PDA

Pokaż pełn± wersje : net;/

yombi
06-04-2005, 09:27
Mam od jakiego¶ czasu problem z netem. Chodzi o to, że po jakim¶ czasie wył±cza mi się;/ ale gdy zresetuje kompa to wszystko dziala ale potem znowu go nie ma......Jak kto¶ bedzie umial mi pomóc to niech tu napisze.

Matek
06-04-2005, 09:34
Jakie polaczenie internetowe (Neo, modem czy inne??) - system operacyjny, jakis maly konfig...

bez tego nikt ci raczej nie pomoze...

Atin Cler
30-08-2006, 19:31
mam to samo, wlanczam internet i nie wiecej niz za godzine wyskakuje mi blad po ktorym net przestaje dzialac ;( ,internet mam z neostrady, modem sagem 800 fast, system operacyjny windows xp, a oto blad : GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES Wystapil problem z aplikacja Generic Host Process For WIN 32 Services i zostanie ona zamknieta. przepraszamy za kłopoty. Jeżeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone. Przekaż informacje o tym problemie firmie microsoft. Został utworzony raport o błędach, który możesz wysłać, aby pomóc w ulepszeniu aplikacji Generic Host Process For WIN 32 Services. Raport ten bedzie traktowany jako poufny i anonimowy. Aby zobaczyc co zawiera raport kliknij tu prosze pomuzcie bo nie mozna grac ;(

Cebix
30-08-2006, 20:21
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208946

Następnym razem z takimi problemami idĽ na fora o danej tematyce.

Atin Cler
31-08-2006, 10:31
dobra ja juz sobie dalem rade, wystarczy sciagnac poprawke KB921883 i wszystko dziala :D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

NervGal
31-08-2006, 11:17
Czy to jest forum o internecie?! Co 3 temat w OWION/Inne jest o tym, że komu¶ net muli...