PDA

Pokaż pełną wersje : Free Elite not Fake.

Grenni
06-04-2005, 14:09
Ehrm nie mam pojecia gdzie to zamiescic wiec zamieszczam tutaj, hehe to raczej powinno byc w dziale bugi , bo to nie fake :P
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload9/Free_Elite.JPG
To postac mojego kolegi Szweda ;) , comments ?

vemazep
06-04-2005, 14:13
Jak sei lognie to zniknie elite (chyba)i jak kupie pacca to wruci

Sadamq
06-04-2005, 15:28
Promocja nieznika w raz z paccem -.-

czlowiek strzala
06-04-2005, 15:55
skonczyl mu sie pacc i nie logowal sie od tego momentu.
to dziala podobnie do lvli jakie sa pokazane na tibia.com jak sie lognie to bedzie zwykly knight...

a jak zrobiles lvl przed chwila to nie ma jeszcze tego na tibia.com/community~ a jak dasz reloga to sie zmienia...

temat do zamkniecia

Cadonis
06-04-2005, 16:07
Jakby nie miał hidden account information, to przy account info byłaby taka linijka:
Banished: Permanently because of invalid payment

Jeśli np. kupujesz pacca za tibia money, a koleś po jakim czasie cofnie wpłatę, to promocja ci zostaje a acc status jest free account... a tak poza tym, to promocja ZNIKA po końcu pacca, tyle tylko że się ją odzyskuje po kupnie następnego (jak ktoś nie wierzy... Ingek, nie ma promo)~~

Kacziv
06-04-2005, 16:25
Poprostu sie nie logował odkąd mu pacc znikł, ty Cadonis pierniczysz takie głupoty, że aż głowa boli.

Pani samo zlo
06-04-2005, 17:04
Promocja nieznika w raz z paccem -.-
on ma racje...... pacc to jedna rzecz a promocja to co innego.... dlatego PROMOCJA NIE ZNIKA jak pacc sie konczy...... mój przyjaciel Kotr z Celestry też tak miał i jakoś grał na premm bez pacca :P

Jaszczur of Secura
06-04-2005, 17:14
on ma racje...... pacc to jedna rzecz a promocja to co innego.... dlatego PROMOCJA NIE ZNIKA jak pacc sie konczy...... mój przyjaciel Kotr z Celestry też tak miał i jakoś grał na premm bez pacca :P

17:13 You see yourself. You are a sorcerer. << po koncu pacca

wiec wdl. was gdzie moja promo :O?? thiefs?
LOLZ!!!!

Dwimenor
06-04-2005, 17:22
on ma racje...... pacc to jedna rzecz a promocja to co innego.... dlatego PROMOCJA NIE ZNIKA jak pacc sie konczy...... mój przyjaciel Kotr z Celestry też tak miał i jakoś grał na premm bez pacca

A świstak siedzi bo sreberka były kradzione.
Jeżeli pacc się skończy, to promocja znika po pierwszym zalogowaniu(tak jak reszta przywilejów). Tak więc jeżeli byłeś online i skończył się pacc-nie tracisz promocii, do następnego loginu do gry. Tak samo jest w przypadku skończenia się pacca i bycia offline. Acc status się zmiania, ale promo zostaje do następnego loginu.

Grenni
06-04-2005, 17:58
Okey temat do zamkniecia. Wyjasniony ;)