005, 16:34
Eileen :*:*:* dziękuje bardzo, bardzo mocno wlaśnie o takie coś mi chodziło
Mi chodziło o tą babke dla Vomusu, czyli o ten avatarek ^^:
http://www.eileen-bluerose.webpark.pl/avatary/lolo.jpg
A co do mojego Avatarka, coool ^.^ :
http://www.eileen-bluerose.webpark.pl/avatary/city.BMP
Ale i tak musze se narazie poczekac aż naprawią avatarki -.- .
EDIT:
Co do palenia :
JA próbowałem, kiedyś ojciec - jak miałem 5-6 lat - dał mi spróbować (sam chciałem), zaciągnołem no i kaszel, odrazu oddałem, Bardzo się cieszę że dał mi wtedy i od tego czasu nie miałem papierosów w ustach. Pozatym nie tylko już u dziewczyn / kobiet najgorsze są papierosy (są straszne ale idą również w parze z:
Alkocholem i Przeklinaniem).
Uznaje wypić od czasu do czasu, ale nie jak to u nas w szkole, każda przerwa = 1 piapieros (wyobraźcie sobie jak to jest jak jeszcze wypsikają się swoimi ... perfumami -.- ) .
sorki, ale dopiero po napisaniu zauważyłam, a nie chciało mi się edytować...
Cieszę się, że podoba ci się moja robota.
Być moze niedłuo na mojej www znajdzie sie także komiks jednego z forumowiczów (Arrivald). Komiks jest o tibii i oddaje jej "prawdziwe" przesłanie. Narazie kolega nie moze sie zdecydować nad tym czy chce to mieć na mojej www... Ael jeśli sie zgodzi to bedzie fajnie. Komiks możecie zobaczyć w
TYM (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=31695&page=1&pp=10) topicu.
Co wy na to?
PS: Robie co moge z tymi avami...
@edit:
A teraz coś z innej beczki... Znalazłam fajne flashówki z tibii, z podkładem muzycznym.
TU (http://www.skyscapedesign.com/BB/Theater/Movies/Love.html) macie link do najfajniejszego.
A TU (http://www.skyscapedesign.com/BB/Theater/) link do listy filmików.
Zadasm tylko jedno pytanie: Where's the love?
Odp. In TIBIA :) :cup: ;)
A ja prośiłbym jakiegoś maga z laską (kosturem jeśli wolisz).
Jeśi mogłabys zorganizować te szczegóły to byłbym bardzo ucieszony:
1. Mag w długiej, fioletowej szacie z żóltym paskiem i paskami na rękawach (przy ramieniu zółte paski, dosyć wąskie)
2. Długi, drewniany kostur, troche powyginany i z jarzącą na fioletowo kulą na końcu
3. Dluga, siwa broda i okrkągłe okulary na środku nosa :)
4. Na ramieniu maga mógłby przysiadywać brązowo - biały orzeł
5. Z góry dziękuje :)
Kendrek, zrobiłam co mogłam. Jak znajde lepszego maga to zrobie ci nowy. Wejdź na www.eileen-bluerose.webpark.pl i zassaj swój avatar :D
eileen thy wielkie o TO mic chodziło ;) ale robisz to przepięknie;]
Hmmm,szybko robisz te avatarki ;)
A tera Off topic (Główna przyczyna pisania posta ^^ ).
CZemu wy wszyscy mylicie AVAGER z AVENGER lub AVANGER. Ja mój nick wymyśliłem zupełnie sam (nawet nie wiedząc o istnieniu tych wymienionych ... potem się dowiedziałem jak zaczeli mylić -.- ) . Nie mylcie więc Avager'a z Avanger'em (mścicielem) czy innymi ^^ .
Bo na twojej stronce w avatarkach jest "Avanger Tmyczsowy" ^^ .
Avatary nie działają więc nie zobaczysz o co mi chodzi... Ja talentu nie mam, więc ten avek który zrobiłem jest raczej kiepski. Oto o co mi chodzi:
Chłopak, blada cera, włosy lekko przydługie, ciemno brązowe przechodzące w czarne, koło 6 cm, (stojące albo posklejane, krucze), wzrost około 170 cm, ciemne, wyraźne brwi, zaciśnięte, sine albo bardzo czerwone usta. Raczej nie za dobrze zbudowany, sine ręce, koszulka krótka z białym napisem (może być "Rebel yell" albo jakaś anarchia czy coś antyspołecznego), czarne spodnie, czarne buty - glany lub jakieś trampki. Chłopak powinien iść i być pokazany od przodu, patrzący 'spode łba' lub wiszący na drzewie. Jeżeli będzie wisiał, przyroda wokół musi być piękna, niebo niebieskie, świecące słońce, kiełkująca trawa, ogólnie bajecznie.
Wiem że strasznie to skomplikowane ale wierzę że trafisz w moje gusta ;p
@Avager Tymczasowy
Przepraszam cie bardzo... :( Zrobiłam ten bład nieumyślnie i postaram sie więcej tego nie robić.
Co do twojego nicka to przyznaję jest oryginalny, ale troche trudno go zapamiętać :-P
A dlaczego tak szybko robię avy? Poprostu:
GOOGLE twoim przyjacielem...
Myślisz, że miałabym siłę coś takiego rysować? np. te ruiny miasta?
Ściągam to z neta i przerabiam, tu troche utnę, tu troche dokleję, podkoloruję. Np. ten drut dla ciacio był czarno biały to go pokolorowałam, sexblondi dla meena zmniejszyłam, a twój av wycięłam z plakatu reklamującego jakiś film i zmniejszyłam. Większszość wymaga troche sporo pracy: np. ten nieszczęsny troll. Ale najczęściej jest to kwestia przerobienia kolorów, wycięcia, pokolorowania i zmniejszenia formatu. Ja to poprostu lubię i zamiast się uczyć czy grac w tibie to robie avatarki :-)
up:
wiem że nie rysujesz tego ^^, narysowanie tego "mego" avatarka zajeło by ci z .... 3-4 dni ^^ (w powiększeniu, następnie pomniejszenie ).
Zapamiętanie mojego nicka nie jest rdune ^^, Shanheavel ... to zapamiętaj ^^ . (Pozdro Shan) .
Po za tym, sam nie gram w Tibie (strata czasu ...) . ^^ I dlatego albu tu siedze, albo dokańczam mój programik do tworzenia fake'ów albo se cośrysuje (szkice lub na kompie ^^ ).
NORMALY OBYWATEL RP
12-04-2005, 15:47
Hmmm,szybko robisz te avatarki ;)
A tera Off topic (Główna przyczyna pisania posta ^^ ).
CZemu wy wszyscy mylicie AVAGER z AVENGER lub AVANGER. Ja mój nick wymyśliłem zupełnie sam (nawet nie wiedząc o istnieniu tych wymienionych ... potem się dowiedziałem jak zaczeli mylić -.- ) . Nie mylcie więc Avager'a z Avanger'em (mścicielem) czy innymi ^^ .
Bo na twojej stronce w avatarkach jest "Avanger Tmyczsowy" ^^ .
Hehe, moj nick tez wiekszosc pisze NORMALNY... zamiast NORMALY... ;]
@Topic:
Eileen(dobrze napisalem ?? :>) :D
Po ogladnieciu twoich avatarkow tez sie skusilem, na male co nieco;p.
Zrob mi jakiegos potworka (najstraszniejszego jakiego znajdziesz) na pofalowanej fladze polski. I na dole/gorze zrob jakis fajny HoRrOrOwY napis:
NORP.
Mam nadzieje ze podolasz, a raczej napewno podolasz;).
Z gory ThX :*:*:*
Wielkie dzięki!!! :) Avek jest po prostu świetny :) brakuje mi troche orła ale nie musisz juz go dodawać - ten avek i tka jest the best. :)
Ekhm.....
8o UWAGA, UWAGA!!! 8o
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE AVATRY W KOŃCU DZIAŁAJĄ !!! 8o :cup: 8o
A co za tym idzie mozemy pozmieniać sobie nieco nasze obrazeczki na te które tak pieczołowicie zamiawialiście przez ostatnie dni. Będę szczęśliwa widząc moje avy pod waszymi nickami... :cup:
Żegnajcie :x: ...
Qrde, jaką to sprawia przyjemnosc zrobić dla kogoś coś ładnego :-) (przywykłam już do takich znaczków)
A teraz to za czym się stęskniłam najbardziej:
..........\/.........
>>> :elf: <<<
........../\.........
@She_devil
Twój av jest już na www...
A co do reszty to ujmę to tak:
robię co mogę, ale miałam w tym tygodniu od groma sprawdzianów (tych normalnych i zaległych), a w poniedziałek wyjeżdżam na dwa dni do Pragi. Postaram się więc w ten weekend zrobić jak najwięcej...
PS: Piszcie coś :P
NORMALY OBYWATEL RP
17-04-2005, 12:15
Eileen czyzbys o nas zapomniala?:D A moze ci sie wena skonczyla:;P ... Jednak prosze w imieniu wszytkich(chyba):P zamawiajacych zebys dala oznaki zycia i powiedziala co sie dzieje:] No to tyle...
plx zmniejsz rozmiar
The file that you have tried to attach is too big. The maximum size is 20000 bytes.
http://www.eileen-bluerose.webpark.pl/avatary/badzo.bmp
http://www.eileen-bluerose.webpark.pl/avatary/badzo2.bmp
wielkie sorki, ale ostatnio miałam dużo nauki. Poza tym mam jedna zasadę ze nie piszę 2 postów pod rząd. Avy sie robią, narazie wstawiłam ava she_devil, na twój musze znaleźć coś oryginalnego :), a dla mejluna musze chyba namalować coś ręcznie, bo raczej w paincie mi nie wyjdzie :/. Jutro jade do Pragi na 2 dni a potem znów szkoła, ale moze sie wyrobie. Musze jeszcze zaopiekować sie tym biednym czołgiem...
@Badzo
Zrobie co mogę....
@edit - Badzo
I już po kłopocie... (więcej sie nie powtórzy, a jeśli się powtórzy to informować :P )
Hallabard
17-04-2005, 14:33
No to zobaczymy co dla mnie wymyślisz :P Chciałbym avatarka aby była w nim jakaś fajna (może dwie?) halabardy na jakimś fajnym tle... Za trudne ? Coś z panem Kabanem (mój obecny avek) :D ?
Stanęłaś na wyokości zadania jest taki o jakim prosilem thx :*
Descartes
17-04-2005, 19:37
Zrób mi elfa, takigo jak mój, tylko ładniejszego, bo ten co mam teraz ssie ;]
TYLKO PROSZĘ, NIE LEGOLASA
no to ja poprosze jakiegos smoka, ale nie sam leb tylko calego, moze byc jakis bardzo wymyslny, np. podobny do mojego
Shanhaevel
17-04-2005, 20:02
a ja chce taka dzioche co u mnie na avatrzae tylko rudą i bardziej zmartwioną
Na Kokoart jest tylko że blond. :P
sry za posta jest on do oceny tematu -> w edytowanym nie da sie ocenic wiec bez bluzgow plz
sorry ale te najnowsze prośby muszą poczekać, aż wróce z Pragi. Nadrobie to w następny weekend...
A tak przy okazji:
Czuję się zaszczycona, iż tak wiele osób prosi mnie o zrobienieavów :P. Szczególnie, iż wiele osób (patrząc po ich postach i grafach) są dużo lepsi odemnie...
Radek 666
18-04-2005, 20:10
Ja poprosiłbym o jakiegoś mrocznego diabła, najlepiej na czarnym tle. Na górze avka napis Radek 666 jakimś metalicznym kolorkiem (Np. takim jaki ma mój obecny skorp) ;)
Bardzo ładne avatary robiłaś i za to cię podziwiam :D .
Elo wszystkim...
W końcu wróciłam z Pragi i odespałam zaległości :)
Więc biore sie za avy :D
@Radek
Robie co moge, ale jak narazie nie moge nic wykombinować :/
@Specter
Dziś wieczorem znajdziesz ava na stronie...
@Kuraj
Nie moge nic znaleźć w necie, chyba pozostanie mi rysowanie :/
@Hallabard
Mam dla ciebie fajny szkic, wystarczy wrzucić na skaner i skrzyżować :)
PS: Wzięłam sie za szkicowanie, nawet nieźle mi idzie. Jak bede skanować dla halabarda to zeskanuje i to co namalowałam :)
Ja bym chciał jakąś "ciapowatą" kaczke(kaczora- byle nie super ql ziomala Donalda [Tusk?])Jak oglądałaś Animki czy inne kreskówki tego typu to wiesz o co chodzi ;]
Ja bym chciał avka hmmm... taki napis Liado ciemno niebikimi literami a w tle "Krwawy pentagram z 5 swieczkami ustawonymi na czaszkach"(-by Garundel)
@Taśkwa
Chcesz moge ci zrobić fotke kaczki z mojego podwórka 8o
Mam takie fajne, wypaśne :D i takiego śmiesznego kaczorka :P
@Kolutib/liado
Garundel? - czy ty moze grałeś w Icewind Dale :D ?
a co mi tam :Pjeśli można prosić to chciałbym jakiegoś człowieczka w świetle neonów i gdzieś jakiś fajny napisa TECHNO.
jeśli nie możliwe pozostane przy swoim też fajny :P
Radek 666
21-04-2005, 19:44
No to może jakaś czaszka? Chodzi mi bardziej o taką "wygenerowaną" komputerowo (grafika 3D), aby była jakaś przyzwoita. Tak jak ostatnim razem na górze napis Radek 666
Jeśli i to się nie uda to już nie wiem xD.
@Eileen
Garundel? - czy ty moze grałeś w Icewind Dale :D ?
NIeee...stety nie. Garundel xywa mojego kumpla.
@Liado
av czeka na www (tzn. wstawie za chwile) 8o
Reszta w robocie, kaczuszka w drodze :D
@edit: dwie wersje, bo szkoda mi było zasłaniac ten pentagram (nawet przyzwoicie wyszedł :P )
Radek 666
21-04-2005, 22:13
Mój avatar to już nie priorytet bo sam se odpicowałem jednego ^^(Robiłem go ze 20 minut xD). Podoba się?
@Radek
Teraz mi to mówisz jak już zrobiłam???
Ale spox, jak robić to robić pokolei...
A tak przy okazji...
Dziś mam fajny humorek i zamieszczam na mojej www pare szkiców (możecie się ze mnie pośmiać :P )
Tu macie topic:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=328983#post328983
Radek 666
22-04-2005, 21:04
@Radek
Teraz mi to mówisz jak już zrobiłam???
Ale spox, jak robić to robić pokolei...
A tak przy okazji...
Dziś mam fajny humorek i zamieszczam na mojej www pare szkiców (możecie się ze mnie pośmiać :P )
Tu macie topic:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=328983#post328983
Dobrze, że zrobiłaś, będe miał następny jak mi się ten znudzi :P .
Pośmiać? Z czego? Te szkice są niezłe, sam bym kilka zrobił i udostępnił ale mam zwalony skaner :P .
@Eileen
thx za ava, ale zapomnialem go dokladnie sprecyzowac xD nawet niezly, ale moj mi sie jednak bardziej podoba
no wiec jakbys mogla znalesc jeszcze ejdnego to byl bym widzieczny
no to sprecyzuje: chodzi mi jak juz mowilem o smoka moze byc bardzo fantazyjny, tyle ze musi byc sporo czarnego, czerwonego tez sporo
najlepiej gdyby byl gdzies "wtopiony" napis Specter (tak ze na pierwszy rzut oka wygloda jak jakis element ale jak sie przyjrzec to jest to napis Specter (rowniez moze byc taki troche poskrecany (w znaczeniu dziwna czcionka))
wiem ze mam duze wymagania :P ale coz...taki juz jestem xDD
powodzenia!
Polny Lowca
23-04-2005, 16:11
Ja chciałbym... Smoczka,może być głowa ale muszą być widoczne skrzydła!! i nad głową (między skrzydłami) Ognisty napis "Polny"
@edit: Czarno czerwonego i z rogami!!
no widze że sława tego topicu rośnie :D
Aha, Eileen, zagraj w tą gierke co mam w podpisie :D PRzyda się kilka miłych dziewczyn ^^ (super wciagajaca gra tekstowa via www , ma nawet śmieszne sytuacje ^^) Aha, i chciałbym jak byś mogła oczywiście o podpis, też miasto w ogniu (może być z tego plakatu ) - by był podłóżny ^^ .
Przepięknie dziękuje za "ducky' ;) Jeszcze musze sobie taką maskotke kupić :D
I qrde, jak ja lubie uszczęśliwiać ludzi :D
@Avager (dobrze napisałam? :P )
Czemu ma nie rosnąć? Ale i tak mi się wydaje ze mało tutaj postów (chyba za często sprawdzam e-maila :P ). Bardzo cieszy mnie to, że moja praca się podoba. Chyba tylko na forum, bo w rl nikogo to nie interesi :/. Już biore sie za twój podpisik, tylko musze wykombinować wymiary i sprawdzić czy mam jeszcze ten plakat...
A w gierke zagram, bo rzucam tibie z powodu kolejek (na solerze poterafi być około 300 osobowa kolejka na wejście :( ) A pozatym pora pisać opko i robić grafike 8o
A tak przy okazji:
Czy mówiłam już, ze wszystkie obrazki na moim kompie zajmują (tam dadadadadam.... :D)
PONAD 400 MB !!! :]
Musze ponagrywac na CD, bo mi sie komp podcina :/
@Taśkwa
Nie wiem co ty widzisz w tych kaczkach, ale jak się dziś przyjżałam moim kaczorkom to chyba zrozumiałam ;)
Więc prosze o avatar dla gildii.... reszte juz wiesz z gg :)
@Eileen
to jak poprawisz mi avika?
i jeszcze jedno: czy moglbys tez zrobic logo gildii (100x100 lub moze byc 64x64) pasujace do nazwy Fantastic Warriors (nie bede precyzowal, sama cos wymysl :P)? z gory dzieki
Jasny gwint, zamówienia się sypią jak grzyby po deszczu, a co drugie to tera dla gildii..,
Ale jestem z tego powodu szczęśliwa 8o
@Podsumowanie dnia (godzina 23.54):
2 avy - specter i polny
2 loga dla gildii (vodka drinkers i doom fighters, niestety logo dla Fantastic Wariors zrobie jutro :( )
+dwie nowe pozycje na gg
I czego więcej do szczęście brak?
Odp. Łóżka... Ide już spać
she_devil
24-04-2005, 00:06
Dziewczyno, jak ja mówię trochę podobny do tego tlyko, że bardziej smutny tonnie znaczy, że masz wziasc, zerznac i pokolorwac niedokladnie ten avatar, szpecąc stary -.- Bo kolorować to umiem i ja -.- Liczę na poprawe.
ponawiam moją prośbę o fire sworda...(nie ma byc taki jak w tibii ani z zadnej gry)
Zarypisty ten avatar thx. Wezme ten z napisem Liado.
@she_devil
sorry, ale nie mogłam nic znaleźć, trudno jest znaleźć coś co pasuje, a nie chciałam porzucić tej roboty, ja cały czas cos szukam, tak samo było z czołgiem dla Orety. Robiłam go strasznie długo, bo nie mogłam znaleźć tego przeklętego czołgu :/
@Vomusu
Fire sword w robocie...
Ekhm, jesli mozna i jesli bedziesz miala czas to prosilbym o napis 'Kamos' jakoś fajnie skonfigurowany (fajna czcionka i inne bajery) na za***istym tle (sama wymysl).
she_devil
24-04-2005, 10:21
@she_devil
sorry, ale nie mogłam nic znaleźć, trudno jest znaleźć coś co pasuje, a nie chciałam porzucić tej roboty, ja cały czas cos szukam, tak samo było z czołgiem dla Orety.
straszne. O to chodiz bys sie zdrowo naszukala albo wlasne zorbila -.-
A szpetne pokolorowanie na szybko jest poprstu bezndziejne -.-
@she
Ok, jeszcze raz sorry...
@Avager
musze ci to powiedzieć (z przykrością), ze link w twoim podpisie nie działa. Próbowałam wchodzić kilka razy :/
A tak przy okazji
Zna ktoś jakiś portal oferujący darmowy server bez limitu transweru (strona na webparku siadła, bo wykorzystaliśmy limit transweru :( ) ??? Bo inaczej nici z ściągania avów :/
Ja musze coś poszukać i szybko przerzucić www, bo topic rośnie na popularności, a www moze tego nie wytrzymać...
8o UWAGA UWAGA !!!! 8o
Z przyjemnością ogłaszam, że "nasz" topic dobił 10 strony... :cup:
Czy to nie fajnie ? :p
@edit:
poprawiłam błędy :D
@edit 2:
Chyba założe konto na friko.pl, ale oczywiście www na webparku pozostanie, tylko tam bedzie ograniczenie transweru :/
Zmieniłam zdanie, zakładam na serverku zagranicznym... Troche podkręciłam wiek i już tylko czekam na e-mail aktywacyjny :D.
@down
chyba mam coś dla ciebie, ale jeszcze nie jestem pewna...
Sorry, że tak długo, ale dawno tu nie zaglądałem.
Niech będzie, jeśli wyjdzie rycerz to niech będzie rycerz.Aha i jak byś mogła to jeszcze wilka kołó nich( na jednym avatarze i na drugim).
she_devil
24-04-2005, 12:20
Mała sugesttyia Eileen, zrób go od nowa, proszę.
robi sie...
tylko musze załozyć to konto na serverze
Polny Lowca
24-04-2005, 15:11
Zawaliste! musze go jeszcze ustawić ;) ;)
Descartes
24-04-2005, 15:41
mam prośbe jeżeli moglabyś to zrób mi avatara: najlepiej zolnieza na tle flagi amerykanskiej albo cos w tym stylu zrób co uwazasz za dobre z góry thx. pisze na koncie kumpla mam na imie Damian too nie avarar dla kury :P jescze raz thx
hmmm dziwne, wielu osobom działa 99% tylko tobie nie :/ ... To spróbuj może tak:
http://www.logd.glt.pl/ ^^...
(sorka za offtopic) .
fajnie, przeglądarak mi wyświetla w tytule: "Legends of Green Dragon", a w oknie wyświetla mi :
Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.
;(
up:
Może użyj IE ? FirEFox? Nie wiem czego używasz ale na IE powinno działać (na FireFoxie nie sprawdzałem).
Falcon Wings
25-04-2005, 19:50
ja poprosze taką twarz maga , gdźie widać jego taką jakby maczuge , i jego na tle wybuchajacego ognia.Ale ta twarz ma byc tylko ona , i ta maczuga xP
Poprosze !! xD
Ble , ja bym prosil napis Orin albo Dechsta , tlo już se wybierz :-)
Ja poprosze napis Kulka, ktory bedzie otoczony tak jakby ogniem na ciemnym tle....
Angel of Death
25-04-2005, 20:49
Ja bym prosił na avku jakiegoś mrocznego anioła , <może być coś podobnego do śmierci z kosą> i w lewym górnym rogu biały napis Angel ( jakiś ładny =) )
A twoje avki są świetne =]
Ale mi się nazbierało!!!
No, fajnie :D. Po tym jak Adolphus skrytykował mój pierwszy pokazany publicznie wiersz musze odpocząć i odreagować (witajcie bazgroły w paincie ;) ). Ale loczywiście nie wpłynie to na jakość waszych avów :P.
Coś ten e-mail aktywacyjny nie przychodzi. Chyba trzeba będzie założyć nowego e-maila i nowe konto na tym zagranicznym serverze...
@zrobiłą dziś 4 avy, które wstawie tego wieczora na www:
-kamos (pozwoliłam sobie na troche luzu z tym bajeranckim napisem, jeśli ci sie nie zpodoba moge to zmnienić...)
-orin - napis i do tego ładny (pozwoliłam sobie na górskie tło, niewiedzieć czemu jakoś mi się to tak spojarzyło.) I oczywiście jeśli ci się nie podoba moge go zmnienić...
-kulka - napis ładną czcionką w pierścieniu ognia - powinien ci odpowiadać, jakby co - daj znać.
-Kuraj - przy dzukaniu tego nieszczęsnego anioła śmierci trafiłam na zajefajnego elfa - nawet podobny do tego co masz w aviku :D, twój żołniez także się robi...
@Angel of death
Znalazłam juz tego aniła śmierci, nawet ładny. Gorzej, że to szkic i trzeba będzie popracować nad pokolorowaniem i zmniejszeniem...
@Senseal
Postaram się zadośćuczynić twoim prośbą, ale chyba będę musiała skorzystac z hero machine :/
@Falcoln Wings
Tobie chodziło chyba o kostur maga, tak? Popraw mnie jeżeli się mylę...
Falcon Wings
26-04-2005, 20:53
@up
Tak ale zapomnialem jak to siem nazywalo...xD
Nom o to mi chodzi...Za ile gdzies tak skonczysz ?? xD
robie co mogę...
może dzis, góra jutro wieczorem. Musze jeszcze opracować "Romea i Julię" :(. Ale postaram się...
Angel of Death
27-04-2005, 22:15
I co gdzie nowe avki , w tym mój =( ?
twój wymaga szerszych prac (niestety). W między czasie robiłam także logo dla jednej z gildii (niestety obiecałam nie wstawiać na www) i opracowanie "Romea i Julii", więc musicie mnei zrozumieć. Do tego server wp sie chyba roz*** bo e-maile szlag trafił. Wogóle chyba moj komp ma przeciążenie przez tę grafikę, musze pozgrywać to wszystko na dyski i dokupić RAMu, bo mi padnie :( .
Ale pomimo zacięć cały czas jestem i jeśli ktoś ma zastrzeżenia do swojego ava to proszę mówić (prawie każdego wieczora jestem na gg).
Angel of Death
27-04-2005, 23:57
Ok, wporządku rozumiem ;] Mam nadzieje że avatar będzie ładny jak pozostałe ;) :p
niestety musiało być białe tło :/, ale wyszedł ładny.
Jest na www...
Przypominam:
www.eileen-bluerose.webpark.pl (http://www.eileen-bluerose.webpark.pl)
Hallabard
28-04-2005, 15:18
A kiedy ja doczekam się swojego avatara ;p ?
Ekhm, jesli mozna i jesli bedziesz miala czas to prosilbym o napis 'Kamos' jakoś fajnie skonfigurowany (fajna czcionka i inne bajery) na za***istym tle (sama wymysl).
A o moim to co, zapomniales? ;(
Angel of Death
28-04-2005, 15:38
Eileen , dzięki całkiem ładny =]
@Kamos
Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział, że av już na ciebie czeka...
@Halabard
Właśnie kończe, jeszcze tylko drobne wykończenia i zara wstawie...
@edit
wstawiłam... :]
@Kamos
Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział, że av już na ciebie czeka...
Dziekx, myslalem ze avy wrzucasz najpierw tu w temat, ale na strone znalazlem twojej. Nie podoba mi się tło, napis moze byc ale te tło.. takie drzewo ee... moglabys na innym tle jeszcze raz? ;)
Jasne mam dużo obrazków, powiedz tylko co sobie życzysz (jak dżin z lampy Alladyna, co nie? :D)...
Mam góry, morze, fantastyczne stwory, zachody słońca...
To zrob na tle ~10 obrazkow kilka z fantastyki a reszte z czegoś związanego z muzyką (rock, hh) i komputerami. I all mozesz poslac na
[email protected] ;)
NORMALY OBYWATEL RP
28-04-2005, 16:30
Sory ze tak pozno odpowiadam ale mialem male problemy, (Scor mi pomogl):D
Co do mojego awatara to:
Flaga miala byc pofalowana i jescze napis jakis Straszny moze tez byc ognisty. Plx popraw to :)
@ Kamos
Już się biorę...
@Normaly Obywatel RP
też...
Co tu ostatnio taka cisza zaległa?
Hallabard
28-04-2005, 18:46
Dzięks Eileen za zajedwadzisty avek. Very, very nice ;)
Falcon Wings
28-04-2005, 21:35
x( Zapomniałaś o mnie ? x( Mój miałbyć wczoraj nawieczór x(( czuje sie poszkodowany xP Usprawiedilwiaj siem teraz xD
zaraz sprawdzę, musiałam go nie wstawić (mam już tyle plików, a do tego w tym samym folderze trzymam loga dla gildi, już to naprawiam...
@edit
Juz znalazłam błąd:
Wstawiłam na server, a nie wpisałam w kodzie HTML...
Już jest OK :)
Bardzo dziękuje za avatara :-D
Eileen już wiem! Wrzuć moj avatar na jakies tło fantastyczne, mroczne itd.
Krzysiek Potter
30-04-2005, 08:10
Ja chce jakiegoś rycerza, który ma na tarczy ognisty napis KP :)
Ja też chcę ja też chcę!
Fajne te Avatarki robisz... mogłabyś zrobić mi jakiegoś mrocznego Vampirka? Ja tak ładnie prosze :D
Dobra już się biorę :D
Długi weekend się zaczął to może pójdzie szybciej!!!
Ale i tak na rolki muszę pójść ;)
Kurczaczek
30-04-2005, 08:47
Fajnie... trochę dużo osób sie wdziera bo chce avatarki, ale jak chcesz to mi zrób jakiegoś fajnego kurczaka (i napis Kurczaczek plx :().... Byleby nie kogut ani kura, pisklak bo ja to pisklak a nie kurczak.... plz :D
moj fs podobno byl w robocieeee ;(;(
to jak eileen? kiedy bedzie logo dla fantastic warriors? mialo byc tydzien temu
@Specter
Wszystkie loga gildi znajdują wię w dziale inne... (twoje zamówienie czeka tam od tygodnia. Myślałam, że już znalazłeś. :P )
@Kurczaczek
Z pisklakiem nie będzie problemu, w piątek mi się wylęgły ^^
Ale fotka pisklaka powinna być w necie. Jak nie to tylko kwoka pójdzie z pisklakami na trawę, to zrobie fotkę...
@Vomusu
Ciężko zrobić dobry ten ogień...
A pozatym męczę się z małą niespodzianką, zawiązaną z moim przyszłym topickiem... A jest sporo roboty - połączenie szkicu i farby z grafiką komputerową...
A z resztą, zobaczycie... Wstawię może jutro, dziś mam jeszcze sporo do skończenia.
she_devil
30-04-2005, 21:09
zastanawiam sie keidy moj av bedzie gotowy...
Descartes
30-04-2005, 21:11
Łooo... kosmos po prostu! :P 2 dni czekałem, aż przywrócą dostęp do strony - i widac, opłacało się. :) Wielkie dzięki.
EDIT: Pozwolisz, że zrobię sobie pasujące tło?
Bardzo dziękuje za poprawienie mojego avatara. =*
Dzienkx... dawno tunie zagladalem... a aveq nawet fajny
@Kuraj
Oczywiście... (ale dasz mi plik do wstawiena na www? Tak do kolekcji :P )
Angel of Death
01-05-2005, 15:44
Też pozwoiłem sobie zrobić tło : P łatwo nie było bo kontury <właściwie ich brak> zlewały sie z tym białym tłem ale jakoś sie udało ;]
Łooo... kosmos po prostu! :P 2 dni czekałem, aż przywrócą dostęp do strony - i widac, opłacało się. :) Wielkie dzięki.
EDIT: Pozwolisz, że zrobię sobie pasujące tło?
Twój avatar sprawia błędne wrażenie fana TLoZ. Wiesz w ogóle, że to nie jest do końca elf tylko Hylianin o imieniu Link? :P
@SuPeRMAN
A czy to ważne??? Liczy się, że jemu sie podoba (z resztą mnie też :D). I tak cud ze to znalazłam, bo dzis w necie jak jest obrazek to tylko elfki...
@Vomusu
Fs czeka w dziale inne... Mam nadzieję że mnie nie wyśmiejesz...
Elieen mi zrób jakiegoś rycerza na dziedzincu zamku z tarczą z inicjałem C i wogóle ma być fajny taki, czarny pancerz.
Czekam PLX :D
P.S Twoje avki są swietne ;>
Descartes
03-05-2005, 21:50
Legend of Zelda? Nawet fajne to. :D Ale na pierwszy rzut oka wygląda jak Elf. Jedynie ten miecz z tyłu jakoś mi nie pasuje, ale to pikuś. ^_^
No.. Eileen mowilas, ze moj avek bedzie dzisiaj na stronce, wieczor sie zbliza a go nie ma... nie cierpliwie sie graaaah ;p
BTW:
:balwanek: balwanek rulez
Ten avatarek który zrobiłaś jest wypas ale potrzebuje nowy. Taki jakiś traktujący o parapsychologii. Na przykład jakiegoś gościa lewitującego w powietrzu w pozycji leżącej z zamkniętymi oczami (oczmi xD LOL). Aha tylko się nie śpiesz, chcę żeby obecny avatarek jeszcze był przez jakiś czas.
@Vomusu
Fs czeka w dziale inne... Mam nadzieję że mnie nie wyśmiejesz...
Ekhm... WYŚMIAĆ!? Fs jest za***isty normalnie czad zair i kongo :D:D Podoba mi siem i ustawiam jako avatar ^^
Hamulec Ręczny
05-05-2005, 23:17
Zrób mi taki avatar, co by mi do nicka pasował.
Ekhm...
Czekam i czekam i czekam i nic... takie fajne avatary robisz, a ja czekam na Vampa mojego ;) Eh chcę mojego Vampirka! Już prawie minął tydzień, a mojego ni ma... szkoda...
A ja chciałbym avatarek przedstawiający ciszę.
@Majin
Obrazek mam juz fajny sciagniety, teraz to kwestia odpowiedniej przeróbki (trudno bylo mi znaleźć coś odpowiedniego).
@Vomusu
Mi tam w tym fsie czegos brakuje...
@liado
Zrobie z gwarantowanym opóźnieniem :D...
@hamulec reczy
no nie wiem, ale zrobie co moge...
@kele
cisza... moge ci zrobic naprawde piękną cisze...
Niestety stwierdzam, że nie moge zrobić avów w ten weekend bo u nas we wsi jest festyn ("Święto Konia") i bede cały dzień myć naczynia w barze rodziców, a wieczorem śpiewać z orkiestrą... Część obrazków mam już przygotowaną, i tylko pozostaje pomniejszyć i obrobić ręcznie, więc w tygodni będą...
Radek 666
07-05-2005, 22:55
Ja bym poprosił o jeszcze jednego avka, a mianowicie:
Demona wzbijającego się do lotu, w tle zachodu słońca.
Koronowany rycek II
08-05-2005, 07:47
Hehe Eileen ma troche pracy,jeżeli byś znalazła czas to weś zrób mi avatarka
Opis:Skate[Skejta]który pali i na tle wielkiego liścia Ganji :)
Down edit*
Złamałeś właśnie jeden z regulaminu tibi.pl czy ja cie wyzywam od "IDIOTÓW"?
Hyba nie to weś sie uspokój
Hehe Eileen ma troche pracy,jeżeli byś znalazł czas to weś zrób mi avatarka
Opis:Skate[Skejta]który pali i na tle wielkiego liścia Ganji :)
to nie jest on, a Ona, idioto...
A pomysł na avatar masz za.je.bis.ty, normalnie luz zią, masta jesteś rozumiesz respekt, jarzysz faze, nie?
sknerus22
08-05-2005, 22:15
Dlugo sie przymiezalem poprosze o strusia z napisem strus jakas fajna ramka.
@Majin
av wstawiony... nawet nie tak źle mi poszedł. Jak bedziesz jeszcze chciał to mam drakule :D
@Radek666
O ile się nie myle, to o to samo prosiłeś avagera :). Pokazywał mi ostatnio twoje zamówienie, musze przyznać że PSP robi swoje (musze sobie piratke załatwić) ^^. Jak narazie z nudów na historii zrobiłam szkic. Narazie musze uruchamić skaner :/, ale przy najbliższej okazji zapodam to na kompa. Jesli chodzi o ava, to przekopiuje ten obraz i potraktuje farbami :P
@mejlun
Złość piękności szkodzi ^^ Ty sam o ile się nie mylę na powitanie na gg napisełeś "cześć, chłopie!" :D. A wszysto przez to że w Tibii jest tak mało dziewczyn :/.
@Koronowany rycek II
Zrobie na najbliższej nudnej lekcji :D
@sknerus
Strusia :P !? no to bedzie struś :D
@kele
kilka wersji, narazie w obróbce (wybiore najlepszą).
@reszta
robi sie :D
ja bym chcial jakis fajny avek hmmmm...
jakis smok ( ale nie taki tibijski ) w tle na czele miecz i napis Nozuman albo cos takiego ^^
Fajne :D
Super Ci to nawed wyszło ;)
Aval'yah
10-05-2005, 19:33
Poproszę rycerza w knight-secie i warrior helmet, w jednej lapie fs, w drugiej tower shield. Nie chodzi mi tu o jakas glupia sklejke, czy screen z Tibii, tylko taki rysunek. Bardzo ładne te avatarki swoją drogą :)
Prosze jakiegos cwaniaka ktory stoi przy ciemniej uliczce i pali papierosa =] Z podpisem cFaniak jakas fajna czcionka;p Z gory thx.
Sorki za opóźnienia, ale przerzucam całą grafikę na imageshacka. Niestety troche mi to zajmuje, bo muszę przekierować wszystkie adresy obrazków w mojej www :/
@Nozuman
Zrobiony, nawet fajny mi wyszedł:
Tutaj :-D (http://img97.echo.cx/my.php?image=nazuman2ed.jpg)
Niedługo wstawie na www...
@Koronowany rycek II
Proszę bardzo, zapodaję linka:
Też tutaj :-) (http://img91.echo.cx/my.php?image=ganjia2ls.jpg)
Daj znać jak coś nie tak. Juz niedługo twój też będzie na www.
@cFaniak
Jak sobie wyobrażasz tego ava, opisz mi to troche bardziej dokładnie, bo moge się rozminąć z twoimi oczekiwaniami...
@sknerus
Zrobie dzisiaj, jak nagram tę muze dla Slaya...
Koronowany rycek II
13-05-2005, 17:35
Nonono Elien DZIENKI :********************************
Czyż nie pięknie sie prezentuje avatarek:>??
NORMALY OBYWATEL RP
13-05-2005, 19:11
Eileen a o mnie chyba zapomnialas:(
Ja bym poprosił o Elfa Łowce (Elfiego Łowce-Elf z łukiem i kołczem:P) w jakimś ciemnym ubranku o srebrzystych włosach i niebieskich oczach (ale wymagania co?) na tle Księżyca (tego dużego co czasem jest w filmach co ludzie siedzą na ławce i gapią się w wielki świecący księżyc)
TehRegent
13-05-2005, 22:26
Ja bym prosil odwrocony pentagram ze skrzydlami i 2 czaszkami na dole. Jesli za trudne to tylko odwrocony pentagram ze skrzydalmi. ;)
elite krysiu
14-05-2005, 08:41
Hiho
Ja bym prosil napis z moim nickiem na forum w tle mag z dluga siwa broda rurzczka ale taka od ziemi do glowy z jakims krysztalem na czubku w tle wielkiej wojny.
Z góry dziekuje.
narq
Krzysiek Potter
14-05-2005, 09:20
Ja chce jakiegoś rycerza, który ma na tarczy ognisty napis KP :)
Nie chce cie popędzać, tylko ci przypominam.
@Krzysiek
Wiem, ale ni moge znaleźć. Dziś się biorę za avy, a potem na rower do lasu i poprawiam opis w opku...
@Reszta
Robi się... Bardzo was przepraszam, że tak długo, ale mam od groma nauki. Do tego w poniedziałek jest szkolny bieg patrolowy...
Acha, i jeszcze coś: znalazłam kilka fajnych fotek...
jak szukałam strusia :-D (http://www.taklong.com/webboard/photo/54454strus_pedziwiatr.JPG)
i tu... (prawie jak u mnie na podwórku ^.^ ) (http://www.taklong.com/webboard/photo/33579w_grupie_razniej.jpg)
ta mi się bardzo podobała... :) (http://www.taklong.com/webboard/photo/58647a_moze_na_spacer.JPG)
i ta... (http://www.taklong.com/webboard/photo/60306ale_goraco.JPG)
misionos!? (http://www.taklong.com/webboard/photo/31602co_by_tu_zagrac.JPG)
koń by się uśmiał... (http://www.taklong.com/webboard/photo/54956konski_zywot.JPG)
szkoci... (http://www.taklong.com/webboard/photo/54206na_przod_marsz.JPG)
A taki struś może być!? (http://kurde.pl/gfx/strus.jpg)
Stefan12532
15-05-2005, 10:14
Ja bym BARDZO prosil o jakiegos Potężnego maga w szacie np w jedne rece z laską a drugiej rune (zamiast runy moze byc naprzyklad kula ognia) lub coś w tym stylu...a pod obrazkiem lub gdzies zboku gdzies gdzie ebdzie ladnie wygladac Taki napis "Igomas" taka jaks ladna, stara czcionka... jesli rozumiesz o jaki styl czcionki mi chodzi :P prosze jaknaj szybciej :]
Dj Nekro
15-05-2005, 12:28
Mi przerób mojego Avka żeby był napis Dj Nekro, tak żeby był Avek efektowny ;)
Jak zrobisz to napisz na PW, ja poczekam :)
Venderer
15-05-2005, 13:34
WOW widze że bardzo dobrze idą Ci te Awatarki^^...
jeśli mogę to chciałbym prosić równierz o awatara dla "mła"...
Najlepiej gdyby była to jakaś zakapturzona postac, ale zeby nie byla identyczna jak moj terazniejszy awatar, poniewaz juz sie na tym forum powtarzal...
Aha i jeszcze zeby byl napis VENDERER... Jakos fajnie ozdobiony, moze byc taki ognisty... lub troszku tajemniczy :p
Kurczaczek
15-05-2005, 14:23
Eeee.....j czekam już od dobrych 2 tygodni na mojego avatara a tu nic..... Rozumiem że zapomniałaś o kurczak's avatarze, no ale teraz przypominam...
Ja prosze czarnucha trzymającego dolara i mówiącego: (Fresh Money !! )
Czarnuch ma uśmiech na twarzy, wszystko na niebieskim tle :)
Jutro szkolny bieg patrolowy po terenie wokół szkoły. Będzie fajnie... Dzis byłam w lesie, z kolegami (smerfami - ksawerym i natalką). Szliśmy na przełaj, było świetnie. Nawet na wiewiórkę się nadzialiśmy, a w okolicy chyba były dziki, bo widzieliśmy świerzo zrytą ziemię :D. Zachęcam wszystkich do wypraw w las w ciepłe dni...
@kurczaczek
Bardzo cię przepraszam, av był zrobiony juz chyba od tygodnia. Tylko musiałam go pominąć przy wstawianiu (a co najgłupsze poszłam spać z myślą, że sprawę kurczaka mam z głowy :)
Oto link do twojego ava:
kurczaczek :-D (http://img80.echo.cx/img80/5717/kurczaczek1sw.jpg)
@Aval'yah
Tu masz link do avka. Musiałam rysować ręcznie, a potem skanować i pomniejszać. Ale pocieszam sie tym, iż ładnie wyszedł i że to nie jest sklejka z Tibii...
knight (http://img102.echo.cx/img102/6237/knight4en.jpg)
A ty masz linka do obrazka, może ci sie na coś przyda:
tez knight :D (http://img23.echo.cx/img23/8527/knight31dh.jpg)
@Venderer
Nie bój żaby... ja już coś o tajemniczości wiem :)
Shanhaevel
15-05-2005, 22:16
Ok... Teraz ja. Zrób mi ava z elfem (wysokiej rasy) magiem, drewnianą laską, najlepiej z magiczną poświatą, przeszywającym spojrzeniem... I jakiś ODJAZDOWY napis "Shan" (po elficku or smth) w klimatach fantasy. Byleby nie zasłaniał elfa.
sknerus22
15-05-2005, 22:22
Elieen ten drugi lepszy :) z tym 2 prosze
Tylko tak wpadłem zobaczyć jak ci idzie ^^
No i jestem pozytywnie zaskoczony ^^
Oby tak dalej :D
.
Aha Shan, Damn u ... Zwaliłeś mojego smoczka nowego na drugie miejsce ^^ .
Ale wracając do tematu, nie wiem jak ty nadążasz z tym wszystkim :D ...
Stefan12532
16-05-2005, 08:26
a co z avatarkiem dal mnie? codzienie wchodze do tematu i patrze czy jest post od ciebie ze jest juz zrobiony a tu nic. zrobilas innym ael mi nie :P prosze zrob mi tego avatarka bo robisz je wyrabane w kosmos
@Ignomas
Robię co mogę, trudno mi pogodzić robienie grafiki z nauką, sprzątaniem i nawałem lekcji... Postaram się zrobić avy jak naszybciej, bo w następnym tygodniu przyjeżdżają do mnie siostrzeńcy, a siostra idzie rodzić !!! Bedzie pełno roboty...
A tak wogóle to bardzo mnie cieszy popularnośc topicu i moich prac. Jesem dumna z tego, że podobają wam sie moje prace... Kilka dni temu myślałam już że topic leży, ale jak widać za szybko mnie nie wygryziecie z tego interesu :P. Jeszcze raz THX...
@down
robie wszystko po trochu, a jeszcze musze namalować obrazek do wiersza na polski i naumieć się na religię...
Acha, jak szukałam obrazka dla ignomasa:
magus :-D (http://home.earthlink.net/~majickstar/images/magican5.gif)
Dj Nekro
16-05-2005, 12:37
@Elieen: Zaczynasz mi robić Avka? Bo wydaje mi się że nie wiesz o tym że ja chce ;)
Av dla ignomasa:
pod tym adresem :D (http://img198.echo.cx/img198/1940/ignomas1zb.jpg)
@Venderer
Mam juz obrazek, tylko musze napis zrobić, a jutro zapowiada się ciężki dzien w szkole :(
@DJ Nekro
Spox... Po pierwsze EILEEN, błagam tylko i wyłącznie o jedno: nie piszcie Elieen :/. Av postaram się zrobić wieczorem razem z avem Venderera...
---Czarny---
16-05-2005, 13:41
a ja prosze jakiegos fascynujacego Feniksa z rozpiętymi skrzydłami
Av dla ignomasa:
@Venderer
Mam juz obrazek, tylko musze napis zrobić, a jutro zapowiada się ciężki dzien w szkole :(
@DJ Nekro
Spox... Po pierwsze EILEEN, błagam tylko i wyłącznie o jedno: nie piszcie Elieen :/. Av postaram się zrobić wieczorem razem z avem Venderera...
a ja to co byem szybciej xD
Stefan12532
16-05-2005, 14:44
Av dla ignomasa:
bardzooo ci dziekuje :]
EDIT:
JESTEŚ BOSKA DOROBIŁEM MAŁY NAPISIK I WYSZŁO SUPER !! i jak by co jestem Igomas a nie Ignomas :P
Aval'yah
16-05-2005, 16:58
Nie dziala link do mojego avatara :( Napraw to prosze.
TehRegent
16-05-2005, 17:04
Ja bym prosil odwrocony pentagram ze skrzydlami i 2 czaszkami na dole. Jesli za trudne to tylko odwrocony pentagram ze skrzydalmi. ;)
Ja tylko przypominam :)
Kurczaczek
16-05-2005, 20:27
Strona nie wchodzi.... Sorki, że przeszkadzam ale chyba mam za słabe łącze.... Nie wiem - połączneie zostało odrzucone.
Już poprawiam błędy. A potem biore się za ava Dj Nekro i Venderera.
@Aval'yah
Linki poprawione...
@kurczaczek
Mi link działa :/ Potem jeszcze popatrze..
@Igomas (teraz dobrze :D )
Sorki za błąd w nicku... Wiesz mnie tez to czasami złości, ale pocieszam się tym ze jestem rozpoznawana po tej błękitnej róży :D.
@down
Robi się...
@edit
DJ Nekro's new avatar :D :
tutaj :D (http://img97.echo.cx/img97/236/djnekro0ty.jpg)
Venderer's new avatar :
I tu ... (http://img97.echo.cx/img97/7702/magus8pd.jpg)
Więcej już dzisiaj nie przerobie, jeszcze musze z religii coś natworzyć (tak, umiejętoność wyczarowania czegoś z niczego jest bardzo użyteczna :D ).
sknerus22
16-05-2005, 21:16
A co z moim strusieeeeeeem?
Arrivald
16-05-2005, 21:33
Wszystko w porzadku ale dziwie sie ze ludziom na tyle brakuje kreatywnosci ze sami sobie nie potrafia znalezc lub zrobic avatara. Po prostu nie rozumiem :/
TehRegent
16-05-2005, 21:39
@Arrivald
Niektorzy nie umia albo chca sprawdzic umiejetnosci danej osoby ;)
@Eileen
Ja przypominam :p
@Arrivald
<patrzy na twój post miną królika z twojego ava> Nie rozumiem w czym problem. Jednym się nie chce robić avów (np. taki jeden zibi :D), albo poprostu chcą coś nowego, a nie mają czasu sobie zmajstrować. Ja lubię takie wyzwania, bo są różnorodne i wszystkiego się mogę spodziewać (i rycka w knight secie i czarnucha z dolarem, a nawet kurczaczka :D ).
El'Magnifico
17-05-2005, 08:43
Ja prosze o jakiegoś faceta w złotym łańcuchu z dwoma pięknymi paniami (najlepiej w bikini :D)
plz :D
ps. ja też z Wrocka
@edit:
Panie bo bokach. Jedna z prawej, druga z lewej. Na tle Morza. Po jednej stronie może też być palma, jak Ci się będzie chciało :D
TehRegent
17-05-2005, 14:44
@Eileen
I nawet penatgramu ze skrzydlami i 2 czaszkami na dole :p
Venderer
17-05-2005, 16:43
Eileen JESTEŚ BOSKA A AWATAR ZAYEBISTY!!!!!!!!
Very THX o to mi chodziło!!!!
@Arriwald
Ja akurat nie mam takeigo talentu jak Eileen, więc proszę ją o pomoc! A dzieczyna fajna i uczynna jest! Więc jakiś problem?
Pelnia ksiezyca, ciemno, a na tej ciemni napis "Dadej" - poproszę coś w tym stylu.
Jeśli mogłbym zawrócić Ci głowe to czarny smok na ogniowym tle a nad nim napis SUPEK :D
@Verender
<Jeszcze mnie nie widziałm, a już jestem boska. Muszę przerobić sobie zdjęcie, dorobic okularki i krzywe zęby. A potem mu je wyśle (i powiem ze to z rl) :D. >
Daje avy dla skneruska (czyżbym nie tylko ja zaczytywała się kiedyś w komiksach :D):
strus... (http://img192.echo.cx/img192/1115/sknerus0bk.jpg)
Av dla Rege-N-tuSa (a trudniejszego nicka nie mogłeś sobie zwiąść :P ):
ten uskrzydlony pentagram... (http://img145.echo.cx/img145/4339/rege2dh.jpg)
@edit:
Gratul (akurat miałam coś pod ręką):
drago (http://img184.echo.cx/img184/1526/supek5tb.jpg)
Venderer
17-05-2005, 17:18
@Verender
<Jeszcze mnie nie widziałm, a już jestem boska. Muszę przerobić sobie zdjęcie, dorobic okularki i krzywe zęby. A potem mu je wyśle (i powiem ze to z rl) :D. >
I znowu będziesz przerabiać ;] Znajać twój talent to po przeróbce pewnie się go przestrasze :P... A jesteś Boska nie ze względu na wygląd (Choć napewnie też niczego sobie [lizus PLX^^]) ale na talent i szybkośc w działaniu ;]
TehRegent
17-05-2005, 17:26
Kocham cie, Kocham cie :*
Dzieki. tak btw. twoj nick przypomina mi pewnego chara na Pytherze-Ellarien
A co z moim avatarkiem, czyżbyś o nim zapomniała? ;( X(
sknerus22
17-05-2005, 18:06
Dziekuje piekny :***
Shanhaevel
17-05-2005, 18:30
Dobra, możesz sobie podarować moje zlecenie... Sam znalazłem. :P Powiedzcie czy pasuje: http://img289.echo.cx/img289/5411/elvenmageav22pp.png (http://www.imageshack.us)
Według mnie Shan twój porzedni avatar jest lepszy.
Michaleq
17-05-2005, 18:51
Mój Avatar...może kojarzysz "Freddy'ego Krougera":evul:?
Jeśli tak to chciałbym coś na jego podobieństwo. :baby:
No i..jakieś ciekawe tło pasujące do niego...tu Masz wolną ręke. B)
Pan Własnego Losu
17-05-2005, 19:02
ja też che advara :]
jakaś postaj człowieka tak na 0,75 advara a nad jego głową skrót PWL (pan własnego losu)reszta tło itp zostawiam do twoje dyspzycji niemusisz sie starć aby był ;p (oczywiście wole ładnego ale ....)
TehRegent
17-05-2005, 19:40
@Shan
Popraw czcionke po malo widoczna, a avatar jest spox ;)
Ta, Shan najlepiej zrób czarną obwódkę (dosyć grubą) liter.
@shan
ale i tak ten co masz wymiata
@eleen
co z tym avatarem dla Fantastic Warriorsow? bo czeka od 3 tygodni :/ i ciagle mowisz ze jutro
@Shan
Naprawdę ładny... (szkoda ze nie ja go zrobiłam :P) Napis szczególnie ładny, ale lekko niewidoczny. Czym go robiłeś?
@Michaleq
Nie kojarze....
@Specter
Looknij na www.eileen-bluerose.webpark.pl bo mi się wydaje ze robiłam, ale już dziś nie mam siły robić...
Tak, tak... Topic szybko się rozrasta, a ja nie nadążam z robotą. Wczoraj 2 avy, dzisiaj już 3 i chyba biorę się za czwarty... (qrde, jeszcze polski do odrobienia)
Raistlinek
17-05-2005, 20:12
hm...rozumiem że robisz avatary, więc jeśli moje zlecenie Cięnie dotyczy, to po prostu je olej =)
TU (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552)
masz wszystko wytłumaczone...mam nadzieje że się podejmiesz bo twoje prace sa super =)
Zobaczę co da się zrobić... Moze mi się uda. Ale pamiętaj jak kotś bedzie mi mówił że długo czekał na ava to odeślę go do ciebie :D (żart - nie będę taka hamska).
Raistlinek
17-05-2005, 20:20
Nawet nie wiesz jak mi ulżyło :D
Bo wypada mieć swoje logo/godło w grze...a takei zwykłe to troche...zwykłe :D
Jakby co fale wzburzonych nie-posiadaczy av'ków przyjme na własne ciało ^^
Pelnia ksiezyca, ciemno, a na tej ciemni napis "Dadej" - poproszę coś w tym stylu.
Eileen pamietasz? :>
@Specter
Looknij na www.eileen-bluerose.webpark.pl bo mi się wydaje ze robiłam, ale już dziś nie mam siły robić...
no wiesz, zagladam tam codziennie gdyby byl to bym tego nie pisal
jak mi pokazesz ze on tam jest to se (i to od razu) pojde kupic okulary :P
Loga gildii są w dziale inne... Albo twoje zlecenie pomyliło mi się z innym...
Shanhaevel
17-05-2005, 21:14
@Shan
Popraw czcionke po malo widoczna, a avatar jest spox
Ta, Shan najlepiej zrób czarną obwódkę (dosyć grubą) liter.
@Shan
Naprawdę ładny... (szkoda ze nie ja go zrobiłam ) Napis szczególnie ładny, ale lekko niewidoczny. Czym go robiłeś?
1. Poprawię...
2. To zrobi się ręcznie.
3. Just Paint... ;) Czcionka wygrzebana z sieci.
EDIT:
Czarna czcionka: http://img271.echo.cx/img271/9549/elvenmageav34mh.png (http://www.imageshack.us)
El'Magnifico
17-05-2005, 21:19
btw. memememe now !! czytaj post na stronie 20
Michaleq
18-05-2005, 07:34
Jesli możesz to zrób coś śmiesznego, odpuszcze se Fredjego :P
:balwanek:
Srry...zrobiłem sobie sam, a raczej przekombinowałem..Thx za dobe chęci. ;)
Ja chciałbym przypomnieć o swoim avaratku.Ten elf łowca dla przypomnienia:P)
Kolejne avy:
Kamos (http://img31.echo.cx/my.php?image=dasd5eq.png)
kto zamawiał fascynującego feniksa !? (http://img32.echo.cx/img32/6237/fenix5qo.jpg)
@Shan
Zapodoaj mi tę czcionkę, plx... Bo mi się strasznie podoba... ^^
@edit
THX... Shan.
Nie mam juz siły na więcej jutro spr z matmy i konkurs z polskiego (dyktando + test). Poprostu żyć nie umierać (chyba gdzies tu powinnam postawić przecinek?)...
Shanhaevel
18-05-2005, 21:39
Ściągnij ze strony http://antraxja-fonts.iweb.pl/index.php?show=ancient&litera=b&od=5
Czcionka "Slayer".
a co z avikiem dla fantasticwarriors??? czekam!!!
i jeszcze jedno: czy moglabys zrobic odrazu ten sam avatar tylko jeden normalny czyli:
100x100px, JPEG
i nienormalny czyli pomniejszona wersja:
64x64px, GIF
z gory thx
she_devil
19-05-2005, 20:13
Zapomnialo sie o moim avatarze co? -.- Ja go chcieć, bo niestarannie pokolorowany stary avatar mnie nie zadowala, wręcz obrzydza.
Dziki Dzik
21-05-2005, 17:03
ja chce lwa na tle płomieni jak mozna :)
Poproszę jeszcze o wyjącego wilka na tle pełni księzyca po obu stronach mają być runy SD i na dole napis: Shadowclaves. Oki?
Descartes
23-05-2005, 08:15
http://www.dafont.com/
:]
http://www.dafont.com/
:]
O co ci chodzi?
@Kuraj
:* :* :*
@She
Av prawie skończony, jeszcze muszę trochę pobawić się w retuszowanie :/
@WAŻNE
Przepraszam za opóźnienia w robieiu avów, ale moja siostra poszła rodzić (miesiąc wcześniej niź przewidywano :/). Jak narazie mam siostrzeńców w chacie, a siostra leży w szpitalu co cesarce... Roboty mam od groma, i nie zapowiada się ciekawie (trzeba wyprać wózek i nosidełko itp.). Mama ze złamaną noga za bardzo sobie nie poradzi, więc cała robota idzie na mnie. Ale pomimo to postaram się w długi weekend nadrobić straty...
Maciosek
23-05-2005, 15:40
Mi zrób jakiegoś ludzika tibijskiego z SW z mieczem jedi, niebieskim, np. Anakina. :P
Descartes
23-05-2005, 16:46
@Eileen: Naprawdę, nie musiałaś się tak tłumaczyć! ;) Wszyscy, którym robisz avatary bezinteresownie powinni uszanować fakt, że nie zawsze masz dla nich czas.
@Topic: Chciałbym zobaczyć tego elfa, którego mam w avatarze, zrobionego w Paincie. Nie traktuj tego jak zamówienie, jestem po prostu ciekawski, więc jeżeli nie masz czasu, to nie Cię przymuszam. :)
Eileen rozumiem co to ciaza itp.(mama ginekolog) i jakie wiaza sie z tym odpowiedzialnosci (nawet jesli to porod siostry =] ). Jakbys mogla zrobic w wolnym czasie dla mnie ten avatarek ktory dawno ci zlecilem =] Instrukcje wyslalem ci na PW. Nie wiem czy zauwazylas ^.^
Pan Własnego Losu
25-05-2005, 16:38
ten mój advar który teraz mam to se wziełem :p jak bys miała ćos przeciwko albo ktos by miał to PW do mnie a jak nikt niema nic przeciwko to ten advar bedze mój a tamtą prosbe wycofuje :p :)
Jakiś diabeł motyw z piekłaem zwiażany i napis De'Crash w miejscu ktore bedziesz uwazał za stosowne z góry wielkie dzieki :D
Shanhaevel
25-05-2005, 17:28
@Kuraj
:* :* :*
@She
Av prawie skończony, jeszcze muszę trochę pobawić się w retuszowanie :/
@WAŻNE
Przepraszam za opóźnienia w robieiu avów, ale moja siostra poszła rodzić (miesiąc wcześniej niź przewidywano :/). Jak narazie mam siostrzeńców w chacie, a siostra leży w szpitalu co cesarce... Roboty mam od groma, i nie zapowiada się ciekawie (trzeba wyprać wózek i nosidełko itp.). Mama ze złamaną noga za bardzo sobie nie poradzi, więc cała robota idzie na mnie. Ale pomimo to postaram się w długi weekend nadrobić straty...
W porządku, nikt cię za to nie wini... ;)
El'Magnifico
25-05-2005, 18:48
zapomnialiśmy o mnie, co? :((
nieważne- zrobiłem już sobie :P
no... w końcu miałam trochę czasu.
Avy :D :
- she_devil (tak, tak... nprawde zła :P)
http://img273.echo.cx/img273/9011/she37zr.jpg
-gratul
http://img264.echo.cx/img264/1149/gratul7rr.jpg
Postaram się dziś zrobić jeszcze kilka....
@edit
-senseal
http://img280.echo.cx/img280/7653/senseal7qn.jpg
-dziki dzik
http://img279.echo.cx/img279/6803/dziki2vw.jpg
Ehh.. co z moim avarcikiem?
Mam wiadomość od Eileen ^^, więc chodzi o to że ma coś nie tak z internetem, więc nie może dać nowych avatarków .
Miejmy nadzieję że to nie długo naprawi ^^. (prosiła bym to powiedział). Teraz jak nie ma Internetu to pisze opowiadanie (to tak na marginesie ^^ ).
EDIT:
Jakiś d***k odświeżył prehistoryczny temat... i tam dałem tą wiadomość -.- .... heh....
Dragonius
26-05-2005, 19:56
jesli massz czas ja bym chciał kolesia z niebieskimi wlosami cos z dragonem i napis dragonius hehhe ale mam wymagania z gory dzieki
Dzieki,Dzieki,Dzieki!Jest super!!
she_devil
26-05-2005, 22:09
no... w końcu miałam trochę czasu.
Avy :D :
- she_devil (tak, tak... nprawde zła :P)
http://img273.echo.cx/img273/9011/she37zr.jpg
Co to jest do cholery?!
Nie dość, że miałą być smutna to ruda i to miała być dziewczunka anie jakas kobita ze wzroekim mutanta O.O do porawy, poraz kolejny eeeh...
Ja chcę coś w stylu dziewczyny (najlepiej z czarnymi włosami) siedzącej z podkulonymi pod brodą kolanami, kolana są oplecione rękami (chyba rozumiesz mniej więcej, jak ma siedzieć). Dziewczyna patrzy przed siebie z nadzieją albo ze zrezygnowaniem.Głowa może być położona na kolanach, a dziewczyna może patrzeć w bok. Trochę trudne ;)
nooo dobra! co z tym obiecanym avatarem dla fantastic warriors? mial byc z mioesiac temu! a na strone go nie ma
1.Avatarek z kolesiem z pudelka Warfraft FT i tam gdzie jest miejsce moj nick czyli BadDuck ...
http://bonusweb.cz/obrazek/war3ft50.jpg Tu mniej wiecej jest taki przykladowy( bo rozmiar jest duzo wiekszy ale mniej wiecej tak to zdjecie powinno wygladac ) i tam na lewo jakos ladnie obrobiony moj nick wlozyc. Rozmiar maksymalny ktory bym potrzebowal to 90x90 pixeli - nie moze byc powyzej.
2.Jakas kaczka plywajaca w wodzie(zła?) a kolo niej gdzie umieszczony napis Kwa, Kwa(w dymku?) :P
3.Cos zwiazane z pilka nozna(pilka wpadajaca do bramki?,pilka a kolo niej but zawodnika, albo pilka na ktorej jest but?) i zeby tez byl gdzies moj nick BadDuck.
Valorianski Noobek
29-05-2005, 14:59
Ja bym chciał Jakiś topór na ognistym tle z zielonym napisem LUNARA !
Chessterr
29-05-2005, 15:21
Ja bym prosił o kilka:P
1. Ja chce coś związanego z koszykówką, hip-hopem :P
2. Jakaś twarz z tajną osobą np w kominiarce.
3. Siła ognia animowana
Sanderos
29-05-2005, 18:27
Moze byc cos z hhem, a posrodku napis 'SANDEROS' hehe.
Z /\ danke.
No.. w końcu... Stwierdzam, że komp już mi działa. Pokręciłam w ustawieniach, przetrzepałam antywirusem, feced od internetu zrobił swoje i już jest dobrze. Widzę że mam spore, zaległości dziś wieczorem postaram się nadrobić jak najwięcej.
@edit
Valoriański Noobek:
http://img155.echo.cx/img155/9823/lunar6hf.jpg
Bad Duck:
http://img229.echo.cx/img229/2025/warcraft6qx.jpg
stealth knight
03-06-2005, 22:31
ja bym poprosił takiego rycerza cos jak z Władcy Pierścieni aragorn B) B)
OOO i zapomnialem zeby jeszce byl na dole avatarka napis Stealth Knight na ognisto tzn zzeby sie palil xD :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.